Şimdi Ara

25 Mbit İnternetin download hızının 2008lerde olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır donanımhaber okuyucusuyum daha tek bir yorumum tek bir konum bile yok ama artık beni uydunet çileden çıkarıyor belki sizden bi yardım gelir de bu sorunu çözeriz diye umut ediyorum yoksa uydunet çalışanlarının evime gelip modeme reset atıp 20 sn bekledikten sonra tekrar açıp oldu demesini istemiyorum gerçekten

Sorun şu arkadaşlar buraya ayrı olarak konunun tamamını okumak istemeyenler için pencere olarak açıyorum:
    Ben yaklaşık olarak 1 yıldır pc kullanmıyorum yaklaşık 3 gün kadar önce pc'yi temizleyip bakım yapıp tekrar kurdum. Tam bir heves internet üzerinde takılıyorum eski günleri yad ediyorum derken steamdaki eski hesabıma bakmak ve içinde olanları kontrol etmek istedim. Neyse velhasıl orda güncelleme yapan oyunlar arasından 150kbps ile download yapan bir bölüm gözüme battı, aç kapat vesaire bi çözüm bulamadım uydunete canlı destek yardımına gittim. Benden zayıf sinyal aldıklarını söylediler ve birini gönderebileceklerini söylediler lütfen dedim, yaklaşık 2 saate 2 arkadaş geldi sorunu çözemediler biz seni arayacağız dediler ve gittiler. Daha sonra bugün canlı desteğe girip farklı biriyle bir konuşma başlayınca farkettim ki sorun halledildi olarak sisteme geçirilmişim bu konu da beni daha da fazla rahatsız etti ve ben kafayı iyice bu olaya taktım.
    Şimdi lafı daha fazla uzatmadan küçük bir özet atıyım;
    25 mbit internetim var ama download upload vs her türlü internetim yavaş bir halde.
    AKK ile bir alakası yok durumun aşağıya speed testle birlikte bir ss atacağım.
    Sorunun steamden downloadla alakası yok bunu çok farklı tabandan (torrent vb) test ettim.
    Son olarak bilgi olarak not düşmeliyim ki; wifi sorunu olamaz pc masaüstü ethernet ile bağlılar.

Evet arkadaşlar bu konuda gerçekten 4 gündür çaba gösterip hiç bi adım atamadığımdan hatta uydunet üzerinden boşlandığımdan dolayı çıldıracağımyardım edebilecek herkesin her türlü yardımına açığım bu konu neyden kaynaklanıyor olabilir bu konuyu nasıl çözebiliriz vs; bekleyişteyim
    yardım eden etmeyen çabalayan herkese şimdiden teşekkürler
     25 Mbit İnternetin download hızının 2008lerde olması
     25 Mbit İnternetin download hızının 2008lerde olması Kota 75 gbdır arkadaşlar bunu kesinlikle aşmadım ki telefonla da teğet geçtik olayın AKK ile bi alakası yok.
    İnternetin net olarak 25mbit olduğuna dair fotoğrafı da kesip atacaktım ama şu anda download speed o kadar yavaşladı ki uydunetin kendi sitesine bile giriş yapamıyorum girdiği gibi onu da upload edicem..

YARDIM EDENLERE TEKRAR TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR..

25 Mbit İnternetin download hızının 2008lerde olması 25 Mbit İnternetin download hızının 2008lerde olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9402 -- 29 Haziran 2016; 15:39:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.