Şimdi Ara

Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
17.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *Arkadaşlar Mart etabımız tamamlanmıştır, Nisan etabı 24'ünde yayınlanacaktır.
    Yönetici arkadaşlar başlığı biten sıcak fırsatlara taşımazlarsa çok sevinirim, yeni başlık açarak forumu kirletmeyelim. herkese iyi forumlar.


    quote:


    Yöresel-Harman Kahveler, Tadım paketi, Cold Drip ve Üveyik Tasarım (Kahveli Doğal Sabun) kategorilerinde geçerlidir. kategorisinde geçerlidir.


    %45 indirim 2 paket ve üzeri ürün alımda geçerlidir. KOD: dh45

    *3 paket ve üzeri kargo ücretsiz, 2 pakette 4.99'dur.

    www.e-gurme.com


    Merhabalar;

    6. Yıl Kampanyamızın Mart Etabındayız! |Önemli Yenilikler Var|

    *5 Çeşit uygun fiyatlı yöresel kahve eklendi.
    *Kavurma profilleri güncellendi. (1.Crack ve 2.Crack kavurma seviyeleri bir miktar aşağı çekildi.)
    *Kavurma profillerini ve kahve çekirdeklerinin boyut ve kusur oranlarını inceleyebilmeniz için çekilen fotoğraflar ilgili ürünlerin detay fotoğraflarında paylaşıldı.
    *Çiğ kahve fiyatlarında indirim oranı arttırıldı.
    *Kahveli Doğal Sabun kategorimiz yayınlandı.
    *Hızlı kargo için iş akışı geliştirildi. (Saat 16:00’ya kadar gelecek siparişleri ertesi gün kargolamayı hedefliyoruz.)



    Yöresel kahveler kategorisinde 33 çeşit kahve bulunmaktadır. Bu 3 çeşidi kabaca sınıflandırırsak alt, orta ve üst segment'den farklı fiyatlarla yöresel çeşitler bulunmaktadır. 27,40-36,20 TL bandındaki çeşitlerden sipariş verilmeden önce ürünün detay fotoğraflarında paylaşılan çiğ - açık kavurma - koyu kavurma fotoğraflarının incelenmesini öneririz. Bu segmentdeki kahvelerde diğer alternatiflere oranla kusurlu çekirdek sayısı fazla olabilmekle birlikte, homojen kavurma sorunu da ortaya çıkabilmektedir.

    **Diğer detaylar için, siparişinizden önce ana sayfamızda yayınlanan "Kampanya Detayları" bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 1 Nisan 2019; 17:35:58 >







  • Herkese merhaba,

    - Gelen yorum ve eleştiriler doğrultusunda kampanya detaylarında değişikliklere gittik; kampanya sınırını 5 paketten 2'ye indirdik. Tadım paketlerinde çeşitlilik getirdik.

    - Diğer bir önemli değişiklik ise konuyu bizim açmamız oldu; bugüne kadar tüm kampanyalarımızda konu sahipliği yapan ve bize çok destek olan @gokceonur nickli arkadaşımız geçen kampanyada yaşanan sorunlardan dolayı bu konuyu sahiplenmeme kararı aldı, hakkında yapılan ithamlar ve eleştirileri göz önünde bulundurduğumuzda biz de ona hak verdik.

    Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz:https://www.e-gurme.com/kampanya-detaylari.html

    Kahve hakkında oluşabilecek sorularınız için:https://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html

    Bunlar dışında oluşabilecek tüm sorularınızı konu üzerinden sorabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 25 Şubat 2019; 10:18:19 >




  • ALINTILAR

    quote:

    joyhb @ 5 Şubat 2019 16:30:02

    Siparişlerim elime ulaştı,

    Cold brew, 15li deneme paketi, Dark Cream Blend ve Caffein Blend aldım.
    Bugün cold brew'i denedim güzel. Diğer paketleri henüz açmadım, elimde açık paket kahve olduğu için. teslimatta sorun yaşamadık, eksiksiz ve zamanında geldi. Kahveleri açtıktan sonra fikrimi belirteceğim tekrar. Fırsat için teşekkür ederiz.

    mesaj linki:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137017568



    quote:

    iwan2go @ 6 Şubat 2019 17:46:34

    Arkadaşlar merhaba,

    Mehmet beyden yöresel kahve seti, türk kahvesi ve çeşitli kahve çekirdeklerinden oluşan 2 ayrı alım yaptım. Yöresel kahve setini 190tl'den almama rağmen, kendisi çağrıma uyarak 250 gr çekirdek kahveyi bana ücretsiz olarak gönderdi. Ayrıca, diğer pakette kargo firmasının azizliğine uğradım. Buradaki mağduriyetimi de Mehmet bey, eksik olanları tekrar göndererek giderdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Şu ana kadar türk kahvesi, Honduras Coban ve Peru Region I kahvelerini denedik. Çok taze ve lezzetliler. Ayrıca 100gr'lık yöresel kahvelerin tadım için yeterli olduğunu düşünüyorum.

    mesaj linki:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137031660



    quote:

    Legolas246 @ 7 Şubat 2019 20:11:45

    Tam 7*250gr kahve alımı gerçekleştirdim. Hepsi harika ambalajlanmıştı.

    %45 olduğunda fiyatlar tek kelimeyle harikaydı. Tchibo'nun Brazil Mild'ından, Rossmann'ın ucuz kahvesinden hatta ve hatta marketlerde satılan Jacobs'dan bile fiyatlar daha uyguna geldi.

    Bundan sonra tüm alımlarımı buradan gerçekleştirmeyi planlıyorum.

    Bugün ilk olarak Kenya AA'yı denedim. Öğütücüden geçirdim hiç beklemeden makine ile demledim. Tadı çok hoştu, daha önce içtiğim hiç bir kahveye benzetemedim. Çok farklı bir aroması var. Topraksı ve odunsu tatlar baskın. Bu tarz tatları sevenlere tavsiye edebilirim.

    Umur.

    mesaj linki:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137047047



    quote:


    reprep2011 @ 7 Şubat 2019 23:39:46

    5*250 kenya aa plus aldım, toplamda 124,57 ödedim. Kilosu 100 tl gibi oldu. Kargo, paketleme sorunsuzdu. En son Rioba’nın robustasına 65 tl vermiştim. Yanık odun içiyormuşum onu anladım. Kenya AA plusı 1. Crack sonu çekirdek aldım, evde öğüttüm, öğütür öğütmez moka potta demledim, süt ve bazen de çikolata ekleyerek içtim. İlk paket bitmek üzere, kahve muazzam. İçimi hafif ve bana meyve tadı geldi. Tabii gurme değilim.
    Bu indirim tekrarlanırsa 15*100 tadım paketi alacağım. Riobayla harcadığım günlere üzülüyorum.


    mesaj linki:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137049925


    Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!

    Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!

    Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!

    Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 25 Şubat 2019; 10:11:28 >




  • Sağ olun hocam, ben bu konuda yine olacağım ama fark ettim ki her şeye fazla dahil oluyorum, bu kampanyayı uzaktan izlemeyi umuyorum
  • Önceki konulara baktım da, abi siz burda kendinizi boşuna ifade etmeye çalışmışsınız, kahvenin dünya piyasasında kalitesi, sınıfı vs. bellidir, hangi türün nerde kaç para olduğu/maliyeti bellidir. Kilosu 40 liraya kahve satan yerle böyle yerleri (e-gurme, kronotrop, petra vs.) sanalbaharat'la, almanyadaki fiyatlarla karşılaştırmış adamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASP

    Önceki konulara baktım da, abi siz burda kendinizi boşuna ifade etmeye çalışmışsınız, kahvenin dünya piyasasında kalitesi, sınıfı vs. bellidir, hangi türün nerde kaç para olduğu/maliyeti bellidir. Kilosu 40 liraya kahve satan yerle böyle yerleri (e-gurme, kronotrop, petra vs.) sanalbaharat'la, almanyadaki fiyatlarla karşılaştırmış adamlar
    Hocam, geçen kampanyada da sordum, düzgün bir cevap alamadım, bu adamların sanalbaharat'tan farkı ne de oradan pahalıya satıyolar, günün sonunda ikisi de kahve değil mi? Sanki sizin dediğinizden yola çıkınca oradan aldığımız çamur da buradan aldığımız altın suyuna batırılmış gibi bir anlam çıkıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurfredy

    Hocam, geçen kampanyada da sordum, düzgün bir cevap alamadım, bu adamların sanalbaharat'tan farkı ne de oradan pahalıya satıyolar, günün sonunda ikisi de kahve değil mi? Sanki sizin dediğinizden yola çıkınca oradan aldığımız çamur da buradan aldığımız altın suyuna batırılmış gibi bir anlam çıkıyor

    Alıntıları Göster
    Bahsettiğim karşılaştırma tipi işte tam buydu. Ben hayatımda ilk kez grade 5 kahveyi burada gördüm. Anlatmaya üşendim ama benim bugüne kadar gördüğüm en kötü kahve grade 4’tü öyle söyleyeyim :D, vakti olan birisi arkadaşa grade konusunu anlatırsa belki işine yarar…




  • Ben ucuz kahve ile pahası kahve arasında fiyat farkına değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
    Bu tür kahveler lüks tüketim malı olarak değerlendirildiği için yüksek kar marjı ile satılmakta.
    Evde kahve makinasına, öğütücüye para veren insanlar da pek maliyet araştırması yapmıyor. Ama burası donanımhaber.
    Sanalbaharat yeterli çeşitlilikte kahveyi uygun fiyatla satıyor.
    Sanalbaharat, rioba vb değerlendirmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASP

    Bahsettiğim karşılaştırma tipi işte tam buydu. Ben hayatımda ilk kez grade 5 kahveyi burada gördüm. Anlatmaya üşendim ama benim bugüne kadar gördüğüm en kötü kahve grade 4’tü öyle söyleyeyim :D, vakti olan birisi arkadaşa grade konusunu anlatırsa belki işine yarar…

    Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar; Grade konusunu kısa şöyle açıklıyım.
    Kahve çiftliklerinde toplanıp işlenen kahve çekirdeklerinden belli bir gramajda numune alınır ve içerisindeki hatalı/kusurlu çekirdek sayısına bakılır böylece kahvenin kalite sınıfı belirlenir. Kusursuz çekirdekler Grade 1 olarak isimlendirilirken %15-20 hata oranına sahip çekirdekler de Grade 4 olarak sınıflandırılıyor. Ara sınıflar da var tabii Grade 2, Grade 3 olarak.




  • Kac senedir kahvemi sanalbaharattan aliyordum.Patlak vs gelince aradim değiştirdiler.Gönderilende bende kaldi.Ben memnunum.Konuda siteyi deneyimlemeyenler karalamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colombia almıştım, kahvesi lezzetli. Öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hem filtre kahve hem de espresso için önereceğiniz harman yada single origin kahve var mı ? Ona göre bir adet espresso bir adet filtre kahve için alacağım.

    Not: Sert ve ekşi (asitedsi yüksek mi deniyor buna bilmiyorum) sevmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 25 Şubat 2019; 13:22:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mark Selby

    Kac senedir kahvemi sanalbaharattan aliyordum.Patlak vs gelince aradim değiştirdiler.Gönderilende bende kaldi.Ben memnunum.Konuda siteyi deneyimlemeyenler karalamış.
    Karalamadım, grade 5 var dedim, karalama kısmı neresi tam olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASP

    Önceki konulara baktım da, abi siz burda kendinizi boşuna ifade etmeye çalışmışsınız, kahvenin dünya piyasasında kalitesi, sınıfı vs. bellidir, hangi türün nerde kaç para olduğu/maliyeti bellidir. Kilosu 40 liraya kahve satan yerle böyle yerleri (e-gurme, kronotrop, petra vs.) sanalbaharat'la, almanyadaki fiyatlarla karşılaştırmış adamlar
    Bu mesajı görünce dayanamadım, paylamazsam içimde kalırdı. Geçen kampanya konuyu ben açtım diye maaşlı çalışan ilan etmişlerdi, bu kampanya kendimi savunmayacağım, tablo oluşturmuştum, o konuşacak

    Nisan Etabı - Ön Duyuru | Taze Kahvede %45 İndirim!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mark Selby

    Kac senedir kahvemi sanalbaharattan aliyordum.Patlak vs gelince aradim değiştirdiler.Gönderilende bende kaldi.Ben memnunum.Konuda siteyi deneyimlemeyenler karalamış.
    Merhaba,

    Daha önce de konuşulduğu için sanırım arkadaşlar yorum yaptı, konuda kesinlikle başka bir firma hakkında eleştiri yapmak niyetinde değiliz, sadece grade'leri açıkladık.
  • neden özel mesajla üyeleri rahatsız ediyorsunuz. konu açtınız yetmiyor mu
  • Mesaj için teşekkürler, konuyu görmeyecektim. Geçen kampanya aldıklarımız bitmek üzereydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip

    neden özel mesajla üyeleri rahatsız ediyorsunuz. konu açtınız yetmiyor mu
    +1903

    Neden özel msj atılıyor bende öğrenmek istiyorum ???
    Msj atarak mı herkezi satın almaya yönlendiriyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 25 Şubat 2019; 15:13:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    Merhaba hem filtre kahve hem de espresso için önereceğiniz harman yada single origin kahve var mı ? Ona göre bir adet espresso bir adet filtre kahve için alacağım.

    Not: Sert ve ekşi (asitedsi yüksek mi deniyor buna bilmiyorum) sevmiyorum
    Hocam merhabalar; bazı kahveler karakteristik olarak çok asidiktir, bazen de kavurma profili fazla açık tutulursa ekşi tatlar alınabilir.
    Sitemizde güney america kahvelerinin geri bildirimleri bu konuda oldukça başarılı oluyor müşterilerimiz tarafından.
    Colombia Supremo Medellin ve Guatemala Huehuetenango'yu ön plana çıkarabilirim.
    Harman çeşitlerimizden ise espresso için Balanced Blend, filtre için South America deneyebilirsiniz.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    4*250 olarak siparişimi geçtim, siparişlerim ekranın da henüz gözükmüyor normal mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.