quote:Orijinalden alıntı: irishquote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin bir ayağın çukurda...o yüzden bu topik sana göre değil...Alıntıları Göster adamım benim ya ne güzel öyle söyledin quote:Orjinalden alıntı: irish quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin bir ayağın çukurda...o yüzden bu topik sana göre değil...
quote:Orijinalden alıntı: akarasToprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin yerin değil burası,huzur evine gideceğiz seninle beraber,burası bizim takma dişlerimize zararlı
quote:Orijinalden alıntı: görkem_ela*axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela *axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan. sen alışık değilsindir biz burdaymışız gibiyizdir ama aslında ne işler çeviriyoruz klavye bozuk dese gene inanmamm />
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin yerin değil burası,huzur evine gideceğiz seninle beraber,burası bizim takma dişlerimize zararlıAlıntıları Göster Ne diyecem bi konu bulalım o konularda ilerleyelim.Mesela genel kültür soruları veya bunlara benzer bişeyler.
quote:Orijinalden alıntı: suzi dilaraquote:Orjinalden alıntı: görkem_ela *axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan. sen alışık değilsindir biz burdaymışız gibiyizdir ama aslında ne işler çeviriyoruz klavye bozuk dese gene inanmamm />Alıntıları Göster hıımmm karanlık işler yani şaka ya ben ne bilecem sizin ne işler yaptığınızı bende yazarım işte quote:Orjinalden alıntı: suzi dilara quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela *axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan. sen alışık değilsindir biz burdaymışız gibiyizdir ama aslında ne işler çeviriyoruz klavye bozuk dese gene inanmamm />
quote:Orijinalden alıntı: irishquote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin bir ayağın çukurda...o yüzden bu topik sana göre değil...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: irish quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin bir ayağın çukurda...o yüzden bu topik sana göre değil... Sen gitte 3 aylığını al. /> quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin yerin değil burası,huzur evine gideceğiz seninle beraber,burası bizim takma dişlerimize zararlı 25+ diyorlar ama irish gibi 85^ olan birinin ne işi var burada?
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: irish quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin bir ayağın çukurda...o yüzden bu topik sana göre değil... Sen gitte 3 aylığını al. /> quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: akaras Toprak kokuyor bu topik. Hatta bir gözü toprağa bile bakıyor./> Senin yerin değil burası,huzur evine gideceğiz seninle beraber,burası bizim takma dişlerimize zararlı 25+ diyorlar ama irish gibi 85^ olan birinin ne işi var burada? Alıntıları Göster @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim.
Akaras Baytar selamlar daha önceden tanışanları görmek ne güzel biz de arada birbirinizi yemenizi seyrederiz
quote:Orijinalden alıntı: görkem_ela@akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Matematiğin kuvvetli mi?
quote:Orijinalden alıntı: irishquote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Matematiğin kuvvetli mi?Alıntıları Göster niye ki quote:Orjinalden alıntı: irish quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Matematiğin kuvvetli mi?
quote:Orijinalden alıntı: suzi dilaraAkaras Baytar selamlar daha önceden tanışanları görmek ne güzel biz de arada birbirinizi yemenizi seyrederiz selam 25+ benide alırmısınız
quote:Orijinalden alıntı: suzi dilaraAkaras Baytar selamlar daha önceden tanışanları görmek ne güzel biz de arada birbirinizi yemenizi seyrederiz quote:Orjinalden alıntı: suzi dilara Akaras Baytar selamlar /> daha önceden tanışanları görmek ne güzel biz de arada birbirinizi yemenizi seyrederiz /> Ama benim yaşım tutmuyor quote:@akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Bilimadamları üzerinde karbon testi yapıyor yakında açıklarlar
quote:Orijinalden alıntı: görkem_ela*axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela *axı* klavyede filan sorun mu var, varsa anlarım ben. yazmıyorsun da o bakımdan. yok dostum klavyede sorun yok sadece yogun bı ıs tempom var arada buraya ugruyorum kac yasımda oldugumu bılmıyorum ben dogdugumda bugdaylar yenı ekılmeye baslanıyomus bı rıvayete gore kurtulus savasınıda gormusum ama hatırlamıyom
quote:Orijinalden alıntı: görkem_ela@akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Ne yazık ki irish le aynı yaştayım :S
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Ne yazık ki irish le aynı yaştayım :SAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Ne yazık ki irish le aynı yaştayım :S Gurur duyman lazım.. />
quote:Orijinalden alıntı: irishquote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Ne yazık ki irish le aynı yaştayım :S Gurur duyman lazım.. />Alıntıları Göster 6 aylık bebeye aglamasın dıye eroın enjekte etmısler nasıl bısey bu.ben kucagıma almaya kıyamıyom
quote:Orijinalden alıntı: acimakarnaselam 25+ benide alırmısınız Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: c@neer selam 25+ benide alırmısınız /> asillerdensin sen de buyur gel tabi baş köşeye geç bakalım, nooldu takım /> dağıldı mı transfer felan bişeyler diyodun
quote:Orijinalden alıntı: *AXI*6 aylık bebeye aglamasın dıye eroın enjekte etmısler nasıl bısey bu.ben kucagıma almaya kıyamıyom Alıntıları Göster Bende uğrayayım bakalım ne var ne yok mısır.gif
quote:Orijinalden alıntı: suzi dilaraquote:Orjinalden alıntı: c@neer selam 25+ benide alırmısınız /> asillerdensin sen de buyur gel tabi baş köşeye geç bakalım, nooldu takım /> dağıldı mı transfer felan bişeyler diyodunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: suzi dilara quote:Orjinalden alıntı: c@neer selam 25+ benide alırmısınız /> asillerdensin sen de buyur gel tabi baş köşeye geç bakalım, nooldu takım /> dağıldı mı transfer felan bişeyler diyodun yok beaa aynı tas aynı hamam pes etmek yok yola devam
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: görkem_ela @akaras sorması ayıp yaş kaç merak ettim. Ne yazık ki irish le aynı yaştayım :SAlıntıları Göster YA ben mi sizi anlayamıyorum yada siz çok ii espri ye sahip olup esprinizi kavramıyorum.