Şimdi Ara

25 kez göz altına alınmış bu nasıl akademisyen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladeGny

    Türkiyede eliyle şu işareti yapanların %80 i terör sempatizanı

    Kalan %19u geeklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/S_Kozagacli/status/867706761947598848

    Diğer başlığa da yazdım, 25 kez gözaltına alınmış, dava falan da açılmış, ama nasılsa sicil kayıtları temiz. Devlet, bu insanlar terörist ise, işini mi yapmıyor, yoksa birileri yalan mı söylüyor?
  • Daha önce de bir çok suç işlediler denilen #NuriyeGülmen ve #SemihÖzakça'nın adli sicil kayıtları tertemiz çıktı.
    25 kez göz altına alınmış bu nasıl akademisyen ?




    Kaynak:https://twitter.com/KimNeDediTV/status/867739446418051072



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 25 Mayıs 2017; 17:54:12 >




  • Bakan doğru söylüyor, yalnız 25 kere gözaltından ne sonuç çıktıyı sorgulamak gerekir. Hiç bir suçtan hapis veya görevden uzaklaştırma, kınama, para cezası almadı mı? 25 kere gözaltına alınan birisinin alacağı ceza akademisyenlikten uzaklaştırılmak için yeterli değil mi? Bir dönem sonuna kadar desteklenen fetö yapılanmasının kadrolarının tamamı sorgusuz sualsiz terörist olarak alındı, görevden uzaklaştırıldı, Dhkpc, PKK ve bilimum diğer yılların terörist yapılanmalara da birebir aynı uygulamaların yapılması lazım. Bunlar hem 17/25 Aralık gibi milat sayılan tarihleri olan yapılanmalar da değil. İlk gün ne boksa, şu an da aynı bok. Yapılıyorsa daha çok duyurulması lazım. İnsanların adalete güveninin tazelenmesi lazım.

    Devlet içinde devlet olmaz. Terörist ne kılığa girmişse, ne sıfata sahipse de teröristtir. Düne kadar desteklenen oluşumlar bir gecede kötü oluyor ise sebebi ve geçmişte destek vermiş herkes yargılanmalıdır, buna bütün siyaset, asker, akademi dahildir. Bi tarihten sonra kötü oldu bunlar, öncesi iyi çocuklardı demek trajikomik. Memleket sizlere emanet, siz önlem alacaksınız, alacaktınız. Geçmişte alınmadıysa tarihi ne olursa olsun ilgili herkesin adalet önüne çıkması gerekir. Ben yaptım oldu. Biz kandırıldık demekle olmuyor. Bu oluşumlar kim zamanında, hangi teşviklerle, ne şekilde güçlendi sorgulanması lazım. Vatandaşın bir kısmının zorla cebinden alınan sözde himmet, kurban, banka parası, okul aidatı bir yana, bu adamlara arsa, arazi, okul, ticaret, vergi, eğitim vb hangi alanlarda kolaylıklar sağlandı ise tek tek tespit edilip sorumlularının adalete teslim edilmesi lazım. Balık baştan kokar. Adaletin terazisi herkesi eşit tartması lazım. Adamlar, meşhur siyasetçiler bangır bangır birbirini fetöcülükle suçluyor, gazetelere, televizyonlara çıkıyor, sağ koluymuş zamanında, bunlar pis adamlar, anlamıştım zaten, hepimizi kandırdılar diyor yırtıyor. Yahu selam vereni bile içeri aldın nerdeyse ucu sana ve eşrafına dokunacaksa neden sen de yanmıyorsun? Ek olarak hapishanelerin bu adamları içeri tıkmaktan dolmuş, adi suçluların, hırsız, kaçakçı, tecavüzcünün, katilin, magandanın, mafya oluşumlarının bir kısmının haberlerini hepimiz görüyoruz, okuyoruz, ya tutuksuz yargılanıyor ya da çok ufak cezalarla yırtıyor ya da ceza almıyor. Toplumun güveni kırılıyor, sade vatandaş güçsüz, aciz hissediyor. Sosyal medyada olay olmadan adaletin işlerliğinin, işine hakim, onun bunun yardımcısı, destekçisi, sempatizanı olmayan birimlerin sosyal güveni oluşturmak için çalışması lazım. Adalet hepimize, her asırda lazım. Ucu sana bana dokunacak olsa da, birileri yanacak olsa da lazım.



    Ek olarak aşırı solun edebiyatı ve reklamcılığı iyidir. Böyle kendinden kahraman çıkarırlar hep. Sosyal medyayı da etkin kullanırlar. Bakınız sağ cenahta bu iş hep zayıf kalmıştır. Eski darbeler döneminde ölen solcuların adını herkes eskaza duymuştur, herifleri ilahlaştırıyorlar nerdeyse tövbe haşa, öteki tarafın hangisini kim biliyor veya suçlu olsa dahi kahramanca anıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.