Şimdi Ara

25₺ ile 5TB Depolama Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, öncelikle konuyu hangi başlık altında açmam gerektiğini bulamadığım için affedin. evet 25₺'ye aldığım Office 365 lisans anahtarını kullandıktan sonra hesabın OneDrive'ının depolamasını kurcaladığımda 5TB'lik alan sunulduğunu gördüm. Sorum şu buraya yüklediğim herhangi bilgiye bir başkasının erişme olasılığı var mı? Diğer sorum ise bu drive bi yerde patlar elimde kalır mı? Resim ektedir. Teşekkürler iyi forumlar.

    25₺ ile 5TB Depolama Alanı







  • Evet o alan MS 365'in standart sunduğu alan ancak kötü bir haberim var: Microsoft 365, Microsoft'un kiralık ofis paketidir. Sizinki nasıl bir paket bilemiyorum ancak belli bir süre sonra kiralama süreniz bitince o dosyalara erişemeyebilirsiniz.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Lisansı malum sitelerden birinden aldım. Kullanım süresi belirtilmedi. Ne olursa patlar ve ne zaman?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt

    Eğer silmeyip sadece erişimi engelliyorlarsa sorun olmaz gider yeni key alır. Bunu öğrenmek lazım. Microsoft forumuna yazılabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ben lisansı microsoft’tan almadım. 25 lira karşılığında aldığım tam erişimimin olmayan bir hesap ve şifresi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haaa o zaman bir şey diyemem hocam.

  • Patlama diye bir durum söz konusu değil, direkt Microsoft'un resmi web sitesinde de satın almış olsanız kiralık yazılım olduğu için kullanım süresi dolduğunda kullanım hakkınızı kaybediyorsunuz. Örneğin resmi fiyatlar şu şekildeymiş en son:


    https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/compare-microsoft-365-enterprise-plans


    Sizin paket Microsoft 365 E3 veya E5'ten biri olmalı (bir tek onlar 5tb bulut alanı veriyor) ve görünüşe göre sadece yıllık taahhüt kabul ediyorlar. En az 1 sene sorunsuz kullanabilirsiniz gibi.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz E3 ve E5 kurumsal hesaplarsa ve daha önceki deneyimlerimce kurumsal hesaplar birden çok kez kullanılabiliyorsa (Tek hesap beş cihaz gibi) 1 yıllık kiranın sonunda veya ortasında olma ihtimalim de bilinmezde değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malum sitelerde satılan lisansların bu tür paylaşılmış lisans olması ihtimali her zaman mevcut maalesef. Ne kadar sürenizin kaldığı şu sayfadan kontrol edilebilirmiş:


    https://account.microsoft.com/services?ref=officesupport


    Yalnız burada lisans için gönderilen eposta adresi ve şifresinin girilmesi gerekiyor. Sayfada "hizmetler ve abonelikler" başlığı altında görünmesi lazım.

  • hiçbir internet ortamı depolama alanına güvenmediğim için yedekleri hep pc veya telefonda tutarım

  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

    Google Drive gibi hizmetlerde veriler en az 3 farklı bölgede 3 farklı disk üzerinde saklanır, genelde bu tür hizmetlerde diskler RAID'lidir yani veri bozulması olmaz ve donanımlar sürekli denetim altındadır.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz adresten bana gönderilen eposta adresiyle giriş yapamadım. Ancak hesabın aboneliğini kontrol ettiğimde öğrenci için olduğunu gördüm daha önce bana ait bir öğrenci hesabım vardı ve okulla ilişiğim kesildiğinde abonelik de sona erdi aynı şey bu hesap için de olmayacak mı?

    25₺ ile 5TB Depolama Alanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 14 Aralık 2021; 11:58:34 >
  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Demek istediğim bana verilen çok kez kullanılabilecek hesabı başkasına da sattıklarında benim verilerime erişimi olacak mı? Benim şahsi hesabıma dahi kurum tarafından erişim oluyordu.

  • benim korkum verilerimin çalınması bu yüzden pc ve telefon ortamında verilerimi saklarım

  • Sizin hesabınız nedir bilmiyorum, hesap sahibi sizseniz ve şifreniz çalınmadıysa normalde sizden başka kimse erişemez fakat takım veya şirket hesabı gibi ortak bir hesapsa erişim mümkün olabilir. Örneğin, online dükkanlarda ucuza satılan yazılım lisansları veya hesaplar aslında yasal değildir, bunlar genelde şirketlere satılan çoklu hesapların açıkgözler tarafından yeniden satılmasıdır. Siz sorgulama yaparsanız legal görünebilir fakat aynı hesabın sizden başkalarına satılma ihtimali vardır.

  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

    Cloud depolamada veri çalmak imkansıza yakındır, bugüne kadar herhangi bir depolama hizmetinin kullanıcı hesapları çalındı mı bilmiyorum fakat çalınsa dahi dosyalar RAR şifreli olarak yüklenirse kimse sizin dosyalarınızla uğraşmaz. PC'de SSD disk ise bozulma riski var, SSD bozulursa veri kurtarmak genelde pek mümkün değil, HDD ise ve bozulursa veri kurtarmak mümkün, telefon da SSD gibi riskli yani her durumda cloud en güvenilir çözüm.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Hesabı aynı şifreyle farklı birine sattıklarında benim verilerime erişecekse ben de aynı hesaptan onunkine erişme ihtimalim olacaktır mantıken. herhangi istemediğim bir erişim olursa bunu anlayabilir miyim mesela pwned benzeri siteler doğru sonuç verir mi?

  • Hocam klasik bir firma hesabı açılmış. Satan kişinin keyfine göre patlar o hesap, bütün dosyaların da uçar gider. Kullanman değmez yani. rclone ile 5-6 tane Google drive hesabı açıp birbirine bağlasan seni epey götürür aslında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin okuluna alakası yok. Satıcı MS'ye okulmuş gibi başvuru yapmış, okulların kendi öğrencilerine verdiği hesaplar gibi bir hesap tahsis edilmiş sana. Dosyalarına bu satıcı erişebilir sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.