Şimdi Ara

25 GÜN VE VERİLEN 10 KİLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu an 25 gün oldu ve yaklaşık 10 kilo verdim boyun 1.83 kilom 110 idi günde 16 bin adım yürüyüş ve 2 3 saat arasında değişen kondisyon bisikleti ile 100 kiloya kadar indim şuan ilk hedefim kasım ortasında 90 kilograma inmek ve ocak ayı içerisinde 80 kiloya inerek kilo verme serüvenimi bitirmek bisiklet ve yürüyüşe ek olarak her gün 20 30 dk voleybol ve haftada 2 3 kez ağırlık antrenmanı yapıyorum kilo vermede zorluk yaşayan veya soruları olanların sorularını bekliyorum.Donanımdan çıkıyorum kasım 15 20 arası burdayım yeni başlık açarım bakalım toplam 2 ayda kaç kilo vermiş olacağım :) Kasım 15 e kadar 10 kilonun gitmesi zor o yüzden peşin olarak yazıyım yıl basında geliyorum 90 olarak ahaha:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F4C8E936 -- 1 Kasım 2020; 3:10:14 >

• fazla hızlı verme hocam sarkma olur. mantıksız işler yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağırlık antrenmanı yapmadan sadece dışarıda yürüyerek ve beslenmeye dikkat ederek zayıflamak istersek kas kütlesi kaybeder miyiz? Salona yazılmak istemiyorum bu dönemde. Birde beslenme düzeninden biraz bahseder misin

• Neye göre mantıklı mantıksız onu anlamadım açıkçası sarkma dediğimiz olay spor yapılmadığında düşük kalorili diyetler sonucunda oluşabilir.Benim yaptığım sporların yaklaşık kalorisi kilomu ve yaşımı(21) göze aldığımda 1500 kaloriyi geçiyor ve bazal metabolizmam hesapladığıma göre 2200 iken ben en fazla 2000 kalori alıyorum aynı zamanda if dediğimiz uyumadan önce dört saat ve uyandıktan dört saat sonra bir şey yememeye çalışıyorum sarkmanın olması imkansız.

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Yürüyüş uzun süre yapıldığında hem açlık hissini unutturuyor hem de kafa dağıttırıyor kulaklığınızı takıp müzik dinleyebilirsiniz ya da benim gibi kitap da okuyabilirsiniz yürüyüş yaparken kas kütlesi hemen yok olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama günlük 30 dk dahi olsa ağırlık antrenmanı yapmak kaygınızı yok edebilir

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Beslenme düzeni de şöyle günde 1 2 kere fitre kahve içiyorum özellikle sabahları dersim olduğu için ve açlık hissim oluşmaması için öğlen 2 yumurta ve ne varsa ama bal reçel pekmez gibi yüksek kalorili yüksek glisemik indeksli karbonhidratlardan uzak durun. Canınız ne çekerse yiyin aklınızda kalmasın ama porsiyonu küçültün

• Çok fazla kilo vermişsiniz kısa zamanda. Kilo kaybı olmasa bile iç organları kötü etkileyebilir. Böyle ani kilo kaybıyla kalp kası hasar gören insanlar olmuştu yanılmıyorsam. Kilo vermeniz güzel bir şey ve uzun sürece yayarsaniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizin verdiğiniz 10 kiloyu 2 ayda vermek ideal bence ve bu bile çoğu insanın hayali zaten. O yüzden sporu fazla abartmadan devam ederseniz daha sağlıklı olabilir gibi geldi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi için sağol, ben su içmeyi arttırıp yediğimin yarısını kesmeyi ve protein-lif ağırlıklı beslenmeyi birde 4-5 km yürümeyi düşündüm ilk olarak. Çok fazla kilom yok aslında 1.75 boy 90 kiloyum biraz göbek yağlandı bu pandemi döneminde, 10 kilo versem yeter.

• Teşekkür ederim samimi söylemleriniz için :) Ama şöyle hocam mesela aksam 7.30 9 arasında hem yürüyüş yapıyorum hem kitap okuyorum hem de bulunduğum yer bol ağaçlı havası temiz bir yer Ankarada olmasına rağmen :))) çok iyi geliyor.Sonra akşam 9. 11.30 arasında televizyonda dizi film maç vs izlerken oturmak yerine bisiklet sürüyorum 60 90 dk arasında değişiyor sandalyeye yatağa oturarak izlemekten daha zevkli geliyor:) saatte 35 40 km hızda orta zorluk da dikey kondisyon bisikleti sürüyorum sonra akşam 11.30 dan sonra 1 saat daha yürüyorum ve minimum 16 bin adım olmuş oluyor buna ayrıyetten 13 14 arası izlemediğim yabancı filmleri açarak kondisyon bisikleti sürüyorum ve 20 30 dk voleybol oynuyorum ve baya kendimi enerjik hissediyorum kolay doyuyorum ve acıkmıyorum o yüzden fazla sporun olumsuzluk yaratacağını düşünmüyorum yaşımın 21 olduğunu da düşünerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F4C8E936 -- 11 Ekim 2020; 12:54:55 >
  • Su konusuna değinmemiştim günde minimum 3 ama ortalama 5 litre su içiyorum diyebilirim kilo vermeyi 2 aya bölerek hedefinize ulaşabilirsiniz.

• Tam tersi sarkma olmaması imkansız 110 dan 80 kiloya düşmen demek 30 kilo anlamına gelir bu 30 kilonun 25 i yağ desek aç internette 1 kg yağın kapladığı hacime bak 25 kilo yağın gittiği vucutta sarkma olmaması imkansız üretilen deri sonradan kaybolmaz sana tavsiyem 5 kilo daha ver sonra diyeti kes vucudunda yağ azaltıp kas kütlesi arttırmaya çalış yani kilon 75-80 olmasın 90-95 olsun ama yüzme yada fitness bi spora başla yağ yakığ kas kütlesi hacmi kazanmaya çalış vucudun kötü gözükmesin

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt

Demek istediğiniz anladım o yüzden ayrıyetten ağırlık da çalışıyorum deri sarkması denilen olay aşırı kilolu 200 300 kilo olan insanlar aşırı kilo verdiğinde oluşan doku ama 30 kiloyu yaklaşık 4 ayda vereceğim için o da aylık ortalama 7.5 kilo yapıyor çok sorun olacağını düşünmüyorum.

• Ankara'da yaşıyorsun, adın soyadın Mustafa Karataş, kilon varmış zayıflıyorsun, filtre kahve içiyorsun.

Her şeyimiz aynı, bu kadar benzerlik nasıl denk gelmiş ya  

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Tam çıkıyordum mesajınızı gördüm ilginçmiş hocam :)))) instagramınız varsa arkadaş olmak isterim birbirimize yoldaş oluruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.