Şimdi Ara

%25 cpu yiyen virüs yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bi virüs var illallah ettirdi pc den soğuttu bu virüs gitmiyor gidiyor ama oyun yada bişeyin exe sini açtığımda yeniden geliyor görev yöneticisinden kapanıyor ama her pc yi yeniden açışımda yeniden geliyor her türlü virüs programını denedim cpu yiyor %25 30 falan pc ısınıyo haliyle yani bir sürü sorun bide mesela oyun açınca onun exe halini aldığı için virüs programım avast karantinaya alıyor eee bende oynamak için karantinadan çıkarıyorum avastı kapıyorum ama pc ısınıyor buna bi çare bulun nolursunuz

Şimdiden sağolun...

• adı bellı mı bu vırusun? yanı gorev yonetıcınde ne dıye çıkıyor?
  • yok belli değil yani her exe nin fakesini yaparak çıkıyor sonuna .32.exe öle bişiyler yazıyo yani ismi belli değil her şeyle birlikte açılıyo mozillann exesiylede açılıyor
  • Combofix'i deneyin...
  • denedim merak etmeyin şu an pc virüs programlarından geçilmiyor başka öneriniz varmı allah aşkına
  • Task Manger'in işlemler sekmesinden CPU yiyen programın SS ini alın bizde yorum yapalım.Bizden yardım etmemizi bekliyorsanız sizde bize yardımcı olun.
  • combo fix ile tarat düzelirhttp://teknoprogram.com/combofix-virus-temizleyici-full/ buyur arkadaşım kendi sitemden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/photo/my-images/853/adszoce.png/

Buyrun resim bu her türlü şeyle açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RomenDiyojens

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/photo/my-images/853/adszoce.png/

Buyrun resim bu her türlü şeyle açılıyor.

benim attığım proğram ile tarattıysan sorunun ortadan kalkacaktır

• ben combofix le tarattım ama bide seninkinden indirp taratıyım

EDİT: indirdim tarattım şimdilik bişey olmadı inşallah tamamen geçmiştir saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomenDiyojens -- 27 Kasım 2012; 21:20:10 >
  • Bende de checker.exe diye bir program çalışıyor bazen virüs mü değil mi bilmiyorum sürekli dıt dıt ses çıkıyor o açılınca kapatıyorum geri açılıyor. Çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • sorun hayla devam ediyor yardım lütfen
  • muhtemelen windows xp kullanıyorsundur. başlat>çalıştır>msconfig yaz ordan başlangıçta çalıştırılacak programlara gir> ve yabancı bulduğun saçma sapan uzantılı dosyalar olur onları devre dışı bırak bilgisayarı yeniden başlat ozaman virüs programıyla rahatça silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhard06

muhtemelen windows xp kullanıyorsundur. başlat>çalıştır>msconfig yaz ordan başlangıçta çalıştırılacak programlara gir> ve yabancı bulduğun saçma sapan uzantılı dosyalar olur onları devre dışı bırak bilgisayarı yeniden başlat ozaman virüs programıyla rahatça silebilirsin.

arkadaşın dediğini yap kesin çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Bende de AC3 yükleyince çıkmıştı, sanırım crack ile ilgili bir sorun vardı zaten şu anda torrenti kaldırılmış. Çalışırken baya bir sistem tüketiyordu bir baktım 700MB kullanıyor ramden ne yapıyorsa artık. Kapattım, tempden sildim ama sürekli tekrar açıldı. İnternet bağlantım filan çok kötüledi böyle garip birşeydi. Büyük ihtimalle virüs veya truva atı. Neyse zamanımı yedi çözmesi ama kaldırabildim sonunda, artık ne temp de var ne de sistemde çalışıyor pc performansı da normale döndü. Sizlere de anlatayım umarım yardımcı olur.

1- Görev yöneticisini çalıştırın, eğer checker.exe'i görüyorsanız işlemi sonlandır deyip kapatın.
    2- Başlat'a girin, arama yerine regedit yazıp enter'a tıklayın. CTRL+F yapıp arama yerine block-checker yazın ve aratın. Çıkan girdiyi delete yapıp silin. Hatta block-checker ile beraber aynı klasörde bulunan regleri de silin, isimlerine bakacak olursanız saçma sapan şeyler büyük ihtimalle zararlılar ve birlikte gelmişler, ben hepsini kaldırdım.
    3- AC3'ü 1.01 sürümüne güncelleyin, sonra Theta'nın çıkardığı crack'i indirin ve AC3 klasörüne kopyalayın. Uplaysiz oynamanızı sağlayacak.
    4- Assassin’s Creed III-FULL\Crack'in içindeki Uplay dosyasını silin veya anti virüsünüz ile karantinaya alın.
    5- Program kaldır ve değiştir'den Uplay'i kaldırın.
    6- Görev yöneticisine girin, winmgr.exe çalışıyor görünüyorsa üstüne tıklayıp dosya konumunu aç deyin. Eğer Windows'un sistem klasöründe değilse işlemi sonlandır deyin ve çıkan dosyayı silin. Bilgisayarın arama kısmından winmgr 'i aratın ve sistem klasöründe olmayan .exe dosyalarını silin. Bu da AC3 kurduktan sonra çıkan bir dosya, öncesinde yoktu.
    7- Başlat'a girin, arama yerine %temp% yazın ve enter'a tıklayın. Klasörleri araştırın, checker.exe hangisindeyse klasörle beraber shift-delete yapın.
    8- CCleaner'ı son sürümünü indirin ve çalıştırın. Temizliğe başla deyip kalıntıları silin. Bu bitince Kayıt defteri kısmına inin ve analiz et deyin, yine aynı şekilde çıkan kayıtları silin.
    9- Bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu işlemlerden sonra checker.exe ve winmgr.exe çalışmıyor olacaklar ve bir daha türemeyeceklerdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.