Şimdi Ara

25 Bin Civarı 2.el önerileriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbulda okuyorum ve araç almayı düşünüyorum. 1 aydır pek çok siteye baktım araçları araştırdım ama bir türlü içime sinmedi daha doğrusu kararsız kaldım.İlk arabam olacak biraz da aileye yük olacağı için yanlış bir seçim yapmak istemiyorum.

Fiyat olarak ailenin ikinci aracını satıp (20-21 bi tl) üzerine 5-6 bin gibi koyup almayı düşünüyoruz.20-30 bin lira aralığında kısacası.
    Genelde şehir içi kısa mesafe kullanacağım için otomatik vites almayı düşünüyorum. En önemlisi kullanım açısından güvenli olan, bizi yüzüstü bırakmayacak, fazla arıza yapmayacak, servisten uzak tutacak ve çok çok fazla yakmayacak bir araç olması.İkinci elde fazla zarar etmek istmiyorum o yüzden 2010 sonrası araç düşünmüyorum pek.
    Çok fazla performans beklentim yok.Bagaj kullanmayacağım. Dış görünüşü çok ön planda değil ama güzel bir tasarım olsa fena olmaz.

Bugüne kadar golf 5 2004-6 , golf 4 2000-1, fiesta 2005-6, opel astra hb 2005-6, astra sedan 2001-2-3 , toyota yaris üzerinde durdum. Ama yukarda belirttiğim kriterler çerçevesinde fiyat/ kalite açısından beni en çok hangi araç tatmin eder karar veremiyorum. Gözümden kaçan marka veya modeller de olmuş olabilir. Yardımlarınızı, öneri ve tekliflerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

• ooo2 O kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-2001-model-opel-astra-edition-145940100/detay/

araç benimdir istediğinizi sorabilirsiniz .. pazarlık payı yok hatta önümüzdeki günlerde satılmazsa fiyatına 1500 tl zam yapmayı düşünüyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_ -- 6 Şubat 2014; 1:29:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.