Şimdi Ara

25-30 nete ulaşmak için hangi kitaplar çözülmeli mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suan temeli zayıf olan biri 25-30 netlere ulaşmak için hangi kitapları bitirmeli. Varsa tavsiye ettiğiniz orta derece bi soru bankası yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÜçDörtBeş işini görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zor değil mi hocam hatta en zorlarından biri diyorlar

• yusuf5634 Y kullanıcısına yanıt
    Soru bankası zor değil hocam . Son testi ve orjinal sorular diye adlandırıkları testler biraz zor sadece .

• Hocam bi forumda baktımda zor diyorlar gibi sana kolay gelmiş olabilir mi yoksa almalı mıyım gerçekten? Seviyem zayıf zaten fdd kolay mat la başlayacağım sağlam olsun diye temel o bittikten sonra çözeceğim bir kitap olarak 345 uygun mudur

ilk üç testini rahat çözersin ama seviyen o kadar zayıfsa son testi ve öncekini %90 çözemezsin.
    Arkadaşın dediği gibi hocam ilk üç testi rahat yaparsın . Ayrıca çözümleride var internette . Yapamadıklarına bakar gelişirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kitabın bi tık aşağısı önerin var mı? Suan seviyem birey a, yı biliyorsan onın her sorusunu yapıyorum da kitap çok kolay sanırım

Önerin varsa bekliyorum

Birey B de kolay hocam onu alabilirsin . Benim temel attığım kitap zambak yayınlarının soru bankasıydı onu bulabilirsen kesinlikle al derim .

• Hocam senin neyler suan yuksek baya herhalde forumda herkesin zor dediğine sen kolay diyorsun bugun onu hocama da sordum zor dediydi, neyse bildiğin bunlardan daha basit bi soru bankası varsa önerirsen sevinirim :)

• Hocam birey A yı rahat çözebiliyosan Birey B gelişimi al :-) daha ne öneriyim :D

• fem simetri kitaplarıyla git yada arkadaşğın dediği gibi birey gelişim b al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.