Şimdi Ara

25-28 bin arasi arac tavsiyesi? EDİT: 2004 MODEL MEGANE 2 1.6 DYNAMİQUE ALİNDİ. OGLE SAATLERİNDE SATİS GERCEKLESECEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butce 25-30 bin arasi. Aile arabasi istiyoruz. 5 kisinin rahatca sigabilecegi ve uzun yolda sikinti yaratmayacak bir arac tavsiyesi istiyorum sizden. Doblo kango tarzı araclari istemiyoruz, hatcback kasa denilen arabalar uygun sanirim aileler icin.

Edit: Araba pazarında yeni bir araba bulmuş bizimkiler çok beğenmişler. Sahibinden linkini buldum atıyorum yorumlar mısınız nasıl araba?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sanruflu-ve-hiz-sabitlemeli-bakimli-megane-2-591538073/detay

30.500'e anlaşmışlar. Bugun icerisinde(pazartesi) satış gerceklesecek. Kazasız belasız günlerde kullanırız inşallah. Arac kendi yilinin full donanimli araclarindan. Sunroof, hiz sabitleyici, dijital klima falan var. Youtube uzerinden bir kac video izledim, 120den sonra ozellikle motor sesi ve ruzgar sesi cok geliyormus. İceri doluyormus butun ses. Bunu videoda da gordum ama hiz yapan bir kullanici değil babam. O yuzden sikinti olmaz gibi. Araci henuz yakindan gormedim ben ama baktigim videolarda içinin,bagajinin cok genis oldugunu gordum. Arka koltuklar falan baya genis tam bir aile arabasi yani. 5 kisi cok rahat sigariz gibime geliyor. Biliyorsunuz daha once 1.2 motor i20 alacak gibiydik, onunla kiyaslayinca meganein motoru cok daha guclu. 2004 model olmasi eksi yonu. 14 yasinda araba. İ20 daha 6 yasindaydi. Neyse pek kiyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Araci ogle saatlerinde alirlar muhtemelen hayirli olsun dileklerinizi alirim.

Arac hakkinda soylemek istediklerinizi de duymak istiyorum. Kime sorsam al kacirma bu fiyata vs dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 13 Ağustos 2018; 7:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus 1 hatta denk gelirse sw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio II 1.2 16V
    Opel Corsa C 1.3 CDTI
    Hyundai Getz 1.5 CRDI (2006 ve sonrası)
    Grande Punto 1.3 MJET (2006 ve sonrası)
    Ford Fiesta 1.4 TDCI (2006 ve sonrası)
  • mazda lantis
    fiat brava
    megan 2
    symbol
  • 1.6 Logan Mcv
  • Tesekkur ediyorum beyler bakicam hepsine. Kredi onaylandi yuksek ihtimal araba secimine karar vermek lazim bir an once. Simdi kiz kardesimin uni kaydi falan olacak araba lazim.

Edit: Butce 32-33e kadar yukseldi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 3 Ağustos 2018; 14:21:42 >
  • konuyu takipteyim, ben de acil araç arıyorum, (max. 30bine kadar) bakmadığım araba kalmadı, niyetim ciddi değilken ne olsa binerim diyordum şimdi hiç bi şey beğenemiyorum, paranın hiç kıymeti kalmadı ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam durum boyle. İstedigimiz bi tarz araba buluruz insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Clio II 1.2 16V
    Opel Corsa C 1.3 CDTI
    Hyundai Getz 1.5 CRDI (2006 ve sonrası)
    Grande Punto 1.3 MJET (2006 ve sonrası)
    Ford Fiesta 1.4 TDCI (2006 ve sonrası)
    Yorumunu okuduktan sonra sadece yazdığın araçlara baktım, ilk araba olacak, Hyundai Getz 1.5 CRDI 2005 model, 180 bin kmde, 9 kazası var, parça parça toplam 19 bin lira, ağır hasar kaydı yok ve kaputta tavanda ve bagajda boya yok, 22.500 e alınır mı hocam ?

Edit: link:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-masrafsiz-temiz-aile-aracidir-degisensiz-getz-585612401/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 5 Ağustos 2018; 14:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

Yorumunu okuduktan sonra sadece yazdığın araçlara baktım, ilk araba olacak, Hyundai Getz 1.5 CRDI 2005 model, 180 bin kmde, 9 kazası var, parça parça toplam 19 bin lira, ağır hasar kaydı yok ve kaputta tavanda ve bagajda boya yok, 22.500 e alınır mı hocam ?

Edit: link:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-masrafsiz-temiz-aile-aracidir-degisensiz-getz-585612401/detay/

Alıntıları Göster
    22'lik arabada 19 lira hasar kaydı var hocam, ben alın diyemem. Kafanıza yattıysa bi' Japon ustasına baktırın mekaniğine. 3 silindir 1.5'ler çok tutulmaz ama fiyatı dolayısıyla yorum yapmıyorum. Şahsi fikrim almamanız yönünde.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    ben anlamadığım için sizin yorumunuza uymak istiyorum, aslında hiç anlamayan bile 22 binlik arabada 19 binlik masrafı kabul etmez ama hevesli birinin mantıklı düşünmesi için birinin uyarması lazım, teşekkür ederim...
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem Corsa C 1.3 CDTI ile Grande Punto 1.3 MJET bakın. Corsa C 2004 modelden itibaren bakacaksınız, Punto'da da 2006 ve sonrasına bakacaksınız. Piyasa kırık olduğu için 30 yazan arabayı 27'ye dahi alma şansınız var, fiyatlara çok takılmayın. Bulduğunuz arabaları sorarsanız herkes yardımcı olmaya çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-cok-temiz-daha-60-binde-hyundai-i10-lgp-li-olup-ruhsata-islidir-594849742/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dizel-ford-fiesta-kilometre-119%2C000-de-orjinal-emsalsiz-temizlik-593529685/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2011-getz-1.5-crdi-595087875/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-cok-acil-594335312/detay

Bu araclar nasil arkadaslar? Fiyatlari uygun mu? Modelleri eski mi? Kullanip memnun olan var mi? Bas agritmadan,sikintisiz surebilir miyiz?
    Bende de yeni i10 var. İlandaki i10 fena durmuyor fakat 5 kişi rahatça sığmaz. Sığar ama rahat edemez. Onun haricinde direksiyona iyi baktırmak lazım. Bunlarda problem olabiliyor.

• Ben de 3 aydır bakıyorum araç yok sana tavsiyem 2002 2003 model clio al tipsiz kasa 190 250 bin km arası 6 7 parça boyalı parçası ucuz bin gez

• Citroen C3 dizel de alınır çok az yakıyor tipi modern ve şık yeni kasa 2010 2011 model bulunursa tadından yenmez yıllarca binilir

• hatchback e 5 kişi rahatla nasıl sığıcak
  • Eski kasa lancer 1.6 rahat ettirebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Genis araba dedigimde hatcback dediler bana. Daha genisi var mi? Doblo falan olmayacak ama. Spor araba olacak.

• Clio 2 sedan 206 sedan dacio logan falan olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.