Şimdi Ara

25.000TL' ye KADAR DİZEL OTOMATİK TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailecek(3 kişi) kullanabileceğimiz dizel ve otomatik binek araç almayı düşünüyoruz. 5.000TL nakit kalanını banka kredisi alacağız.
    İkinci elde bu fiyata alabileceğimiz uygun araçlar var mı?

Mesela ben internette 2010 model ve 55.000 kilometrede FIAT / TOFAŞ FIORINO - CARGO 1.3 MULTIJET buldum bu fiyata. Tavsiye eder misiniz?

Yoksa ikinci el piyasasından almak için erken mi? Beklememiz gerekiyorsa bekleyebiliriz de...

• Fiat fiorino senelik araç ayak bastı parası:

senelik ocak-temmuz pulu: 380+380tl=760tl
    Ticari araç Trafik sigortası : 440-600tl arası
    Her sene muayene: 150tl
    Her sene eksoz muayene: 30tl

1. köprüyü ve sol şeritleri kullanamazsınız
    80kmh hız sınırına tabi olursunuz

Siz Linea veya punto duologic modellere bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 22 Ocak 2012; 14:29:53 >
  • Saolasın
  • ayrıca otomobil konforu yok. zıp zıp zıplarsın. yol tutuşu zayıf
  • hyundai Accent era 1.5 Dizeldede vardı tam otomatik şanzıman. seçeneklerine ekle istersen.Linea da olabilir.
  • Linea' nın 2010 modelleri bu fiyattan satılsaydı iyi bir seçenek olabilirdi.
    Arkadaşlarım" Benzinlinin yakıt derdiyle uğraşacağına ticarinin masrafıyla uğraş daha iyi" dediler.
  • yaw fiatın hundayın otomatiği alınırmı

git araştır arkadaş.yarı otomatiklerin hepsi sorunlu.

otomatik vites şakaya gelmez.kendini ispatlamış markaların otomatiği alınır.örnek honda

en riskli araba grubudur otomatik dizel.yani sorun çıkarma ihtimali en yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Linea' nın 2010 modelleri bu fiyattan satılsaydı iyi bir seçenek olabilirdi.
    Arkadaşlarım" Benzinlinin yakıt derdiyle uğraşacağına ticarinin masrafıyla uğraş daha iyi" dediler.

Yanlış demişler hocam Bu nasıl bir mentalitedir Siz binek bakın boşverin ticariyi...
  • Komşularım da ticaret yapmadıkları halde hep ticari araçlarla geziyorlar. Bu komşularım da pek zengin sayılmazlar üstelik.
  • ERA 1.5 CRDi tam otomatik vites
  • dizel ve otomatik 2 tarafı da riskli bir seçim.ben olsam jazz bakardım cvt şanzımanlı.hem dizel gibi yakar hem otomatiği sorun çıkarmaz pek.
  • Peki bi ihtimal 0KM, otomatik ve dizel alacak olsam LINEA 4K EMOTION PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP DUALOGIC 44,020TL
    Nasıl?
  • 44.000tl gibi bir parayı linea'ya vermek şahsen benim yüreğimi acıtır. o paradan daha azına sıfır cvt şanzumanlı panoramik tavanlı, otomatik ve süper güvenlik önemleri olan ayrıca işletme maliyeti de az olan jazz alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

44.000tl gibi bir parayı linea'ya vermek şahsen benim yüreğimi acıtır. o paradan daha azına sıfır cvt şanzumanlı panoramik tavanlı, otomatik ve süper güvenlik önemleri olan ayrıca işletme maliyeti de az olan jazz alınabilir.

• Otomatik ve dizel 0KM Fiyat listesi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Ocak 2012; 18:15:53 >
  • dizeli yok sadece benzinlidir.

ancak şehir içi 6 lt, şehirler arasında da 4.5lt gibi bir yakıtı var. neredeyse dizel kadar. bakım masrafı falan da benzinli olduğu için oldukça düşük. full versiyonuyla nispeten dolu olmayan versiyonu arasında 3.500tl var.

fiyatlarına buradan bakabilirsiniz.
    http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=jazz

tipi de çok daha güze bana kalırsa... benim de aklımdaki bir araç.
  • Teşekkür ederim,
    Ama Yıllarca benzilinin kahrını(Yakıt maliyeti) çektim. 2.000TL ucuz diye benzinli alma hatasını yapmam yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Teşekkür ederim,
    Ama Yıllarca benzilinin kahrını(Yakıt maliyeti) çektim. 2.000TL ucuz diye benzinli alma hatasını yapmam yine.

Hocam hiç korkma daha dün Ankaradan yeni aldım geldim aracı (2004 otomatik jazz) araç yol bilgisayarında 4.8 lt ile 5.5 lt arasında değişiyor sarfiyat düşün artık Elmadağ gibi buz gibi yerlerde bile bu sarfiyatla geldim.Ben iyi düşün derim.Satan arkadaş 50-60 tl lpg ile 1 ay şehiriçinde gezdim diyor ve eminim ki doğru.Ona göre hesap et işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

yaw fiatın hundayın otomatiği alınırmı

otomatik vites şakaya gelmez.kendini ispatlamış markaların otomatiği alınır.örnek honda

Hondanın otomatiğini tavsiye edeni de ilk defa duyuyorum

Hocam şaka mı yapıyosun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

yaw fiatın hundayın otomatiği alınırmı

Hondanın otomatiğini tavsiye edeni de ilk defa duyuyorum

Hocam şaka mı yapıyosun?

Yok vallahi billahi şaka yapmıyorum.

Arkadaş da da Honda Jazz var otomatik, kağnı gibi bir otomatik vites. 5 saniyede ( abartı tabi ) değiştiriyor vitesi.

hocam araç 83 beygir çok fazla bişey tabiki bekleyemessin zaten performans arabası değil ama ben en dik yokuşta uçarak çıkıyorum.206 vardı otomatik acayip bayılıyordu.demekki sen 206 ya binseydin ağlardın eğer gazı az verirsen kağnı gibi kalıyo ama hafif yüklenince araç uçuyo.misal otomatiklerin youtubeda videoları var hızlanması ile ilgili.bi izle derim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.