Şimdi Ara

25.000'E 5 KAPILI HATCHBACK [ÖĞRENCİYE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bilemiyorum ya ibiza da olur stilo da o da bu da bakalım hayırlısı
    Zor iş yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 ve üzeri Nissan Almera da bakabilirsiniz.

• 206 öneririm az yakar parçası ucuz ve halen yakışıklı bir araç. Bakımları düzenli yapılmış bir araç bulursanız başınız ağrımaz.
  • 206 öneririm az yakar parçası ucuz ve halen yakışıklı bir araç. Bakımları düzenli yapılmış bir araç bulursanız başınız ağrımaz.
  • oğuz*han kullanıcısına yanıt
    Almera da düşünülebilir, teşekkürler, onları da araştırıyorum

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Hocam 206 eski kasadan bahsediyorsunuz değil mi?

• Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Eski kasa da bulabilirsiniz 24-25 civarına 206+ da bulabilirsiniz dizel. Bir tanıdık 24.750'ye 206+ almış yani ve ben keyifle biniyorum aracıma.

• honda jazz
  • o fıyat aralıgı bende 2-3 ay arac aradım.
    Getz alarak dogru yolu buldum memnunum tavsiyede ederim lpg'li bulursan kı cogu lpg'lıdır ogrencı adama fazla yakıt masrafı cıkarmaz
    206+ lara baktım biraz 2010-2011 model değişeni vs olmayan araçlar 25 bin liranın altına var.
    Düz 206 lar daha pahalı sanki aynı yıl-modeli baz alınca yoksa bana mı öyle denk geldi anlamadım

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hocam vereceğimiz para bize göre az para değil, bu parayı vermişken de arka camları bile manuel olan araç almak istemiyorum. Hadi boş olsun neyse, modeli de öyle yüksek değil 2008 model getze 22-23 bin lira istiyorlar. Getzlere niye bu kadar para istiyorlar satanlar onu da anlayabilmiş değilim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Hocam vereceğimiz para bize göre az para değil, bu parayı vermişken de arka camları bile manuel olan araç almak istemiyorum. Hadi boş olsun neyse, modeli de öyle yüksek değil 2008 model getze 22-23 bin lira istiyorlar. Getzlere niye bu kadar para istiyorlar satanlar onu da anlayabilmiş değilim açıkçası.

arka camlar manuel degil gidipte bos model almayacaksın
    ben 2 ay once 48.000'de 2007 getz aldım 25bıne geldı toplamda 4 cam otomatık yan aynalar otomatık klima vs
    o paraya bos arac alın demıyorum ztn
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hocam bende özellikle getz ve micralara karşı antipati var açıkçası

• Clıo 3 2007 2008 tavsııye ederlm az yakar,görünüşüde iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2 sene ibiza kullandım. Kullanımı zevklidir ancak 2003-2005 arası bulabilirsiniz yaşının getirdiği bazı masraflar çıkabilir. lpg ile çok ekonomik oluyor.
    Yarın ben de 2009 colt bakacağım , aynı fiyata daha yüksek model bir araba. Güvenlik testlerinden başarı ile geçmiş.
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, clio 3 de iyi bir seçenek aslında
    Modeli de yüksek nispeten

• quote:

206+ lara baktım biraz 2010-2011 model değişeni vs olmayan araçlar 25 bin liranın altına var.
    Düz 206 lar daha pahalı sanki aynı yıl-modeli baz alınca yoksa bana mı öyle denk geldi anlamadım

Kusura bakmayın yeni girebildim foruma. O 206+ ile normal 206 arasında ki fiyat oranını ben de anlamadım. Benim bütçem 2004 modele el verdiği için aldım 19'a aldım 22ye geldi araç bana baskı balata ve rütin bakımı 600-700 ödedim geri kalan keyfi harcama oldu ama değdi en azından istediğim görseli yakaladım. Bir alçaltmak kaldı geriye :)
  • İ20 yada corsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 147de bir sıkıntı çıkarsa servis konusu veya sanayide araçtan anlayan usta bulma olayı vs diğer seçeneklere kıyasla daha sıkıntılı olur gibi geliyor ama ne dersiniz?

Hocam eğer 147 düşünüyorsanız o paraya en dolu ve lüks sayılabilecek tek araç Alfa Romeo 147 dir. İstanbulda yaşıyorsanız bostancıda birsürü Alfa Romeo servisi var bakım masrafları bi focus megane kadar. Parça olarak az bulunur diyen arkadaş alfa yedek sitesine girsin baksın parça varmı yokmu diye parçaları bulunur ve anlatıldığı kadar pahalı değildir. Ha yakıt konusuna gelince öğrenci olduğundan basacaksın basarsan çok yakar lpg düşünmüyorsan alma benzinde üzer fakat lpg ile hem ekonomik hemde performanslı bir sürüş yaşayabiliyorsun. Önerim Alfa hem okulunda havanda olur. İyi forumlar.

Aynen hocam 206lar uygun fiyata alınabilir 19-20 bin civarlarında güzel 206lar var.
    Kalan paranın bir kısmıyla da güzel bir bakım yapılır aslında.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.