Şimdi Ara

24bit-192khz wav çalan hdd-network player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese, hi-fi sistemde kullanmak üzere 24bit-192.000khz örneklemede yaptığım wav dosyalarını(plak kayıt) çalabilecek digital(optical ve ya coaxiel) çıkışı olan bir cihaza ihtiyacım var. bu cihaz bir taşınabilir harddisk media player olabileceği gibi, pc deki dosyalarımı ethernet ile çalabilecek bir network playerda olabilir. teşekkürler

• şimdilik taşınabilir media playerlarda 24 bit 192 khz desteği yok .
  • teşekkürler sayın resident.
  • Ben de bir player arayışına girdim. Bütçem 1.000 TL

Aradığım özellikler,

* Network üzerinden iOS appi olsun ve iPhone/iPad üzerinden rahatça kontrol edilebilsin, TV'ye ihtiyaç duymasın.
    * Loselass codecleri çalabilsin, 24Bit/192Khz desteği olsun
    * HDD üzerinden FLAC dosyaları çalabilsin (NAS desteği de olur ama direk USB üzerinden HDD kullanılabilmesi tercihimdir)
    * Ses çıkışından DAC'a ihtiyaç kalmasın, çok fazla ıvır zıvır birikti sistemde sadeleştirmek istiyorum
    * Spotify hatta mümkünse Tidal, Deezer desteği

Şu ana kadar bulduklarım;

Pioneer N-30
    Yorumlarda ses kalitesi övülüyor, ancak iOS uygulaması kullanışsız deniliyor. Piyasada zor bulunuyor, Hepsiburada 1 hafta sonra kargoya verip 1.000 TL'ye satılıyor ama tedarik edebilirler mi bilmiyorum. USB üzerinden de dosya oynatabiliyor sınırlı özellikler de olsa da.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-n-30k-network-oynatici-p-EVPION30K?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=CJv8gJOi0MwCFRFmGwodNSMOcA

Denon DNP-F109
    Piyasada çok bulunan bir ürün değil, sanırım Denon'un F-109 kompakt setinden ayrı olarak da satılan bir ürün. Anladığım kadarı ile ios app'i pionner'a göre daha avantajlı. Sıfırı 1.400 civarı ancak piyasada ikinci eli yok gibi.

Sonos Connect
    Piyasada oldukça meşhur. Kullanıcı desteği ve yazılım gelişmişliği artısı. NAS desteği de var. Ancak sanırım HiRes desteklemiyor, max 96Khz. O yüzden kafadan eledim.

Bluesound Node 2
    Aslında şu an tüm isteklerimi bir arada toplamış bulabildiğim tek ürün. Neredeyse tüm stream uygulamalarını barındırıyor, 32 bit desteği var, DAC performansı çok iyi, USB'den dosya okuyabiliyor. Cidde mükemmel bir alet.

Ancak Extreme Audio ile iletişime geçtim ve 660€ istiyorlar, bütçemin iki katını da aşıyor. Kullanmayacağım dahili hoparlör gibi özellikleri var sanırım bu şişiriyor fiyatını.

Tavsiyeleri olan varsa minnettar olurum.

• Bluesound node'da olan mqa / tidal masters ozelligi nedeniyle bu urunu yarın alacagim.
    V2den cok daha ucuz ve benim icin gerekli ozellikleri karsiliyor.
    Forumda arama yapina mesajinizi gordum ve yanıtladım.
    Bu arada roksan k3 aldım, birlikte kullanacagım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.