Şimdi Ara

240k'dan lys'de 90k'ya çeken oldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakınıniz bile olabilir. Her gün umudum kesiliyor. :( kesildikçe derslerden verim alamiyorum. Geçmiş yillarda böyle yapan,ya da arkadaşlarindan yapan oldu mu ? Tahmini Kaç net lazimdir ?
    (MF4)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezunmsun bilmiyorum ama son ana kadar ipi bırakmamak lazım benim görüşüm sounçta bu sinava sadece sen girmeyeceksin yani aynı şeyleri başkalarıda düşünüyor sen o düşünceni yıkasın ki oonları geçesin bilmem anlatabildin mi heeeea eğer mezuna felan kalacaksan zaten senin yerinde olsam ipi hiç bırakmam yoksa lys den sonra başlamak zor olur gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9786058821026

mezunmsun bilmiyorum ama son ana kadar ipi bırakmamak lazım benim görüşüm sounçta bu sinava sadece sen girmeyeceksin yani aynı şeyleri başkalarıda düşünüyor sen o düşünceni yıkasın ki oonları geçesin bilmem anlatabildin mi heeeea eğer mezuna felan kalacaksan zaten senin yerinde olsam ipi hiç bırakmam yoksa lys den sonra başlamak zor olur gerçekten...

12.sinifim.Çok batirmadiğim sürece mezuna kalmayi düşünmüyorum. Zaten stresli bir yapim var. Bir yil daha kalsam saç kalmaz kafamda hedefim dediğim gibi 240k-90k
    Bunun için puanzada
    30 mat
    10 geo
    15 fizik
    15 kimya
    15 biyo lazim.

diğerlerini halledebilirim gibi geliyor ama matematikten 30 nasil yapacağim bilmiyorum. Zaten soru çözen birisi değilim. Full konu çalişiyorum. Bu arada yorumun için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 29 Nisan 2015; 12:16:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.