merhaba ozellikleri fena durmuyor nedersiniz bu cihaz alınbabilkirmi?birde b una navigasyon yuklenirmi?tesekkurler http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/android-4-ipad-tablet-pc-1-5gz-4gb-klavye-kamera-58412452 İşlemci : Cortex A8 1.5 Ghz (CPU+GPU+VPU) * GPU (Grafik İşlemci) : Var * Ekran Boyutu : 7" (800x480) 16:9 TFT LCD * Ekran Türü : Multitouch Capacitive (5 nokta çoklu dokunmatik) * İşletim Sistemi : Android 4.0 * Ram : 512 MB DDR3 * Dahili Hafıza : 4 GB * Hafıza Kartı Desteği : 32 GB Micro SDHC (T-Flash) Max. * Harici 3G Desteği : Var (USB bağlantısı üzerinden) * Kablosuz Ağ: WiFi 802.11 b/g/n * HDMI Çıkışı : Var (HDMI bağlantısıyla video oynatımını destekler) * USB Girişi : Var * Bilgisayara Bağlantı : Var * G-Sensor : Var (3 yönlü) * Yüksek çözünürlüklü Video oynatma desteği : Var (2160p) * Android Market desteği : Var * Kamera : Var (Ön kamera. Görüntülü chat [Skype vs.] destekler) * Çalışma süresi : 4 saat üzeri video oynatımı - 8 saat müzik dinleme * 3D destekli oyunları çalıştırır (3D hızlandırıcı desteği vardır) * Ofis yazılımı desteği (word, excel, powerpoint, pdf, txt) * MP3, WMA, APE, FLAC, WAV ses formatlarını destekler * MKV (H.264), AVI, RM/RMVB, MPEG-1, MPEG-2 video formatlarını destekler * HDMI 720p, 1080p, 2160p video çıkışı destekler * JPEG, BMP, GIF, PNG resim formatlarını destekler * E-Kitap okuma desteği vardır. * OTG desteği vardır.
quote:Orijinalden alıntı: nazlıcan2012 gps özelliyini göremedim yok gibi gps olmazsa navigasyon çalışmaz cihazda sadece rem düşük bu ürüne bu fiyat normal mi, alınabilir mi, tavsiye edermisiniz, sadece cocuklara oyun için almak istiyorum....