Bildirim
240 K İçin Netlerim Yeterli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ayt fen netini arttır gelir -
Teşekkürler -
Önerileri olan arkadaşlar var mı? AYT Kimya harici olursa sevinirim. Ayt kimya netlerim 8 10 civarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 13 Haziran 2018; 19:35:14 > -
hocam biyolojiyi bitir yetişirmi bilmem ama selin hoca kamp videoları var onları izle bölüm denemesi çöz fizik için modern fizik vs sözel kısımları çalış -
Hocam biyolojiyi çalışmıştım ben 1 aydır çalışmadım haliyle unuttum gibi bir şey oldu tekrar edince hepsi yerine oturur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. -
Bu netlere 240k gelir,gelmezse sınav çok kolaydır. Ayt 30 yaparsan kesinlemiş olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam teşekkür ederim. -
Kafayı mı yediniz abi. 30 net ayt ile tabi ki yaparsınız 240k. O tyt'yi 70 seviyesine çekebilirseniz bir şekilde 100k hayırlı olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
25 ayt yap tyt ye girmene bile gerek kalmaz kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Matematik ve Kimya ile 20 civarında net yapıyorum. Biyolojiye abanmaya başladım. -
25 ayt ile her türlü girersin hayırlı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnşallah hocam teşekkür ederim umarım istediğimiz yerlere ulaşırız -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X