Şimdi Ara

240 K İçin Netlerim Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    45 50 civarı

AYT
    25 Civarı

Obp 60 Bu netlerle 240K gelir mi sizce. Yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve önerilerinize açığım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 13 Haziran 2018; 16:39:19 >

• ayt fen netini arttır gelir
  • Teşekkürler
  • Önerileri olan arkadaşlar var mı? AYT Kimya harici olursa sevinirim. Ayt kimya netlerim 8 10 civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 13 Haziran 2018; 19:35:14 >
  • hocam biyolojiyi bitir yetişirmi bilmem ama selin hoca kamp videoları var onları izle bölüm denemesi çöz fizik için modern fizik vs sözel kısımları çalış
  • Hocam biyolojiyi çalışmıştım ben 1 aydır çalışmadım haliyle unuttum gibi bir şey oldu tekrar edince hepsi yerine oturur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  • Bu netlere 240k gelir,gelmezse sınav çok kolaydır. Ayt 30 yaparsan kesinlemiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ginzo9 G kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam teşekkür ederim.
  • Kafayı mı yediniz abi. 30 net ayt ile tabi ki yaparsınız 240k. O tyt'yi 70 seviyesine çekebilirseniz bir şekilde 100k hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 ayt yap tyt ye girmene bile gerek kalmaz kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Matematik ve Kimya ile 20 civarında net yapıyorum. Biyolojiye abanmaya başladım.
  • 25 ayt ile her türlü girersin hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah hocam teşekkür ederim umarım istediğimiz yerlere ulaşırız
  • Böylemi gelir sizce?

240 K İçin Netlerim Yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 15 Haziran 2018; 1:10:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.