Şimdi Ara

240 GB SSD Tavsiyeleri (Adata hakkında görüşleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amazondan Samsung 850 Evo 250Gb ssd aldım ve sistem ona kurulu memnunum çok şükür. Oyun diski olarak(daha doğrusu patlasa üzülmeyeceğim ne varsa) eski netbooktan söktüğüm bad sector lü 250gb 2.5 inch hard disk var. 3.5 inch harddisk kullanmak istemiyorum, kasa masanın üzerinde ve disk bölmesi tam sol kulağıma denk geliyor rahatsız ediyor, ki elimdeki 3.5 inch disk de zaten eski kasamda çalışır durumda. Kullandığım 2.5 inch ise durmadan windows yedekleme uyarısı veriyor, bu aralar iyice arttı. Yazılımsal olarak bad sector temizleme ile uğraştım ama fiziksel bir çözüm değildi tabi. Sonuçta yeni bir disk gerekiyor.

ADATA USA Premier SP550 240GB 2.5" SATA III Solid State Drive ASP550SS3-240GM-C $64.99 + $5.43 - $10(Çek) = $60.42

linkteki ürünü almayı düşünüyorum yorumlar olumlu, ne dersiniz? Oyun diski olacak steam hesabımı ona kuracağım yine. 240 GB 180 Lira paraya denk geliyor ki 510mb yazma hızı var.

Alternatifler:

Silicon Power 240GB S60 2.5" 7mm SATA III 6Gb/s Internal Solid State Drive (SP240GBSS3S60S25)
    Yorumlarda kötüler var, sayıları az ama ciddi

PNY 240 GB CS1211 Internal 2.5" SATA III Value Solid State Drive SSD7CS1211-240-RB
    Yorumlar diğerinden de kötü

• Hocam tercihinize saygı duyarım fakat ben olsam oyun diski olarak ssd yerine ayni fiyata 1tb 5400rpm hdd veya 750gb 7200rpm hdd alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Hocam tercihinize saygı duyarım fakat ben olsam oyun diski olarak ssd yerine ayni fiyata 1tb 5400rpm hdd veya 750gb 7200rpm hdd alırdım.

Ya sonuçta 750gb diskim var eski kasamda, harici disklerim var. Kasamın içinde duran ise ssd olsun. Hem sadece oyun değil başka şeyler de depolarım yani. Toplamda ikisi 500gb olacak nedir ki ilk günden 250 yi doldurup da bozuk olanı takmıştım zaten :) video montajla uğraștığım için tek proje kafadan 10gb yer alıyor bilgisayarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykaraca kullanıcısına yanıt
    Geçmişte Crucial kolay patlıyor diye okumuştum. Özellikle ilk çıkan ssd serileri çok kişiyi üzmüştü. Marka olarak Crucial olduğunu hatırlıyorum. Siz kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Geçmişte Crucial kolay patlıyor diye okumuştum. Özellikle ilk çıkan ssd serileri çok kişiyi üzmüştü. Marka olarak Crucial olduğunu hatırlıyorum. Siz kullandınız mı?

Ben Sandisk Ultra II kullanıyorum, memnunum. Crucial hiç kullanmadım ancak forumda black friday indirimi ile alıp kullanan çok vardı onu hatırlıyorum. Kullanıcılarına danışın isterseniz. Aynı fiyata görünce önereyim dedim çünkü PNY pek kullanan görmedim ve Crucial kağıt üzerinde Samsung Evo ayarında bir ürün.
  • Ykaraca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerlendireceğim, black fridayden alanları biraz araştırayım 3-4 ayda neler yaşamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.