Şimdi Ara

24 yıllık esaret bitti sonunda sevgili yaptım (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya inandırıcı olmuş ya
  • bir liseli hayali bu mesaj
  • ho, sarjin bitiyo.
  • Evet. Yoksa olmuyor mu hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇakmaRetro

Evet. Yoksa olmuyor mu hocam?
    olsa ne olmasa ne elbet olsun isterim herkes ister ama usanmadan sıkılmadan koca koca adamların her gün kız kız sevgili sevgili diye ağlaması çok garibimie gidiyor. 15 16 yaşında olsalar tm ama çoğu 20 yaş üstü adamlar bunlar her gün ağlayıp zırladıkları şeye bak. başka derdiniz tasanız da mı yok bu kadar mı hayatsızsınız.
  • 17 yaşındayım bir kere bile ağlamadım kız kız diye. Zaten er geç çıkıyor karşımıza. Azıcık kendini çabalasa, ağlamasın, bir mekanda beğendiği birisine onu beğendiğini söylese zaten eninde sonunda bulunuyor. Yani en azından annemin amca oğlu bu sayede mutlu bir ilişki yaşadı.

• Bir de o kadar dert varken dünyada yönetimi bir çubuğa devretmek tamamen ilkelliktir, amaçsızlıktır. Yaşım daha ne ama yaşadığım problemi onlar yaşasalar kız kelimesini kullanmayı unuturlar. (Aile meseleleri.)

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Eğer bu fake değilse ben de bir şey bilmiyorum. Hiçbir DH'linin kız arkadaşı olamaz. Olsa da DH'de takılmaz.
    Öyle demeyin 18 yaşındayken 20-25 tane sevgilisi olmuş dh'liler gördüm ben. Kendileri bu mesajımı görürlerse artı butonuna basacaklardır
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Ben ne yapacağım yahu, 25 yaşındayım ve artı bir de tıpçıyım; ama yeminlen diyorum bu yaşıma kadar bir tane bile bırak kız arkadaşım olmasını, friend zonum bile olmadı. Üniversiteyi yapayalnız bitireceğim gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 2 Mayıs 2019; 15:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ben ne yapacağım yahu, 25 yaşındayım ve artı bir de tıpçıyım; ama yeminlen diyorum bu yaşıma kadar bir tane bile bırak kız arkadaşım olmasını, friend zonum bile olmadı. Üniversiteyi yapayalnız bitireceğim gibime geliyor.
    Evden çıkmazsan ne bekliyosun abi? Kızlar gelip kapını mı çalsın Çağatay gel bizi becer diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

Evden çıkmazsan ne bekliyosun abi? Kızlar gelip kapını mı çalsın Çağatay gel bizi becer diye?

Alıntıları Göster
    Evden çıktıktan sonrada yolda zaten kızlar,gel becer beni diyor dimi

• hadi uzun yazı okumuyorsunuz anladık kimse sse de mi bakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomenBeta

Evden çıktıktan sonrada yolda zaten kızlar,gel becer beni diyor dimi

Alıntıları Göster
    Fear sana uçarım burdan bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.