Şimdi Ara

24 yıllık arçelik tüplüden sonra, benzer tv önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim anladıgım kadarıyla hd goruntu hic dusunmuyorsunuz yani yine crt gibi kullanacaksınız.

o zaman bos yere para harcamayın yine crt alın ne de olsa sd goruntude en iyisi crt.
  • O kadar da değil yahu, adam 24 yıl sonra televizyon değişecek, en kötü LCD'den giriş yapsın bari Tamam en iyisi CRT de, işin bir de teknoloji modası, kozmetiği var
  • Cok temelden girmissiniz:-) Elbette full hd olacak, lcd led ya da plazma olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Cok temelden girmissiniz:-) Elbette full hd olacak, lcd led ya da plazma olacak.

Yok, plasma olmaz. Plasma kullanmak, hakkını vermek sabır ve özen gerektirir. Yanlış anlaşılmasın, sizde sabır ve özen yoktur demiyorum ama plasma kullanmak için biraz panel bilgisine sahip olmak gerekir.
  • Ben özen falan gösteremem.:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Ben özen falan gösteremem.:-)

O yüzden ben de size plasma tavsiye edemem Siz LED TV bakın, Toshiba bulursanız Toshiba bakın.
  • çok güldüm
  • 24 yıldır kullandınız mı yoksa kaldırıp bır yerde durdu mu?
  • Sürekli kullandik:-)
  • Giderek efsane oluyorsunuz hocam
  • Daha da ileri gideyim:-) 8 kanallık uzaktan kumandasını da 15 yıl kullandık.
  • 30 yıl almanyadan Türkiyeye getirlilerek kullanılan tv ler var, 24 falan normal yani Türkiyedeki kalitesiz mallarla karıştırmayınız arkadaşlar.
    Biz 18 sene vestel miracle kullandık sonra kendimiz kaldırdık (bozulmadı vede orjinal ithal üründü)
  • Arkadaşlar oturma odası için 37" led tv almaya karar verdim.

37" led alip kullanan önerebilen var mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.