Şimdi Ara

24 yaşındayım,kız arkadaş nedir bilmiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
10
Favori
6.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok düşündüm konuyu açıp açmamak için ama içimi dökeyim dedim.
    89 doğumluyum,hayatta hiç kız arkadaşım olmadı
    Nasıl bir duygudur insanın sevdiği olması bilmem.Eminim güzeldir.
    Ne çok yakışıklı nede çok tipsiz biriyim.Fazla utangaç biriyim.Hep bu yüzden kaybettiğimi düşünüyorum.
    Çarşıda yürürken hep başımı öne eğerek yürürüm.Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor.Çalıştığım yerde kızlarla konuşurken çok utanıyorum.Sanki onlar dünya güzeli ben ise bir hiçmişim gibi geliyor bana.
    Nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım arkadaşlar.
    Hayat işyeri ile ev arasındaki yolda geçip gidiyor.Çevreme bakıyorum iki lafı bir araya getiremeyen insanların bile arkadaşı var.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.Artık çok sıkıldım...
    Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın,kalplerimiz kırılmasın lütfen.

• sosyalleş istemesen de sıkıcı gelse de sosyal ortamlara gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok güzel bi duygu, müthişş anlatılmaz yaşanır umarım yaşarsın sende

Evet çarşıda herkez sana bakıyor, kim bu ezik diye... Yok öyle bi şey, herkesin bi derdi var kim takar seni?

Çalıştığın yerdeki kızlar seninle muhabbet etmekten kaçınıyorlar ya bana teklif ederse diye... Yok öyle bi dava onlar bi an önce paydos olsa da eve gitsem yatıp dinlemsem havasındalar.

Bak kendinde söylemişsin iki lafı bir araya getiremeyenlerin bile sevgilisi var diye. Sen neden çekiniyorsun? Alt tarafı red edilirsin, zaten iyice hiçleri oynuyorsun ne olur birisine açılsanda red etse seni? Bu şekilde deneye deneye bi bakmışsın sen olmuşsun...

Kızlarla yakınlık kurmak, onlarla kaynaşıp arkadaş olabilmek içten içe kıza yazmak her erkekte bulunan bi içgüdüdür. 24 yaşına kadar çoktan ortaya çıkması gerekirdi ama neyse Son çare bi geneleve git komple muamele yaptır kendine, ondan sonra ne utanç kalır ne bi şey hatta bu yaşına kadar bastırdığın duyguların patlamasını yaşasın sen bile zor zaptedersin kendini

• Dostum 21 yaşındayım ben de aynı senin gibiydim üniversiteyi kazandıktan sonra , sosyal medya üzerinden kızlarla etkileşim sağladım sonra orda konuştuklarımla buluştum görüştüm , kimi ilk görüşmeden sonra bidaha aramadı bile kimiyle hala görüşüyorum bu şekilde deneye yanıla kendimi karşı cinse karşı alışkın , tecrübeli hale getirdim .

Şimdi ben sana iş yerinden bir kızı çevir kolundan " akşam yemek yiyelim mi " diye teklif et desem fazla gerçekçi olmaz sonuçta bu karşı cinsten çekiniyorsun , o nedenle öncelikle güzel bir fotoğraf çekin profiline koy , sonra çevrendeki kızlarla facebook üzerinden etkileşim kur . İşi ilerlet bi kaç tanesiyle buluş , güzel çirkin ayırt etmeden sonuçta tecrübe kazanacaksın o kızlar sayesinde . Daha bir çok şey var ama zorlandığın durumlar olursa ya da kararlıysan bir adım atmaya özel mesaj yoluyla ulaşırsın yardımcı olurum her konuda . Bol şans

• normal kız arkadaşında mı olmadı?
  • Öz güven eksikliği . Bir psikoloğa gidip öz güven konusunu konuşmanı tavsiye ederim ciddiyim.
  • sağol kardeşim özelden yazarım inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahaha adam aynı ben hatta konu açmıştım geçen günhttp://forum.donanimhaber.com/m_76534877/f_//tm.htm#76536497
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

normal kız arkadaşında mı olmadı?

Yok olmadı.3-4 kişi biryere gidipte bir şeyler yiyip içmiş değilim hayatım boyunca.Dediğim gibi işyerinde bile kızlarla konuşmaya utanıyorum.Kendimi çok aşağıda görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer89

Arkadaşlar çok düşündüm konuyu açıp açmamak için ama içimi dökeyim dedim.
    89 doğumluyum,hayatta hiç kız arkadaşım olmadı
    Nasıl bir duygudur insanın sevdiği olması bilmem.Eminim güzeldir.
    Ne çok yakışıklı nede çok tipsiz biriyim.Fazla utangaç biriyim.Hep bu yüzden kaybettiğimi düşünüyorum.
    Çarşıda yürürken hep başımı öne eğerek yürürüm.Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor.Çalıştığım yerde kızlarla konuşurken çok utanıyorum.Sanki onlar dünya güzeli ben ise bir hiçmişim gibi geliyor bana.
    Nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım arkadaşlar.
    Hayat işyeri ile ev arasındaki yolda geçip gidiyor.Çevreme bakıyorum iki lafı bir araya getiremeyen insanların bile arkadaşı var.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.Artık çok sıkıldım...
    Dalga geçecek arkadaşlar yazmasın,kalplerimiz kırılmasın lütfen.

aynen bende senin gibi biriyim sevgilim oldu tabi iyi yönleride var kötü yönleride var ama tek tavsiyem utangaç olma korkma kaybedecek bişiyin olmaz rahat rahat konus çevreni genişlet ne kadar çok fazla kişiyle konusursan o tedirginliği utangaçlığı da atlatırsın

NOT: Alfa erkeği olmanın yolları bunu araştır uygulamaya koy karşı koyacak kız tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarunass -- 19 Haziran 2013; 22:02:15 >

• Hocam insanlardan utanmanı gerektirecek hiçbir eksiğin yok. Yaşın oldukça genç ve iş sahibisin iyi kötü. Tipim de idare eder diyorsun. O zaman ben sana şunu söyleyeyim, eğer kabuğundan sıyrılıp sosyalleşirsen en güzel kızlar bile avucunun içinde olur. Eğer bunu kendi başına yapamıyorsan bir psikiyatriste git ama öyle ilaç yazıp yollayanlardan değil, internette doktorların hakkında puanlama ve yorum yapılan bir site var, araştır ordan seni anlayabilecek bunca yıllık çekingenliğini atmanı sağlayacak birine danış. Bunların dışında kişisel gelişim kitabı okuyabilirsin. Mesela ben " Mümin Sekman - Her şey seninle başlar " adlı kitabı okuyup oldukça beğenmiştim öneririm. Şu anda da "Cengiz Erşahin - Stres Kendine Güven Mücadele Ruhu " adlı kitabı okuyorum tavsiye ederim bunu da. Bir yerden adım atmaya başla, senin sosyalliğini kısıtlayan şeyleri yavaş yavaş bırakıp, bıraktığın oranda sana sosyallik katacak, her gün yaptığın şeylerden farklı şeyler yap. Unutma sen kendini değiştirmek için birşey yapmayıp beklersen, zaman da bekler ve hayatın aynı şekilde devam edip sonlanır. Hayatına anlam katacak şeyler yap, risk almaktan korkma.

• iş yerinde yılbaşı çekilişi olmuştu bana bir kız çıkmıştı.Gittim en güzel hırkayı,en güzel parfümü aldım aldığım şeyler çokta değerliydi(fiyat yazmayım gereği yok)kıza hediyeyi verirken güle güle kullan bile diyemedim.Çok iyi niyetliyim yemin ederim kız arkadaşım olsun yapmayacağım hiçbir şey yok.Aklımda şeytanlık yok Allah biliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

normal kız arkadaşında mı olmadı?

Yok olmadı.3-4 kişi biryere gidipte bir şeyler yiyip içmiş değilim hayatım boyunca.Dediğim gibi işyerinde bile kızlarla konuşmaya utanıyorum.Kendimi çok aşağıda görüyorum.

Hepsinin nedeni utangaç olman. Onlar da insan onlarda yiyor,mıçıyor,osuruyor. Normal erkeklerle ne konuşuyorsan onu konuş.Onlar senden farklı değil.Utanman için hiç bi neden yok.
  • fitness salonlarına git kas yap sex appealin artsın
  • hocam evlilik düşündün mü görücü usulü falan

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

hocam evlilik düşündün mü görücü usulü falan

son 4-5 aydır çok düşünüyorum.Ama ev kira.Çok şükür işim var ama ne bileyim korkuyor insan.
  • Valla hocam ne yalan söyliyim bi kızla bi yere gittiğim zaman başım göğe ermez hatta şuan tribini çekecek bi kız arkadaşım olmadığı için mutluyum..Senin durum dahada farklı gelmişin 24 yaşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Hocam insanlardan utanmanı gerektirecek hiçbir eksiğin yok. Yaşın oldukça genç ve iş sahibisin iyi kötü. Tipim de idare eder diyorsun. O zaman ben sana şunu söyleyeyim, eğer kabuğundan sıyrılıp sosyalleşirsen en güzel kızlar bile avucunun içinde olur. Eğer bunu kendi başına yapamıyorsan bir psikiyatriste git ama öyle ilaç yazıp yollayanlardan değil, internette doktorların hakkında puanlama ve yorum yapılan bir site var, araştır ordan seni anlayabilecek bunca yıllık çekingenliğini atmanı sağlayacak birine danış. Bunların dışında kişisel gelişim kitabı okuyabilirsin. Mesela ben " Mümin Sekman - Her şey seninle başlar " adlı kitabı okuyup oldukça beğenmiştim öneririm. Şu anda da "Cengiz Erşahin - Stres Kendine Güven Mücadele Ruhu " adlı kitabı okuyorum tavsiye ederim bunu da. Bir yerden adım atmaya başla, senin sosyalliğini kısıtlayan şeyleri yavaş yavaş bırakıp, bıraktığın oranda sana sosyallik katacak, her gün yaptığın şeylerden farklı şeyler yap. Unutma sen kendini değiştirmek için birşey yapmayıp beklersen, zaman da bekler ve hayatın aynı şekilde devam edip sonlanır. Hayatına anlam katacak şeyler yap, risk almaktan korkma.

Teşekkür ederim değerli yorumların için.Psikiyatre gitmeyi düşünüyorum.Ama onlarda sizin söylediklerinize benzer şeyler söyleyecekler diye düşünüyorum.Ama yine gitmeyi istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Hocam insanlardan utanmanı gerektirecek hiçbir eksiğin yok. Yaşın oldukça genç ve iş sahibisin iyi kötü. Tipim de idare eder diyorsun. O zaman ben sana şunu söyleyeyim, eğer kabuğundan sıyrılıp sosyalleşirsen en güzel kızlar bile avucunun içinde olur. Eğer bunu kendi başına yapamıyorsan bir psikiyatriste git ama öyle ilaç yazıp yollayanlardan değil, internette doktorların hakkında puanlama ve yorum yapılan bir site var, araştır ordan seni anlayabilecek bunca yıllık çekingenliğini atmanı sağlayacak birine danış. Bunların dışında kişisel gelişim kitabı okuyabilirsin. Mesela ben " Mümin Sekman - Her şey seninle başlar " adlı kitabı okuyup oldukça beğenmiştim öneririm. Şu anda da "Cengiz Erşahin - Stres Kendine Güven Mücadele Ruhu " adlı kitabı okuyorum tavsiye ederim bunu da. Bir yerden adım atmaya başla, senin sosyalliğini kısıtlayan şeyleri yavaş yavaş bırakıp, bıraktığın oranda sana sosyallik katacak, her gün yaptığın şeylerden farklı şeyler yap. Unutma sen kendini değiştirmek için birşey yapmayıp beklersen, zaman da bekler ve hayatın aynı şekilde devam edip sonlanır. Hayatına anlam katacak şeyler yap, risk almaktan korkma.

Teşekkür ederim değerli yorumların için.Psikiyatre gitmeyi düşünüyorum.Ama onlarda sizin söylediklerinize benzer şeyler söyleyecekler diye düşünüyorum.Ama yine gitmeyi istiyorum.

Kendini şartlandırma, belki doktorun vereceği tavsiyelerle hayatın değişebilir. Güvenerek, iyi olacağına inanarak git doktora. Kaldı ki hem yapacağı yorumlar hem de vereceği ilaçla olumlu yönde katkıda bulunacağını düşünüyorum. Zaten sıradan monoton hayatında birseylerin yanlış gittiğini farkedip psikolojik destek almayı düşünmekle bile cesurca ilk adımı atmış bulunuyorsun bana göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

hocam evlilik düşündün mü görücü usulü falan

son 4-5 aydır çok düşünüyorum.Ama ev kira.Çok şükür işim var ama ne bileyim korkuyor insan.

valla yaşında olmuş kardeşim bence işin iyiyse evlen derim geç kalma

kız arkadaş bulacaksın da nolacak onlar geçici aile kalıcı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.