Şimdi Ara

24 yaşındayım hiç bir kızla beraber olmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

beraber kazak mi ördünüz,çekirdek mi çitlediniz abi,o nasil oluyor?

Alıntıları Göster
    burası türkiye kardeşim belki şaşıracaksın ama bu ülkede kızlar toplum baskısından dolayı evlenmeden önce sevişmek istemiyor.

yani sokakta el ele gördüğün o genç çiftlerin bi çoğu bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

burası türkiye kardeşim belki şaşıracaksın ama bu ülkede kızlar toplum baskısından dolayı evlenmeden önce sevişmek istemiyor.

yani sokakta el ele gördüğün o genç çiftlerin bi çoğu bu şekilde

Alıntıları Göster
    Şaşırmam,hangi tabakaya mensup kızlarla takıldığınıza bağlı.Kendim bu "evlenmeden olmaz" meselesine sadece bir kere denk geldim.Etrafımda da en azından seks dışı sevişme olayına hayır diyen biriyle olan bir arkadaşımı duymadım.O dediğiniz zaten evden pek çıkmayan kızlarda olan geçerli bir şey,eylem bağımsızlığını kazanamamış "ev kızları" çoğu.Toplum baskısı erkeğe de "zengin ol elin para tutsun"u aşılamaya çalışıyor.Ona boyun eğen kız "senin işin gücün yok benle olamazsın" da der,işim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

hocam boşverin ben de 25 yaşın da evlenmeyi düşünüyorum o yaşa kadar bir şey yaşamam kesinlikle

ama cinsellik yaşamayacağın diye sevgili yapmamazlık yapma evleneceğin insanı sonuçta tanıman gerek bence sevgililikte böyle birşey illa cinsellik yaşaman gerekmez.

zaten evleneccek çağa gelmişssiniz artık çevrenizde düzgün bulduğunuz kıza açılın

benim de 4-5 kere sevgilim olmuştur ama en fazla el ele tutuşma ufak öpücükler oluyordu alnından öpüyordum.
    Ben evlilik olmadan yapmak istiyorum ama yapamıyorum sorun bu.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Öpüşmek başka sevismek başka o gördüğün çiftlerin gerçekten çoğu sevismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm nerden çıkarıyonuz. 24 yasinda bakire kalmamismis

• daha da olmaz zaten kardesim bosver. lisede bile yapamamis arkadaslarim hala sap geziyor hala mi sevgilin yok diyince de turk kizlarina laf atiyolar

sevgili insanin ozguvenini ciddi anlamda gelistirir lise caginda ortaokul caginda bir sevgilin olmazsa omur boyu yalniz ve ezik yasarsin. tatmak lazim bu duyguyu yoksa yasin alinca motor bir kizi yamamaya calisabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel sarılalım yine senin sevgilin olmuş benim 24'e kadar sevgilim de olmadı. aslında tr ye göre normal bizim gibi çok adam var. friends izliyorum chandler ilk kez kadın göğsüne dokunduğunda kaç yaşındaydı sorusuna 19 diyorlar dalga geçiyorlar 19a kadar meme ellememiş diye. bu yüzden yanlış coğfrafya da doğmuşuz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

daha da olmaz zaten kardesim bosver. lisede bile yapamamis arkadaslarim hala sap geziyor hala mi sevgilin yok diyince de turk kizlarina laf atiyolar

sevgili insanin ozguvenini ciddi anlamda gelistirir lise caginda ortaokul caginda bir sevgilin olmazsa omur boyu yalniz ve ezik yasarsin. tatmak lazim bu duyguyu yoksa yasin alinca motor bir kizi yamamaya calisabilirler.
    İyi de benim lise çağında sevgilim oldu cinsellik olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

gel sarılalım yine senin sevgilin olmuş benim 24'e kadar sevgilim de olmadı. aslında tr ye göre normal bizim gibi çok adam var. friends izliyorum chandler ilk kez kadın göğsüne dokunduğunda kaç yaşındaydı sorusuna 19 diyorlar dalga geçiyorlar 19a kadar meme ellememiş diye. bu yüzden yanlış coğfrafya da doğmuşuz diyorum.
    Yurt dışında şansın çok daha yüksek mi diyorsun anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Olm nerden çıkarıyonuz. 24 yasinda bakire kalmamismis
    Kalmadı tabii büyükşehirde ailesinden uzakta yaşayan bir kızsa % 90 artık bakire değildir 24 yaşında.
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Üzülme boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

gel sarılalım yine senin sevgilin olmuş benim 24'e kadar sevgilim de olmadı. aslında tr ye göre normal bizim gibi çok adam var. friends izliyorum chandler ilk kez kadın göğsüne dokunduğunda kaç yaşındaydı sorusuna 19 diyorlar dalga geçiyorlar 19a kadar meme ellememiş diye. bu yüzden yanlış coğfrafya da doğmuşuz diyorum.
    Tr ile alakası yok malesef bir deneyde erkekler bir kız grubunun %80 ini güzel ve çekici buluyor aynı kız grubu erkeklerin %10-20 kadarını sadece çekici geri kalanını çöp buluyor bak orta seviye falan değil direk çöp buluyor. Yani erkeklerin %15-20 kadarı çoğu kadına erişebiliyor geri kalanı eleniyor. İnsanı doğal ortama bırakırsak tüm dinden, politikadan sosyal statüden bağımsız kadınlar bunu seçicekler. O geri kalan çöp erkekleri oluşturanlar fiziksel olarak kusurları olanlar en büyük etken ise boy uzunluğu. Geri kalan bilgiler için Redpill veya incel . com İngilizce biliyorsan okuyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Tr ile alakası yok malesef bir deneyde erkekler bir kız grubunun %80 ini güzel ve çekici buluyor aynı kız grubu erkeklerin %10-20 kadarını sadece çekici geri kalanını çöp buluyor bak orta seviye falan değil direk çöp buluyor. Yani erkeklerin %15-20 kadarı çoğu kadına erişebiliyor geri kalanı eleniyor. İnsanı doğal ortama bırakırsak tüm dinden, politikadan sosyal statüden bağımsız kadınlar bunu seçicekler. O geri kalan çöp erkekleri oluşturanlar fiziksel olarak kusurları olanlar en büyük etken ise boy uzunluğu. Geri kalan bilgiler için Redpill veya incel . com İngilizce biliyorsan okuyabilirsin.

Alıntıları Göster
    Link atar mısın

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kizlar erkeklerin cogunu çöp görür uzun boylu yakisikli zenginler dışındakiler yani

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yaşıyorsunuz bu kızları nasıl sekse ikna ediyorsunuz azcık bahsederseniz sevinirim teşekkürler kralsın 19 yaşıma gireceğim cinsel ilişki ben de istiyorum ama yani sevgilim oldu nasıl o seviyeye getireceğimi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Hocam nerede yaşıyorsunuz bu kızları nasıl sekse ikna ediyorsunuz azcık bahsederseniz sevinirim teşekkürler kralsın 19 yaşıma gireceğim cinsel ilişki ben de istiyorum ama yani sevgilim oldu nasıl o seviyeye getireceğimi bilmiyorum
    Kral falan değilim dostum,normal bi insanım.Öyle pussy hunter falan da değilim,sık ilişki değiştirmiyorum,sadece düzenli 3-5 ilişkim oldu uzun süreli,bu kadar.İşi olaya getirmek birçok etkene bağlı,o güveni vermek kimi kızlar için bikaç saat,kimileri için bikaç ay veya yıl alabilir.Sana da bağlı,kızın geçmişine de.Aşama aşama ilerle işte,taktik veya bi algoritması falan yok bu işin yani.
  • Cinsellige o kadar takmayin. Taktikca yasayacahiniz iliskiler bu takinti yüzünden zehir olur. Dogal olun rahat olun, bur kizdan hoslaniliyorsa zaten kendiliginden dogal olarak gelisen bir durumdur. Hersey ana baglidir. Bunu burda nasil yasarim diye sorup cevap alamazsiniz. Bulistugunuz ortam ve yerlere bagli, sprekli kafede bulusursaniz, kizlar paranizi yer ama yalniz olabileceginiz yerlerde bulusursaniz siz onu yersiniz 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.