Şimdi Ara

24 saat nöbet tutanlar okusun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Gündüz uykunuzu aldıgınız sürece bence sorun olmaz ?

24 saat demiş yani gündüz de uyumuyor. tabi ertesi gün izinlidir . ama 24 saat nöbet zor olsa gerek. özellikle saat 2-3 gibi uyku dayanılmaz olur
  • burda hemsire yokta hasta cok var.
  • Allah kolaylık versin.polis arkadaşlarım var.onlardada benzer şartlarda çalışıyorlar.bence bir insana bu kadar yüklenilmemeli.
  • birleşmiş milletler örgütünde (bm'ye bağlı bişeydi ILO olması muhtemel) çalışma saatleri 8 saat olarak belirlenmiştir. nöbette olsa üçe bölünerek tutulur.
  • erkek hemşirelerde var hatırlatırım...hitaplarınıza dikkat edin derim
  • hemşirelerin 24 saat nöbet tuttuğunu bilmiyordum çok sakıncalı askerde 24 saat nizamiye nöbetlerim vardı hadi bizim iş kabaydı sizinki iyice riskli. gözümü kapattığım gibi uyuyordum 1 saniye bile sürmüyordu belki uyumam sabah ranzaya başımı koyduğumda.
  • 24 saat mi?

Ya kliniklerde bir haftalık blok nöbet tutan uzmanlık öğrencisi doktorlar n'aapsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitbulut58

insan ahlaksızlık yapacagı zaman önce kız kardeşini annesini düşünmeli.

ALLAH CC. NE DÜŞÜNÜYORSANIZ SİZLERE O ŞEKİLDE MUAMELE ETSİN...

BURADA CİDDİ BİR SORUNDAN BAHSEDİLİYOR..BAZILARININ KAFALARI İKİ BACAK ARASINI GEÇMEMİŞ...

bu kafayla ççok işler hallour bu memlekette....
    kusura bakmayın...ben bu forumu seviyeli biliyordum ama birkaç seviyesiz nelere yol açıyor görüyorsunuz..

sen once bi gaza gelme bi üstteki cevabımı oku ben cok sahit oldum milletin anası soz konusuyken malum smiley'in kullanıldığına bana mı ogreteceksin nasıl davrancağımı sizden olsa olsa güzel provakator olur çünkü ilk mesajımı bile anlamamışsınız tartışmaya girilmez siz insanları provake edin çünkü beyin devreleriniz sadece bu işlere yarıyo bende yanlış yok bu konularda istiyosan tüm mesajlarımı araştır bu tür olaylara ne tepki verdiğimide incele ama inceledikten sonra bu konuya uğrama çünkü yüzün kızarır utanırsın

sana hayırlı traşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: musluyum49

merhaba arkadaşlar;

biz hemşirelerin en büyük sıkıntısı 24 saat boyunca nöbet tutmamız..bu konu hakkında ne tür sıkıntılarınız var bunu buraya yazarsanız inş. bu konu hakkında haber yapılacak...

ben gece uykulu halde iğne yapmamının yada br hasta ile ilgilenmemnin çok zor ve riskli oldugunu söyledim..sizlerinde katkılarını bekliyorumm..

yorumlarda il ve ilçe veya hastane ismi yazarsanız iyi olur..

kendi isminiz kesinlikle yayınlamayacaktır...

saygılarımla...

Oda bir şeymi biz işçiler en az hiç dinlenmeden en z 36 saat çalşıyoruz her an elimizi kolumuzu kaptıracagımız makinelerde siz 24 saat çalşımışsınız en son 3 gün çalışmıştım hiç uyumadan,patron iş çok çalışmayan defolsun gitsin demişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

Orjinalden alıntı: umitbulut58

insan ahlaksızlık yapacagı zaman önce kız kardeşini annesini düşünmeli.

ALLAH CC. NE DÜŞÜNÜYORSANIZ SİZLERE O ŞEKİLDE MUAMELE ETSİN...

BURADA CİDDİ BİR SORUNDAN BAHSEDİLİYOR..BAZILARININ KAFALARI İKİ BACAK ARASINI GEÇMEMİŞ...

bu kafayla ççok işler hallour bu memlekette....
    kusura bakmayın...ben bu forumu seviyeli biliyordum ama birkaç seviyesiz nelere yol açıyor görüyorsunuz..

sen once bi gaza gelme bi üstteki cevabımı oku ben cok sahit oldum milletin anası soz konusuyken malum smiley'in kullanıldığına bana mı ogreteceksin nasıl davrancağımı sizden olsa olsa güzel provakator olur çünkü ilk mesajımı bile anlamamışsınız tartışmaya girilmez siz insanları provake edin çünkü beyin devreleriniz sadece bu işlere yarıyo bende yanlış yok bu konularda istiyosan tüm mesajlarımı araştır bu tür olaylara ne tepki verdiğimide incele ama inceledikten sonra bu konuya uğrama çünkü yüzün kızarır utanırsın

sana hayırlı traşlar...

yanlış anlamışsam kusura bakma hakkını helal et...

• SEVGİLİ ARKADAŞLAR; 03.01.2009 TARİHLİ ZAMAN GAZ. HABER 2. SAYFADA YER ALDI.

Hemşireler 24 saat yerine vardiyalı çalışmak istiyor Hastanelerdeki hemşireler için uygulanan 24 saatlik nöbet sistemi sıkıntı oluşturuyor. Kamu ve özelde çalışan birçok hemşire, uzun süre çalışmanın kendilerini yorduğunu ve verimlerini düşürdüğünü söylüyor. "İnsan uykusuzluğa ne kadar direnebilir? Uykusuzken ne kadar sağlıklı çalışıp tedavi yapabilir?" şeklinde yakınan sağlık emekçileri, vardiya sistemine geçmek istiyor. Mevcut durumda vardiyaya geçilemeyeceğini ifade eden Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın ise uzun nöbetlerin en önemli sebebinin hemşire açığı olduğunu belirtiyor. Artvin'de görevli bir hemşire, devlet hastanesinde 24 saat nöbet tuttuklarını anlatıyor. Nöbetin 16 saate indirilmesinin daha sağlıklı olacağını ifade eden hemşire, "Gecenin üçünden sonra ne kadar verimli olabilirsiniz?" diye soruyor. Kastamonu'da özel bir hastanede çalışan bir hemşire ise şunları söylüyor: "Gecenin ilerleyen saatlerinde kafanızı kaldıramıyorsunuz. Ama hep ayakta durmak zorundasınız. Bu şartlar altında hastalarla verimli ilgilenemiyoruz."

Çağlar Avcı

c.avci@zaman.com.tr

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=791202&title=hemsireler-24-saat-yerine-vardiyali-calismak-istiyor

http://www.memurlar.net/haber/128198/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musluyum49 -- 3 Ocak 2009; 11:05:26 >

• hazır konuyu bulmuşken bir şikayetimi dile getirmek istiyorum.

yakınımızda ki sağlık ocağına yeğenemi götürmüşler. aşı için. bizim yaramazdan önce biri varmış. hemşire öle bir iğne yapmış ki çocuk ayağa kaldırmış sağlık ocağını. annem çok yumuşak bir tonla hemşireye "yavrum biraz daha dikkat edermisin çocuğun canı yanıyor" demiş. hemşire anneme dışarı çık demiş. nese sıra bizimkine gelmiş ve önceki olaydan garezli olan hemşire çocuğu ağlata ağlata helak ettirmiş. Eğer ki yanında olsaydım bayan falan dinlemem düz giderdim ona. diyeceksiniz ki şikayet et. Allah aşkına it iti ısırır mı. (işini yapanları tenzih ediyorum)

bu nedenle gıcık giderim devlet bünyesinde ki hemşirelere. dışarıda işsiz olan yüzlerce hemşire varken kalkıpta bana çok çalışıyoruz diyemezler..

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

hazır konuyu bulmuşken bir şikayetimi dile getirmek istiyorum.

yakınımızda ki sağlık ocağına yeğenemi götürmüşler. aşı için. bizim yaramazdan önce biri varmış. hemşire öle bir iğne yapmış ki çocuk ayağa kaldırmış sağlık ocağını. annem çok yumuşak bir tonla hemşireye "yavrum biraz daha dikkat edermisin çocuğun canı yanıyor" demiş. hemşire anneme dışarı çık demiş. nese sıra bizimkine gelmiş ve önceki olaydan garezli olan hemşire çocuğu ağlata ağlata helak ettirmiş. Eğer ki yanında olsaydım bayan falan dinlemem düz giderdim ona. diyeceksiniz ki şikayet et. Allah aşkına it iti ısırır mı. (işini yapanları tenzih ediyorum)

bu nedenle gıcık giderim devlet bünyesinde ki hemşirelere. dışarıda işsiz olan yüzlerce hemşire varken kalkıpta bana çok çalışıyoruz diyemezler..

saygılar..

merhaba sevgili arakadaşım her meslekte işini yapamayan insanlar vardır..bunlar için başbakanlıgın kurdugu bir siteme var oraya yazabilirsiniz...o zaman görün işlem yapılıyor mu yapılmıyor mu?
    saygılarımla..

http://www.basbakanlik.gov.tr/bimer/index.htm

adresine başvuru yapınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: musluyum49

SEVGİLİ ARKADAŞLAR; 03.01.2009 TARİHLİ ZAMAN GAZ. HABER 2. SAYFADA YER ALDI.

Hemşireler 24 saat yerine vardiyalı çalışmak istiyor Hastanelerdeki hemşireler için uygulanan 24 saatlik nöbet sistemi sıkıntı oluşturuyor. Kamu ve özelde çalışan birçok hemşire, uzun süre çalışmanın kendilerini yorduğunu ve verimlerini düşürdüğünü söylüyor. "İnsan uykusuzluğa ne kadar direnebilir? Uykusuzken ne kadar sağlıklı çalışıp tedavi yapabilir?" şeklinde yakınan sağlık emekçileri, vardiya sistemine geçmek istiyor. Mevcut durumda vardiyaya geçilemeyeceğini ifade eden Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın ise uzun nöbetlerin en önemli sebebinin hemşire açığı olduğunu belirtiyor. Artvin'de görevli bir hemşire, devlet hastanesinde 24 saat nöbet tuttuklarını anlatıyor. Nöbetin 16 saate indirilmesinin daha sağlıklı olacağını ifade eden hemşire, "Gecenin üçünden sonra ne kadar verimli olabilirsiniz?" diye soruyor. Kastamonu'da özel bir hastanede çalışan bir hemşire ise şunları söylüyor: "Gecenin ilerleyen saatlerinde kafanızı kaldıramıyorsunuz. Ama hep ayakta durmak zorundasınız. Bu şartlar altında hastalarla verimli ilgilenemiyoruz."

Çağlar Avcı

c.avci@zaman.com.tr

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=791202&title=hemsireler-24-saat-yerine-vardiyali-calismak-istiyor

http://www.memurlar.net/haber/128198/

Anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.