Şimdi Ara

24 saat açık mc donalds var mı ANKARA da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da 24 saat açık mc donalds var mı bildiğiniz? geçen günlerde saat 24 ü geçmişti balgattaki mc donalds açık gördüm gnçterkcll den yaralanıp brşeyleri yiyim dedim ama adamlar 24 de kapattık dediler, arabaya servis olan böyle bir yerde varmı böyle bir uygulama?

bunda hariç 24 saat açık olan var mı bildiğiniz acaba??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da 7/24 Hizmet Veren McDonald's Şubeleri

McDonald's, Ankara'da günün her saati lezzetli yemeklerinin tadını çıkarmak isteyenler için 24 saat açık şubelere sahiptir.

İster gece atıştırmalığı ister günün ortasında hızlı bir öğün arıyor olun, açık bir McDonald's şubesi bulabilirsiniz. Ankara'da bulunan 24 saat açık McDonald's şubeleri şunlardır:

• McDonald's Ankamall: Günün 24 saati araçtan sipariş ve teslim hizmeti mevcuttur.
    • McDonald's Armada: Günün 24 saati araçtan sipariş ve teslim hizmeti mevcuttur.
    • McDonald's Batıkent: Günün 24 saati araçtan sipariş ve teslim hizmeti mevcuttur.

Diğer McDonald's şubelerinin çalışma saatleri değişiklik gösterebilir. En güncel bilgi için lütfen yerel McDonald's şubenize başvurun.

McDonald's, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklerin yanı sıra hızlı ve kullanışlı bir hizmet sunar. 24 saat açık şubeleri sayesinde Ankara'da günün her saati açlığınızı kolayca giderebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hem ulkeyi sasirdin sanirim hemde sehirleri

Nerede yasiyorsun birak ankarayi istanbulda bile kapali ama belki havaalanindakiler aciktir
  • Gece 3-4 gibi kapanır Burger king vb yerler normalde 00 da 3-4 saat te temizlik oldugu için açık gibi görünebilir.
  • bende çalışan beni kekliyor sanmıştım neyse, bir daha daha erkenden karnımı doyuracam artık ;)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.