Şimdi Ara

24' Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Suan AOC 24G2U monitörüm var yıllardır kullanıyorum ilk aldığım zaman iki ölü piksel oluştu ama sadece oyun oynadığım için ve ölü pikseller gözümün önünde olmadığı için beni hiç rahatsız etmedi, bu monitörü oğluma vereceğim o yüzden kendime yeni bir monitör alacağım.

Tavsiyelere açık olmakla birlikte memnun olduğum için tekrar aoc modellerine bir göz atmak istedim ve bu ürün dikkatimi çekti, sizce nasıldır kullanan ya da detaylı bilgi sahibi olan varmı aramızda. Başka tavsiyelere de açığım.

24" Monitör Tavsiyesi
    24" Monitör Tavsiyesiıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/aoc-25g4sxu-245-310hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28924?srsltid=AfmBOooSVY9gEhN1DdOdFTwTv1AA0prHcpQyT37Kc9U5Bu2rQShifWBV

Arkadaşlar birde bunu buldum ama hiç incelemesine rastlamadım

https://www.gaming.gen.tr/urun/769765/dell-alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 10 Eylül 2025; 17:20:57 >

• Monitör alındı konu silinebilir.

• _____________________________
  • _____________________________
    0606
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    27" Gaming monitör tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.