Şimdi Ara

​​​24 Mbps hız, 200 GB İndirme + TV 94 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stubburn

aynı fiyata 50mbps+200 gb(kotasında duran)+tv+ aile paketi (herşey açık) kullanıyorum. kotayı doldurmuyorsan çok mantklı bir paket.

Bu tarz kotalı tarifelerin desteklenmesine tüm forum karşıyız. 300 bin imza fiber alt yapıda 50 mbps hız 200 gb kotali tarifeyi 90 liraya alalım diye atılmadı.

Yarın oburgun kullanıcılar kotalı tarifeleri sevdi şu kadar abone kotalı tarifelere geçti tarzi haberler yaparsa superonline tüm emek boşa gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mcrew

quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

aynı fiyata 50mbps+200 gb(kotasında duran)+tv+ aile paketi (herşey açık) kullanıyorum. kotayı doldurmuyorsan çok mantklı bir paket.

Bu tarz kotalı tarifelerin desteklenmesine tüm forum karşıyız. 300 bin imza fiber alt yapıda 50 mbps hız 200 gb kotali tarifeyi 90 liraya alalım diye atılmadı.

Yarın oburgun kullanıcılar kotalı tarifeleri sevdi şu kadar abone kotalı tarifelere geçti tarzi haberler yaparsa superonline tüm emek boşa gidecek.

son derece haklısın ama akk li paketin kampanya fiyatı ile çıplak fiyatı arasında uçurum var. taahhüt bozmak gereken bir durum olduğunda çıkacak cayma bedeli dağlar kadar. kotalı da ise kampanya fiyatı ile çıplak fiyat arasında az bir fark var. ben bunu da düşündüm alırken. yoksa aklımda geçen 89'luk 25mbps tarifesiydi.

• Ceza aldığım için yazamamıştım. 2 defa bağlatacam deyip iptal ettim. Sonra türk telekom 50 Mbps 64 tl kotasız onlardan bağlatıcam dedim. Sizde 50 Mbps var ama gidip kota koymuşsunuz o yüzden türk telekom daha mantıklı dedim. Sonra tam ne istediğimi sordu bende 50 Mbps + 100 gb Akk + Tv şeklinde oluyorsa bağlayın dedim. Tamam dedi kampanyayı bu şekilde yapalım. Sonra ben değiştirecem dedi yaptık dediği gibi kampanyamı değiştri 50 Mbps yaptı. 62 tl dedi ayrıca ilk 3 ay ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooellerhavaya -- 20 Kasım 2017; 19:22:19 >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onu özellikle belirttim. İyi kandırıyorlar ama biraz direnince,uğraştırınca yola geliyorlar.

​​​24 Mbps hız, 200 GB İndirme + TV 94 TL

Buda hız kota değişikli yaparsam geçebileceklerim

​​​24 Mbps hız, 200 GB İndirme + TV 94 TL

• ooellerhavaya O kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriyi kaybetmemek için yapmaları iyi geçebiliyorsanız 2019 a girmeden 100 mbps lik geçerseniz daha iyi olur direk 300tl lik paketi 95 tl ye alırsınız bunu 45 tl ye alan da bir kullanıcı vardı forumda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.