Şimdi Ara

(24 ay taahhutlu)TTNET fiberden Superonline fibere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba 6 aydir TTNET fiber kullanıyorum.Superonline fibere geçebilir miyim gecersem ceza var mi modem vs. Cezası varsa taahhüt suresi 1 yilimi doldurmam lazim.modemim internetimle yeni geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Superonline cezanin bi kismini oduyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleblack51 kullanıcısına yanıt
    Apartmanda superonline fiber altyapısı varsa geçebilirsiniz, ttnet ve superonline fiberde kendi altyapılarını kullanır. Cayma bedeli karşılama da şöyle oluyor, ttnet size cayma bedelini çıkarıyor siz bunu kendiniz ödüyorsunuz sonra faturayı superonline'a gönderiyorsunuz onlar kendi faturalarından her ay düşüyorlar.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Askere gideceğim için 12 ay taahütü kalan (normalde 24 ay 12 ay kullandım.) Turkcell Superonline 25 MBps Fiber internet aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık 53,90 TL fatura tutarı vardır. Devredemediğim takdirde istenen büyük miktardaki cayma bedelini (indirimler toplamı ve cihaz bedeli) ödemek zorunda kalacağım, devralırsanız 100 TL nakliye bedelini ise ödeyeceğim. Bu yüzden devralmak isteyen varsa en kısa zamanda iletişime geçmeyi umarım. Ankara da ikamet ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.