Bildirim
24 Ağustos ehliyet sınavı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2 hafta değil haftaya Cumartesi :) Çıkmış soruları çöz -
hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: kullanıcıadım
hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter.
Direksiyonda en başta indirilmezsek sıkıntı çıkmaz gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: kingofthejuba
quote:
Orijinalden alıntı: kullanıcıadım
hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter.
Direksiyonda en başta indirilmezsek sıkıntı çıkmaz gibi
çok katı hocam sınav. tek hatada bırakıyorlar şahit oldum. rampada geri kaçır, stop ettir ya da sinyali bir unut kalıyorsun girdim biliyorum kağıtta öyle yazıyor. -
Evet onlar cok sıkıntı ama direksion hocama sormustum en basta indirilmezsen komisyon bırakmaz korkma demisti -
girelecek yerler ne zaman belli olacak.herhalde ilkokul veya lisede oluyor ehliyet sınavları? -
beyler motordan bazı konular çıkarılmış hangileri bilen var mı acaba? -
Motor tamamen kalkmış onun yerine araç tekniği adında yeni bir ders gelmiş motor konularının bazılarını kapsıyor -
Eylul ayından sonra sınav ne zaman var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene Mart ayında aldım ehliyeti..Son 2-3 sınavın sorularına baksan yeterli. Ben öyle yaptım rahatlıkla geçtim. -
yazılı sınav sıkıntı değil. 3 veya 4 günlük sıkı bir çalışmayla halledilir. direksiyon sınavınını artık çok zorlaştırdılar. öceden 100 üzerinden puanlama sistemi vardı. yapamadığınız şeyler puandan kırılıyordu. 70 üzeri alanlar geçiyordu. Şimdi farklı bir sistem var. bir veya iki hata yaparsanız kalıyorsunuz. ayrıca önceden paralel park etme yoktu. şimdi paralel parkta var.
http://otomobil.haber7.com/otogundem/haber/1055930-sistem-degisti-ehliyet-almak-artik-cok-zor -
temmuz 6 doğumluyum temmuz7de yazıldıgımızda en yakın ne zaman alırım ehliyeti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X