Şimdi Ara

24 Ağustos ehliyet sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 hafta sonra ehliyet sınavına giricem daha hiç çalışmadım. İnternetten soru çözeyim bari diyorum. Bildiğiniz güzel bir site var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta değil haftaya Cumartesi :) Çıkmış soruları çöz
  • hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter.

Direksiyonda en başta indirilmezsek sıkıntı çıkmaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

hiç telaş yapmayın çok kolay olacak sınav. artık sistem böyle yazılı sınav çok kolay direksiyon çok zor. son sınavdaki sorulara baksan yeter.

Direksiyonda en başta indirilmezsek sıkıntı çıkmaz gibi

çok katı hocam sınav. tek hatada bırakıyorlar şahit oldum. rampada geri kaçır, stop ettir ya da sinyali bir unut kalıyorsun girdim biliyorum kağıtta öyle yazıyor.
  • Evet onlar cok sıkıntı ama direksion hocama sormustum en basta indirilmezsen komisyon bırakmaz korkma demisti
  • girelecek yerler ne zaman belli olacak.herhalde ilkokul veya lisede oluyor ehliyet sınavları?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 ay önce açıldı
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler motordan bazı konular çıkarılmış hangileri bilen var mı acaba?
  • alemdar23 kullanıcısına yanıt
    Motor tamamen kalkmış onun yerine araç tekniği adında yeni bir ders gelmiş motor konularının bazılarını kapsıyor
  • Eylul ayından sonra sınav ne zaman var.

• Bu sene Mart ayında aldım ehliyeti..Son 2-3 sınavın sorularına baksan yeterli. Ben öyle yaptım rahatlıkla geçtim.
  • yazılı sınav sıkıntı değil. 3 veya 4 günlük sıkı bir çalışmayla halledilir. direksiyon sınavınını artık çok zorlaştırdılar. öceden 100 üzerinden puanlama sistemi vardı. yapamadığınız şeyler puandan kırılıyordu. 70 üzeri alanlar geçiyordu. Şimdi farklı bir sistem var. bir veya iki hata yaparsanız kalıyorsunuz. ayrıca önceden paralel park etme yoktu. şimdi paralel parkta var.

http://otomobil.haber7.com/otogundem/haber/1055930-sistem-degisti-ehliyet-almak-artik-cok-zor
  • temmuz 6 doğumluyum temmuz7de yazıldıgımızda en yakın ne zaman alırım ehliyeti?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.