Şimdi Ara

24' Acer Full HD 1920*1080 Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü PS3 ümü satacağım için artık ihtiyaç duymadığımdan satıyorum. ürün sadece PS3 ile kullanıldı. ürünün faturası mevcuttur. yalnız ürünü 3 yıl önce aldığımdan ürünün garantisi malesef doldu :)

ama alacak arkadaşa şimdiden şunu söylemeliyim ki ürünün bir tek eksik veya kusurlu yanını kesinlikle görmedim. ürünü temiz kullandım. alacak olan arkadaşların kesinlikle şüphesi olmasın. zaten ürünü bilen bilir kaba taslak olarak ürünü anlatacak olursam;

1- Full HD (1920*1080) çözünürlükle mükemmel görüntüler

2- Dokunmatik Panel

3- Dahili Hoperlör

4- 1 Adet HDMI, 1 Adet DVI, 1 Adet VGA, 1 Adet Ses, 1 Adet Güç kablosu girişi mevcuttur.

5- Ürünün Kutusu, Kitapçıkları, CD si, Faturası ve tüm içeriği ilk günkü gibi tam ve temizdir

6- Ürün ile birlikte 1 Adet HDMI kablosu, 1 Adet DVI kablosu, 1 Adet VGA kablosu, 1 Adet Ses kablosu, 2 Adet Güç Kablosu gönderilecektir.

Faturanın da resmini çekip gönderiyorum. ürün bana yaklaşık olarak 600 TL ye mal oldu. ben ürünü yarı yarıya satıyorum. yani 300 TL ye satıyorum. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..... emin olun alınca kaliteli bir ürün olduğunu ve uzun yıllar kullanıma müsait olduğunu anlayacaksınız. ürünü zaruri nedenlerden dolayı satıyorum. zaten PS3 ü satmasam kesinlikle satmazdım. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

NOT: LÜTFEN PAZARLIK VEYA SAÇMA SAPAN TAKAS TEKLİFLERİNDE BULUNMAYINIZ !!!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam_fisher -- 26 Haziran 2012; 0:58:09 >

• takip
  • hayırlı satıslar
    takip
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam_fisher

Ürünü PS3 ümü satacağım için artık ihtiyaç duymadığımdan satıyorum. ürün sadece PS3 ile kullanıldı. ürünün faturası mevcuttur. yalnız ürünü 3 yıl önce aldığımdan ürünün garantisi malesef doldu :)

ama alacak arkadaşa şimdiden şunu söylemeliyim ki ürünün bir tek eksik veya kusurlu yanını kesinlikle görmedim. ürünü temiz kullandım. alacak olan arkadaşların kesinlikle şüphesi olmasın. zaten ürünü bilen bilir kaba taslak olarak ürünü anlatacak olursam;

1- Full HD (1920*1080) çözünürlükle mükemmel görüntüler

2- Dokunmatik Panel

3- Dahili Hoperlör

4- 1 Adet HDMI, 1 Adet DVI, 1 Adet VGA, 1 Adet Ses, 1 Adet Güç kablosu girişi mevcuttur.

5- Ürünün Kutusu, Kitapçıkları, CD si, Faturası ve tüm içeriği ilk günkü gibi tam ve temizdir

6- Ürün ile birlikte 1 Adet HDMI kablosu, 1 Adet DVI kablosu, 1 Adet VGA kablosu, 1 Adet Ses kablosu, 2 Adet Güç Kablosu gönderilecektir.

Faturanın da resmini çekip gönderiyorum. ürün bana yaklaşık olarak 600 TL ye mal oldu. ben ürünü yarı yarıya satıyorum. yani 300 TL ye satıyorum. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..... emin olun alınca kaliteli bir ürün olduğunu ve uzun yıllar kullanıma müsait olduğunu anlayacaksınız. ürünü zaruri nedenlerden dolayı satıyorum. zaten PS3 ü satmasam kesinlikle satmazdım. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

NOT: LÜTFEN PAZARLIK VEYA SAÇMA SAPAN TAKAS TEKLİFLERİNDE BULUNMAYINIZ !!!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Ürünün model no ? ...

• Hocam 250 tl nakitim var Düşünürsen beKliyorum Hayırlı satışlar.
  • Ürün satıldı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.