Şimdi Ara

24-25 sınavum var ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon sinavim var ama hiç 12 saatlik derse çagirmadilar Allahtan ne yapacagimi felan biliyorum neden çağirmadilar onu anlamadim?
    Birde hiç saat felan soylenmedi kurs sadece 24-25 eylulde sinaviniz var en gec 21 inde parayi yatirin diye mesaj geldi baska messj gelmedi 70 tl verdim ayin 20 sinde kursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin kursa gidip eğitim görmek istiyorum demen lazımdı. Beni de çağırmadılar ama ben gittim.

• Aynen ben zorla aldım eğitimleri hep ben aradım..

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

Senin kursa gidip eğitim görmek istiyorum demen lazımdı. Beni de çağırmadılar ama ben gittim.

Anladim.
    Aradim kursu saat 9 bucukda sinav yerinde ol dedi sinav yeri neresi onu sormayi olunuttum... nerden ogrenecez yine kurstanmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Senin kursa gidip eğitim görmek istiyorum demen lazımdı. Beni de çağırmadılar ama ben gittim.

Anladim.
    Aradim kursu saat 9 bucukda sinav yerinde ol dedi sinav yeri neresi onu sormayi olunuttum... nerden ogrenecez yine kurstanmi

Evet. Sınav yeri kurslara göre farklılık gösteriyor

• quote:

quote:

quote:

Anladim.

Hocam sinavlarda hangi araçlar olacak bellimi onlar. Herşey tamamda sürerken heyecanlanmam ama motor ve kaputu açtirirsa orda heyecanlanabilirim işte. Birde onceki konundan anladigim kadariyla daha once girmissin? Neler soruyorlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim.

Hocam sinavlarda hangi araçlar olacak bellimi onlar. Herşey tamamda sürerken heyecanlanmam ama motor ve kaputu açtirirsa orda heyecanlanabilirim işte. Birde onceki konundan anladigim kadariyla daha once girmissin? Neler soruyorlar?

Ben 1 haftadır eğitime gidiyordum ve 1 haftadır sürdüğüm kursun arabasıyla sınav oldum. Genelde kursun arabasıdır ama sen yine söyle. Senin eğitimlere gitmen lazımdı sana motor nerede sigorta kutusu nerede gösterirlerdi. Sen kursun arabanın markasını sor (muhtemelen lineadır ya da cliodur) internetten hangi markaysa içine bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 23 Eylül 2016; 15:04:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yapicam artik hocam. Peki 2 gün mu oluyor bu sinav 24-25 olarak mesaj geldi

• quote:

Öyle yapicam artik hocam. Peki 2 gün mu oluyor bu sinav 24-25 olarak mesaj geldi

Sana giriş belgesi vermediler mi? Yoğunluk olduğu için öğrencileri ayırıyorlar. Ya 24 y da 25inkine gireceksin. Giriş belgesinde tam tarih yazıyor.

• quote:

quote:

Öyle yapicam artik hocam. Peki 2 gün mu oluyor bu sinav 24-25 olarak mesaj geldi

Sana giriş belgesi vermediler mi? Yoğunluk olduğu için öğrencileri ayırıyorlar. Ya 24 y da 25inkine gireceksin. Giriş belgesinde tam tarih yazıyor.

Hayir hocam hicbisey vermediler:D sadece aricaktik siz aradiniz dedi o kadar. Babam kursa parayi verdi kart veeseler babam soylerdi mutlaka
    Ama yarin oldugunu belirtti telefonda adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 23 Eylül 2016; 16:08:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Hayir hocam hicbisey vermediler:D sadece aricaktik siz aradiniz dedi o kadar. Babam kursa parayi verdi kart veeseler babam soylerdi mutlaka
    Ama yarin oldugunu belirtti telefonda adam

Adamların söylemesi lazımdı. Eğer söylemedilerse haftaya girersin. Ara konuş belki de yarın gireceksin.

• Ben dün programı yapınca adam eğitime katılman lazım eğer katılmazsan ekstra ücret verip o eğitimi tamamlaman lazım dedi. Normal prosedür mü böyle yoksa bizim kursmu işi sıkı tutuyor bilmiyorum
  • Arkadaşlar benim kursum direksiyon sınavı ertelendi diyo duydunuz mu böyle bişey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Ben dün programı yapınca adam eğitime katılman lazım eğer katılmazsan ekstra ücret verip o eğitimi tamamlaman lazım dedi. Normal prosedür mü böyle yoksa bizim kursmu işi sıkı tutuyor bilmiyorum

Hocam valla kurs biseylik cikarmadi suan bakalim aradim tekrar kimlikle gitmem yeteri olurmus temstilkentteymiş sinavda.

Bakalim hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Domates

Arkadaşlar benim kursum direksiyon sınavı ertelendi diyo duydunuz mu böyle bişey?

Yok hocam ama il ilçeye gore değisebilir belki

• Arayıp sormadınız mı bu zamana kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Arayıp sormadınız mı bu zamana kadar?

Telefonumun borcunu ödeyemediğimden kapaliydi arayamadim maalesef

• ilk sınav tarihlerinde yer kalmamıştır sonraki sınava gireceksindir ondan demiştir öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.