Şimdi Ara

230W Güç Kaynağına Ekran Kartı Önerisi (300W'da var yedek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almayı dusunuyorum ama elimde cpu bross 230W model: ATX-230 12V versiyon 1.3 p4. Elimde birde casper wın-400ps var ustunde max output power ıs 300w yazıyor. Bilgisayarın genel parçaları fena değil ama ekran kartı açısından sıkıntı yaşıyorum oyun oynamak ıstıyorum cyrsıs 2 3 tarzı tabı bu sıradada cpu az oldugu ıcın pcme uygun bir ekran kartı arıyorum. Ve ayrıca şimdiki güç kaynağımı o casper ile değişsem fayda gorurmuyum? Brossun w düşük olmasına rağmen daha iyi gibi lanse ediliyor nette. Özelliklerinide yazıcam bilgisayarın yardımcı olursanız çok sevinir minnettar olurum. Bütcem şuanlık ekran kartı için 100 150 tl arası fazla yatırım yapmak ıstemıyorum normal oyunları açsın yeter. Saygılarımla.

ANAKART : ECS G41T-M7 SÜRÜM 1.0 YOL GENİŞLİĞİ 64 BİT 462 MHZ BAND GENİŞLİĞİ 3692

İŞLEMCİ : Intel Pentium(R) Dual-Core CPU E5700@3.00GHz

RAM : 4 GB (KULLANILABİLİR 3 GB YAZIYOR)

Ekran Kartı: GALAXY GeForce 8400

İŞLETİM SİSTEMİ : WİNDOWS 7 ULTİMATE SERVİSE PACK 1 (32 BİT)

Önerilerinizi ve yardımcılarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaianSSS -- 5 Haziran 2015; 15:50:00 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.