Bildirim
2300 ytl ye kadar dizüstü lütfen önerileriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
selam
2 aydır araştırıyorum
kafamda şekillenen
pb mv86
monsterlardan uyun fiyatlı olanı
asus f3jn
cashe 4mb olsun en önemli taviz vermeyecegin nokta
ekran kartı da bagımsız olursa iyi olur_____________________________ -
bende asus kullanıyorum çok memnunum
_____________________________ -
ACER WLMİ 5635 HER OZELLIK MEVCUT VATANBİLGİSAYAR.COM ADRESINE BAK ISTERSEN _____________________________ -
imzaya bakiniz
fiyat 2.300_____________________________ Biraz karakter sahibi olun. Karakteri oturmamış ya da yoksun insanlar ile iletişim çok zor. Alış veriş ise çok daha zor.
İnsanlar gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler...
Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz. -
cevaplar için çok saolun arkadaşlar
başka önerisi olan var mı F3Jcnin eşdeğeri yaa yerine önerebileceğiniz ?_____________________________ -
hiddetle ve şiddetle asus a8je öneririm dün aldım daha çok memnunum
_____________________________ -
kesinlikle monster al sitesine gir sanırım fokokustu 2300 ytlye 2.16 işlemcili c2duo falan var zaten ekran kartı olarakta çok kaliteli. ben o parayı versem gider monster alırdım öyle deyim sana. _____________________________ -
http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Turkey+Lenovo+Selection:Turkish?open&cntry=CRNOMS-L
Burdaki lenovoyuda göz ardı etme_____________________________ Lenovo Club -
Bu konuyu biraz devam ettireceğim ama inanın insan sıkıntıya düşüyor acaba hangis diye... _____________________________ -
teknosada hpnin kampanyası var bir bak işlemci 1.66 onun dışında bütün özellikler yüksek 1399dolar olması lazım... _____________________________ -
çok saolun arkadaşlar asus F3Jc gibi bişey alıcam ama daha karar veremedim varsa öneriler hala açığım _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı