Şimdi Ara

230 TL'ye kadar alinik ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 230 olur daha olmaz pm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1_1CE -- 21 Ağustos 2017; 19:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Arkadaşa Sapphire HD6950 2GB önerdim ama 150Wattlık efsane karta çok güç çekiyor dedi P.M. atmadan önce bilin ki vaktinizi boş yere harcamayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Arkadaşa Sapphire HD6950 2GB önerdim ama 150Wattlık efsane karta çok güç çekiyor dedi P.M. atmadan önce bilin ki vaktinizi boş yere harcamayın...

200W tükettiği yazıyor.
  • Kartı 2 tane 6 pin güç girişi istiyor ve nette sitelerde ki testlerde çektiği guce karşı performansi iyi degil gosteriyor.

• togiee kullanıcısına yanıt
    Bu kartı kullandıysan ve incelemelerine de göz attıysan güç tüketiminin 160W altında kaldığını görürsün, 6970 modelinde 200W+ olabiliyor güç tüketimi ki senin baktığın büyük ihtimal komple sistem güç tüketimidir.
  • Kartın üretim yılına bakarsan çektiği güce karşı performansı çok iyi ama 2017 yılı olarak bakarsan evet çektiği güce göre performansı iyi değil fakat 200 lira civarında bir kart olarak bakıyorsan o paraya en yüksek performans alabileceğin kart olur kendileri... 200 liraya alacağın günümüz kartları seni süründürmekten öteye götürmez oyunlarda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık r7 370 2 gb 130tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Gunceldir 250tl kadar satan varsa pm atsin

• Düşünürsen elimde böyle bir kart var.

Kartın ilanı:https://forum.donanimhaber.com/satilik-zotac-gtx-465-ve-sadece-takaslik-zotac-1080-amp-sifirdan-farksiz--128561307

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.