|
İnsan hedefsiz kaldigi an yaşlanır bana göre. Yoksa oyle ya da böyle hepimizin sonu belli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
İnsan hedefsiz kaldigi an yaşlanır bana göre. Yoksa oyle ya da böyle hepimizin sonu belli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Nisan 2022; 3:58:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bunların çoğu doğru bu arada. İnsanlar o kadar cahil ki bunu da tamamen aile yapısına ve maddi durumlara bağlıyorum. Bu arada yeni nesilin %80 i falan düzgün değil harbiden akıllarında sorunlar var. Düzgün bir insan ilişkisi bile kuramıyorsun 20 22 yaşındaki insanlarla. Her şeyi götüyle anlayıp yanlış yorumluyorlar. Asosyallik almış başını gitmiş. Güvenebileceğin 1-2 kişi zor çıkar mesela 30 40 kişilik üniversite sınıflarında. Herkesin aklı 5 karış havada. Daha uzar gider bunlar |
|
|
hocam yaş senin koyduğun bi sayı ya emin ol.yaşın hiçbir önemi yok üni ortamında gerçekten benden 4-5 yaş büyük adamlar kadınlar var enseye şaplak bilmem neye parmak vs takılıyoruz yani. üstüne üstlük ablam da sosyal hizmetler mezunu 19 yaşında girdi üniye yüksek lisans yaptı normal yılda mezun oldu 29 yaşında daha yeni atandı. hayatın karşına ne çıkaracağı belli değil. hiç üzülme giden 1-2 yıl olsun. yaş olaylarına gereksiz takılmamanı öneririm. kimse mezun oldun hop iş süper hayat falan durumunda değil. üniversite de kafanda oluşturduğun kadar mükemmel bi yer değil. |
|
|
Dostum senin psikolojik bir desteğe ihtiyacın var, acilen bir psikoloğa git. Burada yazdıklarını 30-40 yaşlarındaki abilerimize söylesen emin ol sana g*tüyle gülerler ve "Sen daha çocuksun, neyin kafasını yaşıyorsun" derler, 23 yaş daha hayatın başlangıcı, git okulunu oku takma kimseyi. |
|
31 yaş ideal iA:SFD:SDF: anlayan anladı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 17 Nisan 2022; 14:49:58 > |
|
Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
|
|
herkes sana moral verip destek olmaya calısıyor yok öyle degil bu böyle degil diyorsun girseydin o zaman zamanında üniye. bu kadar eminsin her şeyden madem niye baslık acıyorsun ? |
|