Şimdi Ara

23 Nisan'da Çocukların Beynini Yıkamak!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
14.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şey yazılır çizilir , sövülür ama ben şuna inanıyorum ki baskı altında büyüyen çocuklar günü geldiğinde özgürlüğü gözünü kırpmadan seçiyorlar. Çok gördüm baskı altında büyümüş ve şuanda ailesiyle düşünce yapısı ters düşüp gerçek bir cumhuriyet çocuğu olanı. Umudumuz bu yönde bu minik kardeşlerimiz için.

Orijinalden alıntı: wkend

Bu mesaj silindi.
    Arkadasim bunlar eleman. Parali asker. Maaşli. Profile gir bak acilma tarhine bak. Her konunun altinda gorebilirsin. Bir kac tane daha var. O yuzden sıkma canini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 25 Nisan 2020; 11:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 1500X | Cooler Master Hyper 212 Evo | ASUS Prime X370 Pro | MSI RX 470 Gaming X 4Gb | Kingston HyperX Savage DDR4 2666 Mhz CL13 | Kingston 120 GB V300 SSD | 1 TB WD HDD | EVGA Supernova 650 G2 Gold PSU | PHANTEKS P400 | AOC 24" 2460PF 144Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

Arkadasim bunlar eleman. Parali asker. Maaşli. Profile gir bak acilma tarhine bak. Her konunun altinda gorebilirsin. Bir kac tane daha var. O yuzden sıkma canini.

Alıntıları Göster
    Bu forumda önceden bilgi paylaşımı olurdu.İslam dinine,peygamberine,inananlara hakaret edilmez kufredilmezdi.ben bı tane hristiyanliga dair konu açıldığını görmedim, Yahudiye laf edeni görmedim.varsa yoksa müslüman lik akp..bunlarda biliyorlar neyin ne olduğunu ama yularlarini tutanlar izin vermedikleri için giklari çıkmıyor.. birazdan başlarlar beni şikayet etmeye.sonra forumun sözde idarecileri bunları kaale alır verirler cezayı 😁😁😁

• wkend kullanıcısına yanıt
    Benimde pespese kacinci cezam. Umrumda degil. 2001 yilindan beri bu forumdayim. O zamanlarda sadece donanim konusulurdu simdi azgin azinliklarin, ateistlerin yuvasi oldu. Napsinlar burda pohpohluyolar kendilerini. Başka mecralari yok. Adminlerin ise ne olduklari ortada. Fazla soze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 25 Nisan 2020; 11:54:41 >
    AMD Ryzen 1500X | Cooler Master Hyper 212 Evo | ASUS Prime X370 Pro | MSI RX 470 Gaming X 4Gb | Kingston HyperX Savage DDR4 2666 Mhz CL13 | Kingston 120 GB V300 SSD | 1 TB WD HDD | EVGA Supernova 650 G2 Gold PSU | PHANTEKS P400 | AOC 24" 2460PF 144Hz
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kimse kimseye hazreti demek, über bir saygı göstermek zorunda değil.

Facebook'ta takıla takıla beyninizin suyunu akıtmışsınız.

• IŞİD bir terör örgütüdür İslam ile alakası yoktur bazı cahil insanlarda kendini müslüman sanıp siyonistlerin kurduğu bu örgüte üye olmuştur doğrudur. Ama bana kimse IŞİD İslami uyguluyor diyip savunmasin klasik CHP zihniyeti işte. Bizim gibi ibadetini yapan kendi halinde kimseyle din hakkında münakaşaya girmeyen insanları bu terör örgütü ile bir tutamazsiniz. Haddinizi bileceksiniz.

Klasik CHP li zihniyet. Kendince iktidar partisini ve sevenlerini otekilestirip hakaret edip küfür edip kendi partisinin iktidara geleceğini düşünen Türk halkını daha tanımamış bir zavallı. Bu millet sizin o dalga geçtiğiniz çobanın kucumsediginiz dedelerin yanında olacaktır her daim rahat olunuz:)

• Videoda izlediklerim tamamen felaket bana göre de suç Onuda ekleyeyim. Bütün sağ partililer Atatürk düşmanı cumhuriyet düşmanı diye düşünmekten vazgeçin artık. O yüzden ben size bir örnek olmuş olayım sağ görüşlü bir vatandaş olup cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı olarak.

Aynen öyle. Çocuğa küçük yaştan itibaren atatürk atatürk dedirte detirte çocuk büyüyünce atatürke höyt diyen biri çıkınca çileden çıkıyor elinden gelse diri diri yakar o söyleyeni. Sonra çıkıp da küçük yaşta çocuklara islamı öğretmeyin yok islami giydirmeyin çocuğa ideoloji empoze etmeyin derler aynı kişiler. Ha ben ikisine de karşıyım. Dini öğreteceksen doğru öğreteceksin. Tüm dinleri anlatacaksın vs. Sorgulama ve doğru olanı ya da tanrının varlığını anlatacaksın. Militan yapmayacaksın.
    Ama şunu biliyorum. Bu millet Avrupa'nın tırnağı olamaz. Amerika'nın ise attığı çöp olamazlar bunlar.

Ayrıca o kırmızı yazılar sonradan eklenmiş.
    Protesto özgürlüğü var anayasal hak bilmiyorsan.

Bu mesaj silindi.
    Ne allahsızım ne chpliyim siz ne anlatıyorsunuz yahu?

Cidden sizin sıkıntılarınız var. Muhammed'e insanşar muhammed dedi diye ebu cehil ile akraba yaptınız insanları.

Sizin şu kapasite ile ideolojilerinizi haklı çıkarma imkanınız yok. Azalarak biteceksiniz.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    sen bu kafayla talebe değil salatalık bile yetiştiremezsin
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.