Şimdi Ara

23 inç hp-x2301 led 383,90 TL KDV dahil aldım super bır monutor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler x2301 i 380 civarlarında hiçbiyerde bulamadım onun yerine sizce HP LV176AA tamamlar mı ? yoksa çok fark eder mi aralarında ?

Orijinalden alıntı: diez

ekranının parlak olması siyah ortamlı autocad çizimlerinde sorun yaratır mı diye düşünüyorum? malum ekranda kendimi görmek istemem sürekli..ayrıca ekrana direk olmasa da güneş ışığı da vuracak..

Ayna gibi direk kendini görüyorsun parlak monitörlerde. Özellikle de ekrandaki renkler koyuldukça. Hele hele siyahken ekrana bakıp saçlarını tararsın yani. Perdeleri kapatıp ancak öyle kullanırsın yansıma olmaması için. Özellikle de tepende veya arkanda lamba olmaması gerek. Önden ve yandan o kadar sorun değil. Autocad'in de ağırlıklı olarak siyah ekranda kullandığı göz önünde bulundurulacak olursa, mat ekran alman da fayda var.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: diez

ekranının parlak olması siyah ortamlı autocad çizimlerinde sorun yaratır mı diye düşünüyorum? malum ekranda kendimi görmek istemem sürekli..ayrıca ekrana direk olmasa da güneş ışığı da vuracak..

Ayna gibi direk kendini görüyorsun parlak monitörlerde. Özellikle de ekrandaki renkler koyuldukça. Hele hele siyahken ekrana bakıp saçlarını tararsın yani. Perdeleri kapatıp ancak öyle kullanırsın yansıma olmaması için. Özellikle de tepende veya arkanda lamba olmaması gerek. Önden ve yandan o kadar sorun değil. Autocad'in de ağırlıklı olarak siyah ekranda kullandığı göz önünde bulundurulacak olursa, mat ekran alman da fayda var.

parlak ekranı bimekste de test ettim harbiden sakıncalı..BenQ VW2424 VA panel LED aldım 24".. gayet memnunum..piyasadanda çok ucuza aldım..tavsiye edilecek bir monitor..

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

teşekkür ederim..almadan önce tırlatacak kadar araştırdım hatta sizin hazırladığınız bazı başlıklar çok işime yaradı..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.