Şimdi Ara

23 derece sıcaklıgı olan bır oda ıcın cpu bılgısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.oncelıkle sıze odanın sıcaklıgını neden ole hemen baslık olarak yazıdıgmı belırteyım.benım oda mutfagın yanında oldugu ıcın ve pencereden bakınca karsı bına cok yakın oldugu ıcın kısın bıle oda da 22-23 dereceyı goruyorum.bunu bıde yazın dusunun kac oldugunu. :)

Normalde ben amd 3500 kullanıyordum.4adet sata disk.750gb a yakın.3tanede dvd kullanıyorum makıne kapagı acık oldugu halde ve extra fanlar yardımıyla ancak 40derece oluyordu.yoksa cok sıcak oluyordu.sımdı bana bı onerı ıstıyorum sızden bu oda sıcaklıgında bu ıslemcıye dayanacak bı fan alıcam ama nasıl bsıey almam lazım.fıyat konusunda sorunum yok

benı bılgılendırırsenız cok ıı olacak.

• Cou için su soğutma ilk tercih gözüküyor, ardından imzamdaki peltierli amanda var (biraz pahalı ve bazılarına göre fazla sesli). Birde kaliteli bir macun 1-2 derece düşürecektir ısıyı.
    Bunun yanında kasa olarak geniş bir big tower alman, uygun fanlar kullanman da sistem ısısını düşürür.
  • su anlık su sogutma bıraz erken dıyebılırım.tıtan amandaya baktım hakkat cok seslı calısıyor.kasa zaten buyuk cm stacker.ama sorun oda sıcaklıgı.su sogutmalarda pekı nasıl bır onerınız olur.o konuda hıcbılgım yok ve ne kullamamız lazım.sogutma devrelılermı ıı oluyor yoksa fırmaların yaptıgımı ıı oluyor dışarıda tumden satılanlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.