Şimdi Ara

22k lı diş 24k olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Erciyes mi bahsettiğin yer? Olur, Düşmesi normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesines -- 21 Temmuz 2019; 15:13:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23k olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesines C kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dedin çok övüyolar?

• Yahu hocam beni bilmiyor musunuz :D Yıllardır Kayseride olduğum için kafayı yedim o yüzden gömüyorum, yoksa o kadar da kötü bir şehir değildir. Hatta yaşadığım muhitte sosyal olanaklar falan o kadar fazla ki belediyenin. Kayseri Belediyesi cidden gençliğe çalışıyor. Belediyenin Spor salonları Türkiyenin en iyi spor salonları ile kapışır, üstelik bedavaya yakın fiyatlara. Sürekli bedava geziler oluyor.Evim orta - düşük bir muhitte olmasına rağmen olanaklar çok fazla. İstanbulda bu olanakları asla bulamam mesela onu biliyorum. (fiyat performans olarak bahsediyorum) Talas(kampüsün bulunduğu yer) desen harika. Fakat benim derdim insanıyla hocam. Bu iç Anadolu zihniyeti boğuyor beni. Ama atama yapacaklara tavsiyem burası kesinlikle. Düzenli kaliteli hayat arıyorsanız Kayseri Türkiyenin en iyi şehirlerinden. Fakat öğrencilik hayatı yaşayayım uçayım kaçayım diyorsanız (Benim gibi) Kayseri iyi bir tercih değil. Gece hayatı 0. Dükkanlar 9 da kapanır.Yapacağınız en havalı şey cafelerde canlı müzik eşliğinde 12 ye kadar oturmak olur :d
    Bu arada fakültenin eğitimi çok iyi diyorlar. ama Ben kampüsü hiç sevmiyorum. Aslında ortalama üstü bir kampüs Türkiye için hatta içinden tramvay hattı geçiyor. merkez ile ulaşım çok kolay ama nedense bana sovyet Rusya döneminden kalmış gibi geliyor binalar, sıkıcı ve tekdüze.insanın ruhunu daraltan, çok iç bunaltıcı bir yanı var. Bu arada öğrenci profili de dış görünüş olarak iyi değil, fazla açmak ve kırıcı olup linç yemek istemiyorum nasıl anladıysanız işte. Öğrencilerin içlerini bilemem hak verirsiniz ki. Öyle yani hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cesines C kullanıcısına yanıt
    Hocam sana da benim gibi bıkkınlık gelmiş anladım ben seni. Ben de Adanadan bıktım çünkü kendimi bildim bileli burdayımsmsn. Adana güzel bir şehir olmasına rağmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.