Şimdi Ara

22k için en iyi tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam, 2021 yilinda kendim sinava girmistim ve sonuc/tercih donemi surekli forumda takiliyordum. simdi kardesim sinava girdi ve 22k siralama yapti ve tip yazmak istiyor. sizce yazilacak en iyi universiteler hangileridir. konumumuzu da goz onunde bulundurarak su an afyon, aksaray, alanya, nigde, karaman ve belki usak, kutahya da dusunduklerimiz arasinda. yardimci olursaniz sevinirim.

• sehir secin

• kralkerem kullanıcısına yanıt

yurt cikmasi, hastane-kampus uzakligi, vaka sayisi, laboratuvarlar, sinav zorluklari, gecme notu, devam zorunlulugu bir suru sey var bunlar onemsiz mi?

• ev yakınlığı öğrenci dostu mu değil mi geçme notu kaç finalsiz geçme var mı varsa notu kaç sınavlardaki çıkmış oranı sınıfta kalma oranı önceliği bunlara ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontenjan azaltilmis hocam gelmez gibi artik dun gelirdi yazsaydiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt

ney

• sehir secme zaten 20k üstü herhangi bir sehirden ne kadar memnun olacaksın ki? keza tıp ogrencisi ilk sene dısında aman aman vakit arttırıp gezemiyor diger bolumlerdekilerden 100 kat daha az verim alıyoruz sehirden. akreditasyonu var mı WDOMS listesine dahil mi, sınıf gecme kolay mı bunlara bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ TIP SIRALAMALARI
    8 yıl önce açıldı
    20k için en garanti meslek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.