Şimdi Ara

2250 YTL'YE ALINABİLECEK LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arızalanan eski bilgisayarımın para iadesi yapılacak.. PEŞİN 2250ytlye kadar hangi dizüstünü nereden almamı tavsiye edersiniz? (Çok sık olmasa da oyun oynuyorum ve cad-gis programları kullanıyorum... Öncelikli tercihim toshiba yada vaio)

• Toshiba Qosmio F50-10g bir bak istersen :).
  • samsung r560u kesin düşünmelisin diyorum.bende seninle aynı bütçeye sahibim toshibanın adına 250 lira fazla verme derim 250 cebinde kalsın bu cihaz ondan daha yeni teknolojiyle üretildi.hatta 400 ytl cebinde kalır farklı işlemci ve hafıza seçeneklerinde.adamlar piyasaya yeni girmiş kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar ve fiyatı düşük tutuyorlar.ürün satılsın tanınsın diye ben nereden alacağıma karar veremedim sadece:D ama o toshibayı uygun 2.el falan düşürürsen tanıdıktan falan al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuKewarm

samsung r560u kesin düşünmelisin diyorum.bende seninle aynı bütçeye sahibim toshibanın adına 250 lira fazla verme derim 250 cebinde kalsın bu cihaz ondan daha yeni teknolojiyle üretildi.hatta 400 ytl cebinde kalır farklı işlemci ve hafıza seçeneklerinde.adamlar piyasaya yeni girmiş kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar ve fiyatı düşük tutuyorlar.ürün satılsın tanınsın diye ben nereden alacağıma karar veremedim sadece:D ama o toshibayı uygun 2.el falan düşürürsen tanıdıktan falan al derim.

ya hepsiburadaya ve bikaç yere falan baktım 2.100ytl görünüyo. o fiyata nereden buldun?
  • mediamarktt
  • Samsung R560

MediaMarket'te fiyatı cok uygun bütçen rahatlıkla yeter.
  • eski pc'nin markası neydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski pc msi m675. bugun vatandan 1938 ytl 5 taksite almaya karar verdim samsung r560ı tavsiyeler için teşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkudeniz86 -- 29 Eylül 2008; 1:10:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.