Şimdi Ara

2250 ÜST LİMİT NOTEBOOK TAVSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inşsallah iyi olur kardeş ben bayram sonunu bekleyeceğim. aldıktan sonra yorumlarını bekliyorum şimdeden hayırlı olsun
  • ben samsungda karar kıldım dedim ama bana getirecek olan yer stokta kalmadı dedi...her şeyde bir hayır vardır deyip incelemeye devam ediyorum...bu arada toshiba qosmio f50-10 g modeli ciddi iyi bir alternatif...saygılarımla...
  • Ben samsung r560 as02tr kullanıyorum şu an. Çok memnunum. Çok sessiz, ısınma sıfır, tasarım süper, performanslı, hoparlörleride (denilenlere inanmayın) bayağı iyi.
    Sadece ekran kartı için toshibaya değmez bence.(sanırım tek fark ekran kartının 9700M GTS olmasıydı) Samsungunda ekan kartı 9600M GT GDDR3 kullanıyor. Yani gayet başarılı. Hem daha pahalı toshiba. Ramleride işlemciside daha iyi samsungun, karar senin tabiki

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34636

Orjinalden alıntı: cbaycan

bu arada bu da güzel bir alternatif olabilir...f/p olarak iyi gibi duruyor...saygılar

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34636

packard bell'de iyi. ama samsung gercekten geleceğe dönük laptoplar tasarlıyo ve piyasaya sürüyo.

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean) İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.