Şimdi Ara

2250 TL Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2250 Tl civarında telefon bakıyorum. Kasım 2019 telefon incelemelerini gözden geçirdikten sonra alttaki 4 telefon arasında kaldım.

Xiaomi Mi 9 Lite
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Samsung Galaxy A50
    Samsung Galaxy M40

Şuan Xiaomi Mi 9 Lite aklıma daha çok yatıyor. Sizin de görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yarın(21 Kasım) 21.00'de Hepsiburada'nın blackfriday indirimleri başladığında birinden birini sipariş edeceğim.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llJanissaryll -- 20 Kasım 2019; 13:12:32 >

• Xiaomi redmi note 7 ve note 8 kullanmış şuan samsung kullanan birisi olarak şöyle diyeyim, xiaomi kullanıcıyı pişman etmeyecek bir cihaz olsa da sürekli güncelleme gelsin, sorunlar çözülsün diyorsanız xiaomi tavsiye etmem, 3-4 ayda bir mi6 ya güncelleme geliyordu, öyle düzenli bi güncelleme sistemleri yok, ayrıca yazılım konusunda samsung daha iyi, xiaomi de en basitinden uygulamalarda bildirim almanız için her uygulamaya ayrı ayrı ayar yapmanız lazım, bunlar son kullanıcıyı uğraştıracak işler olmamalı bence, ayrıca son çıkan modellerde sms ve arama programı olarak google uygulamalarını kullanıyor, toplama yazılım gibi olmuş, miui ve google uygulamaları karışmış, beğenmedim, işiniz servise düşerse yine sıkıntı olacaktır, evofone yani xiaomi servisi orjinal cihazıma bunun arka camı yan sanayi dedi, kendi markasına bile sahip çıkmıyorlar, kısacası samsung tavsiye ederim, a serisi m serisine göre daha yaygın olduğundan sorun olduğunda daha çabuk çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 20 Kasım 2019; 13:13:2 >

• Yazılım sorunlarının seri şekilde çözümü ve servisinin daha güvenilir olması sebebiyle Samsung Galayxy A50'yi tavsiye ediyorsunuz yani. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Konuyla alakalı bilgisi olan farklı kişilerden gelen cevapları da okuyup yarın sabah mağazalara gidip telefonların görünüşüne bakıcam. Yarın akşam birinde karar kılar siparişi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llJanissaryll

Yazılım sorunlarının seri şekilde çözümü ve servisinin daha güvenilir olması sebebiyle Samsung Galayxy A50'yi tavsiye ediyorsunuz yani. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Konuyla alakalı bilgisi olan farklı kişilerden gelen cevapları da okuyup yarın sabah mağazalara gidip telefonların görünüşüne bakıcam. Yarın akşam birinde karar kılar siparişi veririm.
    Yazılım konusunda kesinlikle samsung, bu konuda xiaomi'nin alacağı çok yol var daha, ayrıca redmi note 7 beyaz renk cihaz 2 hafta olmamışken arka kamera camı çatladı kendiliğinden ve şarjla kulaklı girişi soyulmaya başladı, kozmetik olarak telefonumu çok dikkatli kullanırım, soketleri takıp çıkarırken çok dikkat ederim ama böyle sorunlar yaşadım buna rağmen. Xiaomi de dediğim gibi bildirimler için bile her uygulama için ayrı ayrı ayar yapmanız gerekmekte, cihaz güzel mi evet güzel ama yazılım bana göre samsungun epey gerisinde ve toplama yazılım gibi olmuş, rafine bi cihaz değil xiaomi.

• Nasil dusunursunuz bilmem ama garntisiz bu fiyatalara note9 pro ve mi9t almanizi tavsiye ederim.128 gb olandan.
    Yine o fiyata note8 pro iyi secenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 20 Kasım 2019; 13:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için lakin garantisiz ürün almak bence çok riskli bir durum. Telefonu garantisiz alırsam bir hafta içerisinde düşürüp kıracakmış gibi hissediyorum
  • 3 Yıldır Xiaomi 5s 32 gb kullanıyorum , çok şükür hiç bir sıkıntısı olmadı ki garanti ve servis gibi problemim olmadı ,tavsiye göreceli bir kavram eh birazda beklentilerinle ilgili

Normalde 5G gelmeden telefon almayacaktım vakat 3 yıl sonunda (hergün oyun oynarım ) 5s in batarya problemi çıktı , cuma gününü bekliyorum

Forumda biri Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128gb lığını N11 den 2050 TL ye aldığını okudum (kuponlar ile birlikte ) hemde Xiaomi TR garantili , bence düşünebilirsin

Tabiki nihayi karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun iyi çıkmış ve iyi kullanmışsın demek ki servise yolun düşmemiş. Bir kere yolun düşseydi garantisiz aldığına pişman olurdun bence
    Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim yine de sağ olasın
    Xiaomi mi 9 lite almaya karar verdim umarım iyi bir indirim gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.