Şimdi Ara

2250 TL max. Oyun Pc'si toplama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 2.250 TL ile iyi bir oyun pc'si toplamayı düsünüyorum.(Ekran haric)Onerilerinizi bekliyorum.

• Benden intel çıkmaz amd istersen.
    m5a97 anakart ddr3 2133mhz am+
    fx 8350 4.00 ghz işlemci
    Asus 7970 ddr5 3gb 384bit
    Gskıll 1866mhz 2x4 cl9
    SeagateHd 1tb barracuda 64mb 7200rpm
    600w black asgard kasa
    212 evo sogutucu
    Ssd corsair 128gb force gs 560\530

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canunal88

Max 2.250 TL ile iyi bir oyun pc'si toplamayı düsünüyorum.(Ekran haric)Onerilerinizi bekliyorum.

Vatan %25 İndirim ile;
    2.282 TL

32 TL aştım bütçeni ancak bence parçalardan kısmadan 32 TL ekleyip bu listeyi satın al.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Max 2.250 TL ile iyi bir oyun pc'si toplamayı düsünüyorum.(Ekran haric)Onerilerinizi bekliyorum.

Vatan %25 İndirim ile;
    2.282 TL

32 TL aştım bütçeni ancak bence parçalardan kısmadan 32 TL ekleyip bu listeyi satın al.

Tamam tesekkür ederim.Biraz acemi oldugum icin bir kac sorum olucak:)
    1-Hic pc montajını bugune kadar kendim yapmadım,sizce kendim yapabilir miyim,yoksa vatan bilgisayar kendisi yapıyor mu montajı?
    2-Vatan'da bir tek internetten siparislerde mi %25 indirim var yoksa gidip yerinde odeme yapsamda indirim gecerli oluyor mu?

• Indirimler haftasonlari tum vatanlarda oluyor. Isterseniz musteri hizmetlerini arayip yardim alabilirsiniz.
    Kasayi toplama konusunda ise korkmaya hic gerek yok. Bir yildiz tornavida yeterli. Kurulum baya kolay sorun yasamazsiniz. Anakart kutusundan falan yardimci kitapcik da cikiyor zaten. Ama isterseniz de vatanda gorevliler topluyor pcyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canunal88 C kullanıcısına yanıt
    Elden satın alsan da %25 indirim var ama 12 taksit seçeneği yok en fazla 10 taksit ayrıca montajı yapabilirsin basit bir şey ama yok yapmam diyorsan elden alış veriş yapıp oradaki çalışanlara yaptıra bilirsin tabi netten sipariş verirsen montaj yapıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Vatan %25 İndirim ile;
    2.282 TL

Tamam tesekkür ederim.Biraz acemi oldugum icin bir kac sorum olucak:)
    1-Hic pc montajını bugune kadar kendim yapmadım,sizce kendim yapabilir miyim,yoksa vatan bilgisayar kendisi yapıyor mu montajı?
    2-Vatan'da bir tek internetten siparislerde mi %25 indirim var yoksa gidip yerinde odeme yapsamda indirim gecerli oluyor mu?

1- Hiç ama hiç montaj yapmadıysan "bilen" birinin gözetimi altında yapabilirsen yap. Ancak yanında bilen biri yoksa ezbere dalma sisteme. Bırak Vatan montaj yapsın. Kablo saklama için özen göstermelerini iste. Başlarında dur. Kablo saklama nasıl falan diye sıkıştır sürekli. Salla seyip iş yapmasınlar.
    2- Haftasonu mağazada %25 indirim alırsın. Nakitte yapıyorlar ve bir çok kartta 10-12 taksit seçenekleri ile yapıyorlar. Kredi Kartı tek çekimde de var bu indirim. Yani her tip bütçeye uyuyor.
    Bence gidip mağazadan al. Orada toplattır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha once kendim hic montajını 0'dan yapmadım ancak olan Pc'nin icinde cesitli degisiklikler yaptım yerlerini asagı yukarı biliyorum.Internetten bilgi toplamaya calıstım montajı hakkında,bazı yerlere belli jel,sıvı vs. tarzı seyler sürülüyor diye okudum o gözümü korkuttu eger oyle ince ayarları yoksa kendim yapabilirim diye düsünüyorum.Yardımlarınız ve önerileriniz icin cok tesekkür ederim bu aksam ya da haftasonu gidip almayı düsünüyorum..

Bu sistemi uygun gördüm bütceme de uygun..

• quote:

quote:

Vatan %25 İndirim ile;
    2.282 TL

Son bir soru...Bu fiyatlar zaten %25 indirimli halleri ile 2.799 TL etmiyor mu?Orada gidip alırken rezil olmayalım bide abi benim param yetmedi baska zaman alırım diye:))

• quote:

quote:

quote:

Vatan %25 İndirim ile;
    2.282 TL

Son bir soru...Bu fiyatlar zaten %25 indirimli halleri ile 2.799 TL etmiyor mu?Orada gidip alırken rezil olmayalım bide abi benim param yetmedi baska zaman alırım diye:))

O gördüğün 2.799 şuan ki %8 indirimli hali kardeşim. Haftasonu mağaza %25 alacağın için fiyat benim yazdığım olan 2.282 TL(kur yüzünden +-20TL) olacak.

• Tamamdır,yardımcı oldugunuz icin cok tesekkür ederim.
  • Sonradan SSD eklesem bir farkı olur mu yoksa gereksiz mi?
  • quote:

Sonradan SSD eklesem bir farkı olur mu yoksa gereksiz mi?

Fiyatlar iyice düştüğü zaman olur. Şimdilik lüks olacaktır.
  • Tamam düsmesini bekliym o zaman,son olarak 600w bir sorun cıkarmaz degil mi?Son pc de canım cok yandı bu power supply olayından:) ekran kartını kaldıramadı vs.
  • quote:

Tamam düsmesini bekliym o zaman,son olarak 600w bir sorun cıkarmaz degil mi?Son pc de canım cok yandı bu power supply olayından:) ekran kartını kaldıramadı vs.

Merak etme kardeşim bu sana önerdiğim Corsair'in içindeki PSU cidden sağlam. Her türlü götürür bu sistem.

Bu sisteme VS-550 bile yeter. Ben sağlam olsun diye bu şekilde önerdim sana.
  • İşletim sistemi olarak ne önerirsiniz?Fiyatları pahalı oldugu icin soruyorum,ilk defa kurucagım icin isletim sisteminin opsiyonları var mıdır?Win7-8 pahalı gibi
  • quote:

İşletim sistemi olarak ne önerirsiniz?Fiyatları pahalı oldugu icin soruyorum,ilk defa kurucagım icin isletim sisteminin opsiyonları var mıdır?Win7-8 pahalı gibi

Win7 Ultimate TR x64

orjinal mi alacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usemiz

Benden intel çıkmaz amd istersen.
    m5a97 anakart ddr3 2133mhz am+
    fx 8350 4.00 ghz işlemci
    Asus 7970 ddr5 3gb 384bit
    Gskıll 1866mhz 2x4 cl9
    SeagateHd 1tb barracuda 64mb 7200rpm
    600w black asgard kasa
    212 evo sogutucu
    Ssd corsair 128gb force gs 560\530

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İşletim sistemi olarak ne önerirsiniz?Fiyatları pahalı oldugu icin soruyorum,ilk defa kurucagım icin isletim sisteminin opsiyonları var mıdır?Win7-8 pahalı gibi

Win7 Ultimate TR x64

orjinal mi alacaksın?

Valla orjinal almak istiyorum ama biraz pahalı geldi bana..Zaten bütceyi biraz astım üstüne bide bu gelirse sıkıntı yaratır:(
  • Yalnız BF3 veya BF4 oynayacaksan ekran kartını GTX760 almanı öneririm. Benchlerde 20 fps oynuyor aralarında az bir oran değil. Üstelik 50 tl daha ucuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.