Şimdi Ara

2250 DPI ile oynamak kötü müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1366x768 çözünürlüklü 15.6" laptopta oynuyorum.

2250 dpi de oynamaya alıştım ama millet hep 800 dpi ile falan oynuyormuş, valla ben 1750 dpi ye bile alışamadım acaba yanlış mı yapıyorum? zorlamalı mıyım kendimi?

not: oyundaki fare hızı 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 7 Mayıs 2018; 20:28:17 >

• mouse 6400 dpi, oyunun fare hızı 60 ile oynuyorum.
  • Fareden fareye değişir, ne kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Fareden fareye değişir, ne kullanıyorsun?
    G300s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wndowsun hassasiyet ayarını da at etkiliyorsa lolün içini belki o çok kısıktır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Wndowsun hassasiyet ayarını da at etkiliyorsa lolün içini belki o çok kısıktır?
    hocam o da en ortanın bir tık sağında.

geçen arkadaş dedi hassasiyetin çok fazla diye. ben böyle alıştığım için bilemiyorum.
  • Lol olduğu için zararını pek anlamıyorsun ama mini fare hareketler yapmak gerekiyor tfde yapabiliyorsan sorun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Lol olduğu için zararını pek anlamıyorsun ama mini fare hareketler yapmak gerekiyor tfde yapabiliyorsan sorun değil
    nerede anlarım ki? cs:go oynuyamıyordum hiç ondan mı acaba millet nasıl 400 dpi ile oynuyor anlamıyorum, kolu çok yoruyor.

bu arada tflerde sapıtıyorum bazen
  • Fps her oyunda anlarsın mouse hızlanması açık ama hassasiyet düşük oynuyor profesyonel fps ciler. Azalt biraz tflerde mini hareketler yapabilirsin.

• 400 dpi kullanıyorum ben, fps oynuyorsan biraz daha düşür ve alışmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

G300s

Alıntıları Göster
    Alıştıysan hiç önemli değil ama tavsiyem şu, oyun içinden ve windowsunkinden çok oynama, sadece kendi mouse'unun ayarlarını belli bir seviyede tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

nerede anlarım ki? cs:go oynuyamıyordum hiç ondan mı acaba millet nasıl 400 dpi ile oynuyor anlamıyorum, kolu çok yoruyor.

bu arada tflerde sapıtıyorum bazen

Alıntıları Göster
    Genel olarak baktığında özellikle Cs için konuşuyorum, düşük dpi-sens kısacası bunların birleşimine verilen isim olan "eDPI(oyun içi sensxmouse dpi=effective dpi=eDPI)'ın düşük olması makul görülür. Fakat uzun süre oynayıp alışmışsan ve sorun olduğunu düşünmüyorsan değişiklik yapmana gerek yok. Cs'de çok vardı bu tipler bana "o dpi/sens ile silverdan çıkamazsın xd" falan derlerdi. En güzeli oynarken rahat hissettiğindir. Takıl kafana göre.

Not:Emekli Faceit level 9/10

• Bence çok sorun değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.