Şimdi Ara

225-45-17 goodyear eagle f1 asymmetric 2 (ALINDI İZLENİMLERİM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Performance serisi cok guzel kullananlar memnun ancak fıyat fazla gıbı tabı sız bılırsınız, F1 ler klıksadan totalde 100 bonus da yatınca 936 gıbı bır paraya gelecek,dun montajı yapan bayıde fıyat sordum oradan almıs olsaydık 200 lıra fazla verecektık, tanesıne 276 lıra fıyat verdı. Tercıh sızın hocam

225-45-17   goodyear eagle f1 asymmetric 2 (ALINDI İZLENİMLERİM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Bugun goodyeae bayisine ugradim.

215/50R17 91V performance icin 450lira
    225/45R17 91V asymmetric 2 icin 300lira fiyat aldim.

Bu ikisinden birini alacagim kesinlikle fakat hangisini alacagimi bir turlu kesinlestiremiyorum.

Aracin orjinal ebati 215/50R17

asymmetric 2 al bence lastik başı 150 lira fazla verme birde kliksaya bakmanı tavsiye ederim
  • Bende golf 7 140 lık var goodyear alacaktım ama 91y varmış sizce bir sıkıntı olur mu y olması v yokmuş elinde tanesine 250 lira fiyat aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektek19

Bende golf 7 140 lık var goodyear alacaktım ama 91y varmış sizce bir sıkıntı olur mu y olması v yokmuş elinde tanesine 250 lira fiyat aldım

V olursa max hiz 240 , y olursa 300 km oluyor.

Y olunca tuketim ve gurultu etiketi değişiyor.

Bizim araçlar 1.6 dizel zaten 200ü gecemiyor , siz aşırı hiz yaparim diyorsaniz y alın.

Ama kkliksadaki y etiketli olanlar 2014 ortalarinda üretilmiş bildiğim , zaten V sipraris edenlere birer kere y gonderip şanslarıni deniyorlar

• quote:

Bende golf 7 140 lık var goodyear alacaktım ama 91y varmış sizce bir sıkıntı olur mu y olması v yokmuş elinde tanesine 250 lira fiyat aldım

Siz y alsaniz sorun olmaz bence arac zaten performansli

• Valla genelde şehir içi evden işe 10 km yolum var yazında tatil mevzusu o zaman taktırayım ben bu y den daha fazla üşenmeden :) teşekkür ederim bilgi için

• quote:

Valla genelde şehir içi evden işe 10 km yolum var yazında tatil mevzusu o zaman taktırayım ben bu y den daha fazla üşenmeden :) teşekkür ederim bilgi için

Hiçbir mahsuru yok hatta Y olan daha iyi olur, yanakları daha sağlam olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utmad

quote:

Valla genelde şehir içi evden işe 10 km yolum var yazında tatil mevzusu o zaman taktırayım ben bu y den daha fazla üşenmeden :) teşekkür ederim bilgi için

Hiçbir mahsuru yok hatta Y olan daha iyi olur, yanakları daha sağlam olur..

Y daha iyi olmaz araba güçlü değilse lastik daha geç ısınır en basiti
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    140HP yeterince güçlü değil mi? Yanak sağlamlığı daha önemli bana göre. Yanakta çatlama-yırtılma-balon olmaması sürüş güvenliği açısından önemli.Bahsettiğimiz lastik standardın üstünde bir lastik geç ısınsada iyi yol tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utmad

140HP yeterince güçlü değil mi? Yanak sağlamlığı daha önemli bana göre. Yanakta çatlama-yırtılma-balon olmaması sürüş güvenliği açısından önemli.Bahsettiğimiz lastik standardın üstünde bir lastik geç ısınsada iyi yol tutuyor.

O araba için Y alınabilir dedim zaten
  • Bende taktırdım bugün goodyearları 1.000 tl ye daha bi test yapmadım ama :) lastikçiyle evin arası çok yakın :)

• tektek19 T kullanıcısına yanıt
    Goodyear F1 Asym.2 91 V olanımı aldınız ebat yol sesi ve konfor olayı nasıl deneyimlerinizi paylaşırmısınız..
  • Genel olarak pirelli p7 cinturato lardan sonra çok memnunum yol tutuş olarak performanslı kullanımda hiç sorun yaratmadı yol sesi ise düzgün yolda hissetirmiyor bozuk yollarda biraz ses gelir ama rahatsız etmedi bei pirelli den sonra özellikle

• quote:

Genel olarak pirelli p7 cinturato lardan sonra çok memnunum yol tutuş olarak performanslı kullanımda hiç sorun yaratmadı yol sesi ise düzgün yolda hissetirmiyor bozuk yollarda biraz ses gelir ama rahatsız etmedi bei pirelli den sonra özellikle

Yol tutuşu falan iyide lastik sert biraz
  • Ben Goodyear F1 asym. 2 leri yeni aldım... izlenimim: çok iyi tutan ama çok esneyen lastikler yüksek hızda sert yanaklı lastikler kadar güven vermeyebilir... ama performans neticede iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hışthışt

Ben Goodyear F1 asym. 2 leri yeni aldım... izlenimim: çok iyi tutan ama çok esneyen lastikler yüksek hızda sert yanaklı lastikler kadar güven vermeyebilir... ama performans neticede iyi

Yol sesi nasıl, konfor 225 45 17 91V olarak mı aldınız..
  • Valla bütün kış Bridgestone Blizzak kullandım sert konforsuz gürültülü... onlardan sonra daha iyi geldi tabi bu konularda, ama performans lastikleri genelde komforlu değil, sanırım CSC5 daha iyiymiş gürültü ve komforda. 225/45/r17 xl 94Y benimkiler, biraz daha sert yanaklı ve sağlam olsun diye böyle seçtim. Ama xl olmazsa daha komforlu olabilir. Belki Y olması da sertleştiriyordur lastiği.
  • quote:

Ben Goodyear F1 asym. 2 leri yeni aldım... izlenimim: çok iyi tutan ama çok esneyen lastikler yüksek hızda sert yanaklı lastikler kadar güven vermeyebilir... ama performans neticede iyi

Lastik yumusak ama ben bir sorun gormedim daha yagmurlu havada fren mesafesi cok iyi

• Bence lastiğin hamurunun yumuşaklığını yanak yumuşaklığından ayırmak lazım bu lastik yumuşak yanaklı ve herkes bundan hoşlanmaz. Yabancı sitelerde okuduğum değerlendirmeler de tamamen bu yönde. Lastik uzmanı değilim ama ben hissettim bunu, kendine özgü bir lastik. Bildiğimiz spor lastik sağ sol yaparken bu kadar yaylanmaz. Bunu bilerek aldım lastiği çünü CSC5e pek güvenemedim Türkiye şartlarında arıza çıkarabilir diye değerlendirmelerle karşılaştım. p-zero hakkındaki yorumlar testler de çelişkili. Michelin ps 3 tam olarak bunlarla aynı kategoride değil ve serin havalarda kötü olduğu söyleniyor, ben 9 ay kullanacağım (aklımca ama pek de mümkün gözükmüyor 10 derecenin altına uygun değil bunlar bence).... bu lastiğin yaylanarak gidiyor hissi verdiğine dikkat çekmek istedim yoksa iyi lastik olduğu belli teşekkürler.
  • quote:

Bence lastiğin hamurunun yumuşaklığını yanak yumuşaklığından ayırmak lazım bu lastik yumuşak yanaklı ve herkes bundan hoşlanmaz. Yabancı sitelerde okuduğum değerlendirmeler de tamamen bu yönde. Lastik uzmanı değilim ama ben hissettim bunu, kendine özgü bir lastik. Bildiğimiz spor lastik sağ sol yaparken bu kadar yaylanmaz. Bunu bilerek aldım lastiği çünü CSC5e pek güvenemedim Türkiye şartlarında arıza çıkarabilir diye değerlendirmelerle karşılaştım. p-zero hakkındaki yorumlar testler de çelişkili. Michelin ps 3 tam olarak bunlarla aynı kategoride değil ve serin havalarda kötü olduğu söyleniyor, ben 9 ay kullanacağım (aklımca ama pek de mümkün gözükmüyor 10 derecenin altına uygun değil bunlar bence).... bu lastiğin yaylanarak gidiyor hissi verdiğine dikkat çekmek istedim yoksa iyi lastik olduğu belli teşekkürler.

goodyear f1 asymmetric 2 Simdiye kadar kullandigim en iyi lastik

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.