Şimdi Ara

2200 TL nasıl bir laptop aliyim.... Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2200 TL param var. Bu parayla iyi bişey almak istiyorum. Çok oyun oynarım. Grafik çizimleri yaparım.... Güzel bişey lazım

Aşağıdaki pc yi önerirmisiniz 4 çekirdekliii...
    8 çekirdekli olanı varsa iyi olur ama 2200 TL yi geçmiycek

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a500-1f4-a500-1f4-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-320gb-16-1024mb-gt330m--cam-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43577

Ya en iyisi bana yardımcı değişik seçenekler sunun bana çok kararsızım........ Yiycem kafayı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 21 Nisan 2010; 12:15:43 >

• aslında oynu oynamak için masaüstü sitemler hem daha ucuz hem daha performanslılar eğer masaüstü pc seçeneğini düşünürsen bu paraya çok daha üst düzey bi bilgisayar alabilirsin
    dizüstüler ne kadar üstün performanslı gibi görünselerde oyun için ideal değiller bildiğin gibi
    ilk tavsiyem aynı paraya çok daha üst düzey bi masaüstü pc toplaman :D
    yok illa dizüstü dersen bu aralar dizüstü piyasasından uzaktayım pek bi bilgim yok ama şu alete bi bak derim

http://www.hepsiburada.com/dell-studio-1557-intel-core-i7-720qm-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-bq72p4/ProductDetails.aspx?productId=bd750622&categoryId=98

son olarak bundan 4 yıl önce senin ayırdığın bütçedeki gibi bir parayı dizüstü bi bilgisayara vermiştim pişman oldum sonunda
    tekrar öneriyorum mümkünse masaüstü al
    kolay gelsin

• hp markasına genel anlamda bi tercih edilmeme var ama güzel toplanmış bileşenlere sahip i7 işlemcili bu laptopada bi göz atabilirsin kolay gelsin.

http://www.pcdepo.com/asp/product/66982/HP-PVL-VS053EA-DV6-2060-i7-720-4-500-15-6W7P-GT230
  • Ya bu adresini verdiğim toshiba güzel değil mi ?

Ben tasarımada önem veriyorum biraz...
    Kafam karıştı.....

Toshibanın bu modelini hoşuma gitti....
  • Kimse yazmıyorrrr?

yukarıda adresini verdiğim toshiba modelin ekran kartı nasıl arkadaşlar ? NVIDIA GT 330M Problem olurmu, Grafik cizimleri yapıyorum yeniyim,

Daha onceki laptopum Asus F50SV modeldi özellikleri; Resmi Gör -->http://store.computer-source.ca/store/catalog/f50sv.jpg

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    CPU Numarası P8700
    CPU Hızı 2,53 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT120 M
    Ekran Boyu(inch) 16 ” HD Ekran
    Maksimum Çözünürlük 1366*768
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart

Fakat sorun vardı pc de geri vermek zorunda kaldım... Ama pc hızlıydı memnundum... Biraz daha para verip daha iyi bişey almak istiyorum. Toshibaya vereceğim paraya değermi ?

Ya yardımcı olun ne olur....... Ekran kartlarından falan anlamıyorum. Mesela GT120M ile GT 330M arasındaki fark nedir ?
    Hangisi grafik için iyidir. Bazıları iyi performans göstermez diyor. Birde 4 çekirdekli bir pc ile 8 çekirdekli pc arasında öyle aman aman bir fark var mı ?
    Eğer gözle görülür bir fark yoksa hiç gerek yok fiyatı yükselmeye. 4 çekirdekli olanı aliyim gitsin.......

Toshiba:

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.26GHz Turbo ile 2.53GHz
    İşlemci Numarası 430M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT 330M
    Ekran Boyu(inch) 16"
    Monitör Tipi LED Toshiba TruBrite®
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.76 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Bikaç gün içinde almam gerek o yuzden acele ediyorum biraz.....

Bilgisayarın ağırlığı falan pek önemli değil taşırım..... Yeterki hızlı olsun tıkladığımda donma falan yapmasın.. Tik-tak işim hallolsun... Anlatabildim mi ?

Siz yine fikrinizi soyleyin....... (Masaüstü önermeyin......! Şimdilik almayı düşünmüyorum)

• Nerdesiniz ??????????
    Kimse bişey yazmıyoooo
  • http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a500-1gn-a500-1gn-core-i5-430m-2.26ghz-6gb-500gb-16-1024mb-gt330m-cm-bt-dvdrw-br-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=44324#divDigerResimler

http://www.rakipsizfiyat.com/?itemId=18586 Sony Vaio eb1s1e

GT330 M ekran karti oyun için işini görecektir .direct x 11 özelliği olan HD 5650 li ekran karti olan notebook ta alabilirsin.

ASUSN61jq modeli var HD5730 ekran kartli ve i7 işlemcili onada bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus baya iyi gibi görünüyor.... 7200 rpm haddisk varrr.....

listeme ekledim...

Vatan bilgisayardaki toshibayı almayı düşünüyorum zaten (onu koymuşsunda. yukarda konunun başında yazdım)

Sonra işlemciler takıldı kafama almışken iyisini aliyim....

Asusu beğendim kardeş teşekkür ederim tavsiyen için
    harika bi cihaza benziyo..

Ya seçim yapmak çok zor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 22 Nisan 2010; 18:05:37 >
  • benim onerdigim a500-1GN senin linkinde 1f4 var, bunda + olarak bluray okuyucu+yazıcı+ 500 gb harddisk ve 6 gb ram var
  • Heee haklısın.

Peki kardeş bişey sorucam sen olsan hangisini alırsın

Anlaşıldığı gibi ben çok kararsız pimpirik biriyim.....

Sen olsan hangisini alırdın ???
  • Kardeş sanak55vj-sx077d yi öneririm alıcaksın bunu al paranada uygun 750 lik harddisk 7200 rpm 8gb ram 8çekirdek 3. nesil win 8 intel 7 kullanıyo çok iyi ve emektar bi pc ama yok istemiyorum dersen ultrabookları tavsiye ederim ayrıca nvida gforce ekran kartı var yani gayet iyi oyun oynarken yuksek bi hıza çıkabilio grafikleri çok iyi bütün office programlarını şahsen ben 1dk de indirdim ve gayet guzel çalışıyo ayrıca oyun tutkunuysan wolfteam pointblank call of dutty knıght lol ve world of thanks gibi oyunları son grafikte hiç kastırmadan çalıştırabiliyor..(Şahsen ben oynuyorum denendi mrk etme) Ama yok bnm çok zengini,m diosan asus lamborgini yi tavsiyede ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLadder

Kardeş sanak55vj-sx077d yi öneririm alıcaksın bunu al paranada uygun 750 lik harddisk 7200 rpm 8gb ram 8çekirdek 3. nesil win 8 intel 7 kullanıyo çok iyi ve emektar bi pc ama yok istemiyorum dersen ultrabookları tavsiye ederim ayrıca nvida gforce ekran kartı var yani gayet iyi oyun oynarken yuksek bi hıza çıkabilio grafikleri çok iyi bütün office programlarını şahsen ben 1dk de indirdim ve gayet guzel çalışıyo ayrıca oyun tutkunuysan wolfteam pointblank call of dutty knıght lol ve world of thanks gibi oyunları son grafikte hiç kastırmadan çalıştırabiliyor..(Şahsen ben oynuyorum denendi mrk etme) Ama yok bnm çok zengini,m diosan asus lamborgini yi tavsiyede ederim..

hocam tarihe baktın mı hiç ?

• 2010 dan beri masaüstü sisteme gönül verdim ben olsun yinede teşekkür ederiz BlackLadder kardeşimize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.