Şimdi Ara

22 yaşından sonra nasıl miyop olunabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu illet ergenlik bittikten sonra sona ermiyor muydu ? Bu süreçten sonra çıkması mümkün değil diye duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli pc telefon başında ekrana bakıyoruz
    olabilir normal
  • Bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

sürekli pc telefon başında ekrana bakıyoruz
    olabilir normal
    Çok vahim bir durum. Beni ciddi manada üzmüştür 10 metre ötesi insanları ayırt edemiyorum. Dijital platformlarda fazla kitap okudum bu sebep oldu sanırım. Gerçekten bir tedavi veya gerileme yöntemi bulursam şayet çok memnun kalacağım.

• Bu saatten sonra gözlük takmak zorunda olmak çok zor takmazsam şayet ilerleme durumu olur mu ? Gözlerimin kıymetini bilemedim affet beni gözlerim sizi için için özlerim.

• gözlük takıcaksın dünyanın sonu değil
  • Aynı ben sürekli evde olduğum için takmadım hiç herşey gözüküyordu zaten evde dışarı çıkınca ışık tutulmuş tavşan gibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Aynı ben sürekli evde olduğum için takmadım hiç herşey gözüküyordu zaten evde dışarı çıkınca ışık tutulmuş tavşan gibiyim
    Gözler dışarıya alışırsa düzelir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Çok vahim bir durum. Beni ciddi manada üzmüştür 10 metre ötesi insanları ayırt edemiyorum. Dijital platformlarda fazla kitap okudum bu sebep oldu sanırım. Gerçekten bir tedavi veya gerileme yöntemi bulursam şayet çok memnun kalacağım.

Alıntıları Göster
    Miyopta var aslında. Kitaplar, telefonlar ve bilgisayarlar ile sürekli yakına bakmaktan uzağa bakmak göze biraz farklı geliyor. Uzağa bakmak için çalışınca da miyop düzelebiliyor. Bana da doktor 1.5-1.75 vermişti. Şu üstte dediğimi öğrenince uzağa odaklanma çalışmaları yaptım ve araba plakalarını ne kadar uzaktan gördüğümle de gelişimime baktım. Gayette güzel görüşüm düzeldi. İnternette bununla ilgili çalışmalar mevcut. Ben kendi kendime uzağa odaklandım o kadar.

İşe yaramazsa eğer no-touch denilen bir ameliyat çeşidi var. Lazerle gözdeki kusuru düzeltiyorlar. Bildiğimiz lazer değil, daha yeni çıkan bir şey. Pek az yerde uygulanıyor. Her göz uygun olmuyor ama uygun olup ameliyat olanlarda epey faydalı olduğunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 11 Mayıs 2018; 23:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bknz:yuksek lisans,kpss,ales,yds,

• quote:

Orijinalden alıntı: CONTAGIOUS

Bknz:yuksek lisans,kpss,ales,yds,
    :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.