1.sınıf mı |
22 yaş üniye başlamak için (2. sayfa)
22 yaş üniye başlamak için
(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
-
-
İsterse tekirdağ şarapçılığa girsin, hedefi için 3-4 yıl harcamış adam en sonunda KENDİ HEDEFİNE ulaşmışsa gerisi teferruat.He ama 3 sene çalışmamışsan hala daha gram yol kat etme niyetinde değilsen o zaman böyle ufak tefek mevzuları dert edinmeye başlıyosun.
-
18 yaşındaki kız seni napsın dayı :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben hiçbir zaman dert edinmedim. tıp için çalışırken çevremdekiler bazen laf etmeye çalışırdı özellikle akrabalar, gerçi o zaman onları duymazdım bile kendi işime bakardım hep. ben tıbbı kazandıktan sonra da nedense hepsi birden dut yemiş bülbüle döndüler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 5 Şubat 2024; 17:48:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye 40 yaşındakilere mi bakacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 5 Şubat 2024; 17:23:14 >
bro üniye uğramadın sanırım. kızların yarısından fazlasının hayatında en az 4 5 yaş büyük biri var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 21 e girmek üzereyken başladım bence geç değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlanmaz bence
-
bana sorsan geç yoktur ama tr gerçeği 22 yaşında senden evlenmen iş işlerini bitirmen beklenir haliyle her türlü yadırganmaya açık ol, ama istediğini yap mümkünse tabii
-
Çok geç kalmışsın başlama, sonra daha geç kalınca başlarsın.
-
Geç ama bu biraz da senin hayatına bağlı. Hayatını bilmiyoruz. Daha iyi bir seçeneğin olup olmadığını da bilmiyoruz. Ne okuyacaksın mesela bu önemli. İlla okuyacam diyorsan da oku. Ben 18de başladım 26da mezun olucam eşek olduğum için. Yapacak bir şey yok.
-
Hangi bölüm hocam
bilg müh
-
Öyle hocam :(
bu başlığı açan birisi için çok net şekilde geçtir. kendinden 4-5 yaş küçük insanlarla üniversite okuyabilmek için rahat bir kafa yapısına sahip olmak, yaşa, çevreye fazla takılmayıp kendine odaklanabilen bir birey olmak gerekir ki sizde bu durumun eksik olduğu aşikar. ama geç olması yine de başlayacağınız gerçeğini değiştirmiyorsa artık en başından yapmanız gerekeni yapıp çevreye takılmadan kendinize odaklanmanız gerekli. yoksa önünüzdeki seneleri de boşa geçirip “30 yaşında üniversiteye başlamak için geç mi” konusu açmanız çok olası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 25 Şubat 2024; 0:15:23 >
Zaten başladım hocam devam ediyorum gördüğüm kadarıyla zaten üniversitede bu muhabbetler çok gereksiz herkes kendi zamanında ancak bunu başlamadan göremedim bu da çok normal
22 ne ki hocam ya üniye gittiğinizde göreceksiniz zaten. 24-25 gibi başlayan bile var. Tamamen nasıl bir yapıya sahip olduğuna bağlı, rahat ve 20 yaş kafasıyla takılabiliyorsan sorun çıkmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 22 yaşında tıpa başladım bi tık pişman oldum açıkçası. Sınıf arkadaşlarım 18-20 yaşında, tıp bile olsa aradaki o olgunluk farkını hissediyorsun ama arkadaş ortamım mesela hiç tuhaf karşılamadı hatta içlerinden takdir edenler oldu bu yaşta başladığım için, arkadaş ortamı konusunda sıkıntı olmuyor.
İlişkiler konusuna gelirsek, erkeksen daha şanslısın ama eğer kızsan sınıftaki biriyle görüşmen ihtimal dahili bile değil. Ben diğer tıp fakültelerindeki üst sınıf erkeklerle tanıştım biriyle yüzyüze bile görüştük ama o üni ilk sınıfta daha 18 yaşında sınıftan birine aşık olup sevgili olma olayının tadını vermiyor. Bu konuda eksik hissedebilirsin.
Bir de hayata erken atılma faktörü var. Yaşıtların para kazanmaya başlarken hala babandan para istemek koyuyor cidden. veya yaşıtın iş yerinden vs bahsederken senin hala hocaların egosuyla uğraşman, anatomi çalışıyor olman vs koyuyor cidden. ama elden bir şey gelmiyor.
Özetle 18 yaşında başlamış olmayı ben de isterdim ama 22 yaşında, lise mezunu olarak tıp okumaktan daha mantıklı bir seçenek göremedim ben. 28 yaşında pratisyen hekim olacağım, gayet iyi bence.
-
Tanışalım mı 23 yaşındayım ben de tıp okuyorum
-
çevrenizdeki insanlara ve sizin yapınıza göre de değişir hocam bu durum. bizde bir senenin bile muhabbeti geçiyor bazen, takılmamak lazım. kimisi sınıfta kalacak, kimi bırakıp dönecek herkes 23-25 yaşında bitirmeyecek üniversiteyi. belki bazıları aylar yıllarca iş bulmayı bekleyecek, dolayısıyla içindeyken geç kalınmış gibi görünse de seneleri iyi kullanırsanız çok da farkı olmadığını göreceksiniz. ama 18 yaşındakilerle 22 yaşında bir bireyin olgunluğu bence aynı olmuyor, geçen seneki halimle bile çok farklı düşünüyorum kendi adıma. dolayısıyla farklılıklar olacaktır ama önemli olan güzel yanlarına odaklanmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X