Şimdi Ara

22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.22 Temmuz 2019'da N11 den aldığım Jabra Elite 65e Bluetooth kulaklığımı daha üst bir model kulaklık alacağım için satıyorum.Sadece iş amaçlı görüşmelerde kullanıldı.Ürün oldukça kaliteli ve üst sınıf bir bt kulaklıktır.Müzikal anlamda da pek çok orta sınıf kablolu kulaklıktan daha iyi performans sağlamaktadır.Özellikle ANC (aktif gürültü önleme) sistemi bu üründe çok iyi çalışıyor.Pili rahatlıkla bir ya da kullanıma bağlı olarak 2gün gidiyor(ki ben yoğun tel görüşmesi yapıyorum).3 adet mikrofon bulunduğu için,ne kadar gürültülü ortamda olursanız olun karşı tarafa rahatlıkla ses iletiliyor.Ürünün kutusu,aksesuarları ve e-faturası mevcuttur.Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Ürünle ilgili detaylı özellikler için "https://www.jabra.com.tr/bluetooth-headsets/jabra-elite-65e#/#100-99020000-60" linkine bakabilirsiniz.Çalıştığım için Hafta içi saat 18:00 de sonra arayınız.Ya da whatssapptan yazarsanız gün içinde fırsat bulduğumda dönüş yapabilirim.İlgilenenler için son bir link RTINGS.com sitesinden ekliyorum.Oldukça detaylı bir inceleme yapmışlar. Link: " "

FİYAT:750 TL DİR

NOT:KARGO VS İLE UĞRAŞMAYA ZAMANIM OLMADIĞI İÇİN SADECE İZMİR İÇİNDE ELDEN SATILACAKTIR.
    NOT2: Diğer sitedeki ilanım için tıklayınız :Link

22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK22 Temmuz 2019 FATURALI JABRA ELITE 65 E BLUETOOTH KULAKLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demiurgos -- 4 Ağustos 2019; 14:13:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir.

• Ürün arıza sebebiyle satıcı firmaya iade edilmiştir.Satış iptaldir.İlan kapatılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.