Şimdi Ara

22'' SAMSUNG T220 LCD 2 MS 516 ytl nasıl fiyat?+6 taksit+hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Mağazası - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/samsung/lcd_monitorler/216_samsung-504-5898.html

22'' SAMSUNG T220 LCD 2 MS 516 ytl nasıl fiyat?+6 taksit+hediyeli... 16 ytl lik temizlik seti hediyeli 6 taksit nasıl alınırmı sizce daha önceden bu siteden asus22'' almıştık bir sürü arkadaş sorun olmamıştı daha uygun fiyata bulma şansımız varmı acaba?

www.incehesap.com
    Samsung Mağazası - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/samsung/lcd_monitorler/216_samsung-504-5898.html

bu monitörü almak istiyorum ama kaç günde kargoya verirsiniz tam kesin birşey söylerseniz ona göre sipariş vericem Diyelimki pazartesi sipariş verdim ne zaman kargoya verirsiniz şimdi tedarikçi firma ne zaman gönderirse diye ucu açık cevap yazmayında tam kesin bir zaman dilimi söylermisiniz..

böyle bir soru yazdım cevap gelirse yayınlarım arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim204 -- 18 Temmuz 2008; 12:58:28 >

Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın!
    >>>
    EMRAH
    <<<

• Valla gayet iyi fiyat tek kötü yanı online alacağın için ölü piksel falan çıkması durumunda değiştirmek problem olur.
    ASUS ROG Swift PG279q 27" IPS Monitor - ASUS Maximus Hero VIII Z170 - Intel i7 6700K 4.0GHz CPU - 16GB DDR4 3200MHz Corsair Dominator - EVGA 8GB GeForce GTX 1070 SC GPU - 256GB SanDisk SSD - CREATIVE Sound Blaster ZX Ses Karti --- PEUGEOT 308 1.2 130hp EAT6 Allure - Premium Pack Tekno Gri (2015)
  • bence biraz arastir veya bekle ama samsung'un monitorleri cidden harika. eger kafana yattiysa ve bu monitorden kullananlarda sorun yoksa bence kaçirma
    Hayatta kimse için ağlamaya değmez!
    Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz!
    Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki!
    Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın!
    >>>
    EMRAH
    <<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim204

ankara novadan aldım 12 taksit 560....

hayırlı olsun güle güle kullan hocam monitörle ilgili izlenimlerini bizlerle paylaşırsan seviniriz
  • internetden alırsanız 15 gün içinde ürünü değiştirebilme şansınız var diye biliyorum ben..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lombak

internetden alırsanız 15 gün içinde ürünü değiştirebilme şansınız var diye biliyorum ben..

Aldığın yere göre değişir !!

Orjinalden alıntı: X2

quote:

Orjinalden alıntı: lombak

internetden alırsanız 15 gün içinde ürünü değiştirebilme şansınız var diye biliyorum ben..

Aldığın yere göre değişir !!

Aldigin yere gore degismez.. tuketici kanuna gore.. Uzakta satislarda aldigin urunu sorgusuz sualsiz 7 gun icerisinde iade edebiliyorsun. 7 gunde sana teslim edildigi tarihten itibaren 7 gun.

Suradan tuketici kanunun okuyabilirsiniz..
    www.tuketicimerkezi.org
    TU-MER Tüketici Hakları Merkezi
    http://www.tuketicimerkezi.org/tuketicikanunu.php

Madde 9/A Mesafeli Sözleşmeler'den alinti..
    "..Cayma hakkı süresince sözleşmeye konu olan mal veya hizmet karşılığında tüketiciden herhangi bir isim altında ödeme yapmasının veya borç altına sokan herhangi bir belge vermesinin istenemeyeceğine ilişkin hükümler dışında kapıdan satışlara ilişkin hükümler mesafeli sözleşmelere de uygulanır..."

Kapıdan satış; işyeri, fuar, panayır gibi satış mekanları dışında yapılan satımlardır
    Bu bolumun ikinci paragrafindan bir alinti..
    "...Bu tür satışlarda; tüketici, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içinde malı kabul etmekte veya hiçbir gerekçe göstermeden ve hiçbir yükümlülük altına girmeden reddetmekte serbesttir....

Bilelim.. bilmeyenleri uyaralim..

• piksel hata olarak kabul edilmiyor sen iade edersin bekle :D burası türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 26 Temmuz 2008; 23:56:43 >
  • mükkemmel bir lcd yapmışlar samsung plazmanın 6 serisini andırıyor bende 26 inç ini düşünüyorum acilen 226bw yi çıkarmam lazm elimden...Vatanda indirimli kartlarla alırsanız 576 ya geliyor ama 5 taksit..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.