Bildirim
22 Mart Perşembe Denemeye Değer ...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dün münih maçı yüzünden 1000 lira gelicek kuponum yattı:( bugün sadece yüksek oranlılara oynıcam 2 kupon yapıcam sistem 2,3,4 oynıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: beter-böcek
dün münih maçı yüzünden 1000 lira gelicek kuponum yattı:( bugün sadece yüksek oranlılara oynıcam 2 kupon yapıcam sistem 2,3,4 oynıcam
sistem 2 3 4 e ne kadar para veriyorsun ve banko yazmak zorunlumu sanirim 4 mac yaziyorsun -
8 maç birden oynıcam o yüzden ne kadar olur bilmiyorum ama 20 lirayı geçmez sanırım.öğlen yatırıcam 13.00 de başlayan maçlar var çünkü .yatırdıktan sonra ne kadar tuttuğunu yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: beter-böcek
8 maç birden oynıcam o yüzden ne kadar olur bilmiyorum ama 20 lirayı geçmez sanırım.öğlen yatırıcam 13.00 de başlayan maçlar var çünkü .yatırdıktan sonra ne kadar tuttuğunu yazarım.
Hazırlayacağın kuponu paylaşsanda bizde şansımızı denesek ? bayern münih ile real madrid beraber kalacağına adım gibi emindim ben. kg vermiştim 6 maça bi maç yüzünden gitti benimde -
Çok para kaybettim bu aralar az maç az para ile kupon yaptım ;
622 Boluspor - Beşiktaş ms2
627 Kayserispor - İBB KGVAR
628 Betis - Espanyol KGVAR
629 Santander - Sevilla KGVAR
Toplam Oran : 5.00
2 Misli girdim yorumlarınızı bekliyorum tutarmi ? -
zaragoza-esk-psv-genk-madrid-münih levven:( bunu oynamıştım münih yüzünden olmadı:(
bebde baya para kaybettim.bu sefer üst oynıcam
628-var
629-var
630-üst
627-var yada üst emin değilim
631-alt
622-1 yada alt daha karar vermedim
624-2
şimdilik bu şekilde.12 de gidip yatırıcam son anda birilerini çıkarmam heralde.. -
Volga - Terek KG Var.
Boluspor - Beşiktaş MS 2.
Diyarbakır - BeşikdüzüSpor MS 1.
F.C Vaslui - Brasov Ms 1
Betis - Espanyol KG Var.
Santander - Sevilla KG Var.
------------------- 5 MİSLİ --------------
Basketbol ve Voleybol Maçları
Galatasaray - Ankaraspor MS 2.
747 - MS 2.
751 - MS 1.
754 - MS 2.
742 - MS 1.
2 Misli 25 TL Kazanç
622 - MS 2
623 - MS 1.
627 - KG VAR.
628 - KG VAR.
629 - KG VAR.
HADi Bakalım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X